- 7 Kasım 2012
- 573
- 608
- 138
benim pasada masallah heryerimi oynatıyo göbeğişn canım yabugün gözle görülür şekilde bi hareketlilik var
yerinde durmuyo paşam
Maşallah senin gayet normal kiloda doğmuş benim oğlum 39 haftalık doğdu oda 2.760gr. Seninki maşallah. Bu kız ne kadar oldu bilmiyorum ama 2 aydır kilo almıyor sayılirimBenimde yediğim kendime yarıyor sanırım bu hamilelikte.İlkinde 39+2 de 3650 doğurabildim çok şükür.Kızımın ultrason fotolarını inceledim oğlumdan 100 gr ilerideymiş kızım hep.
3650 gr çocuga bile abilerim dalga geçmişti benle yine dalga geçecekler :)
maşallah benim paşa sabah akşam hiç durmuyo canımBenimki bazen durgun bazen çok hareketli.Bazen bulduğu ilk yerden dışarı çıkacak zannediyorum.Bazende tık yok saymaya başlıyorum
benim oğlumda 40. haftada 3,350 doğmuştu şimdiki ne olur bilemiyorum tabi :)Maşallah senin gayet normal kiloda doğmuş benim oğlum 39 haftalık doğdu oda 2.760gr. Seninki maşallah. Bu kız ne kadar oldu bilmiyorum ama 2 aydır kilo almıyor sayılirim
Bana da 32+ 0 da rapor almaya gittigimde 1800 gr demisti bazen burda okuyunca bebegim zayif mi diye dusunuyorum ama doktor normal diyo bi terlik olsa beslenmene dikkat et falan der heraldeyok tam zamanında gidiyor dedi aksineRabbim esirgesin hepsini inş
Alla allaa yahu bu halinle seni niye üzüyor ki.Bazı şeylerin aciliyetinin farkına batması lazım bence.Sen azıcık gözünü Korkut onunya habersiz alsam kavga çıkacak... şuan hiç istemiyorum almasam hergün aklımda bişi olsa çıplak gidicem hastaneye diyorum gülüp geçiyo daha çok sinir oluyorm... her konuşmamızda haftasonu diyo ama o haftasonu henüz gelmedi dolayısıyla bu haftasonu da alamıcam çok iyi biliyorum..
:) Sağol canimMaşallah çirkinine
Tek o değil ki benimde ev temizliği genel işler var ve birini yapıyorsun diğerinin zamanı geliyor bunalttı cnm yaamerak etme yavaş yavaş halledersn ben evde ne büyük işlere kalkıştm bi bilsen keşke tek derdm bebek eşyası ütülemek olsa
yoğunluktan yüzüm gözüm şişti derman kalmadı bende de
geçinebilirseniz ne mutlu sana :) ben strese girerim çünküBenim de başta annem yanımda olacak o anki nazımı sinirimi annemden başkası çekmez, annem gidince kv gelecek bana kalsa hep annem kalsın ama kv sağoslsun çok iyidir, bi sorunumuz yok şükür, çok hevesleniyor bide eşim ilk çocuk ve erkekten ilk torun onun heyecanı var o yüzden bi süre de o kalır diyorum :)
Bence bu baya kullanışlı bişeye benziyor fiyatı da gayet uygunmushttp://www.n11.com/casual-nest-emzi...2?cid=604001&gclid=CN61nbOnyMMCFSfLtAodGX4AOA bu üründe uygunmuş fiyat olarak
Hadi gözün aydın.Geçmiş olsun.selam kizlar dun gebelik zehirlenmesi riski vardi tansiyonum yuksekti sonuclar temiz cikti cok sukur..
evde iş bitmezz :)Tek o değil ki benimde ev temizliği genel işler var ve birini yapıyorsun diğerinin zamanı geliyor bunalttı cnm yaa
Geçmiş olsun canimselam kizlar dun gebelik zehirlenmesi riski vardi tansiyonum yuksekti sonuclar temiz cikti cok sukur..
Aynen ben bitiğim ama iş bitmiyor ve ben rahatsız oluyorum bu defa.Allahtan eşim yardimci oluyor elinden geldiğince akşam ondan yardım alcam artk napimevde iş bitmezz :)
Benimde çok yakın arkadaşım iki yıl önce ikinci bebegini aldı kucağına onda varmış benim aklıma bile gelmezdi o verdi bana emzirme yastigini çok işe yarayacak dedi.Zaten esas hocam kendisi onun tecrübelerinden çok yararlaniyorum.Kendisi de maaşallah ı var eksi Sözlüğüm derim hep bilmediği yokturGörümcem bir arkadaşının kızında görmüş.. emzirirken çok rahat bişi sende al dedi bana.. yarım ay şeklinde olandan..
Evet benim sağ kalça popo yani son günlerde sağ vajene doğru ağrı var.Bende Dr a gidince bunu soracaktım.kızlar selam kontrolümüz vardı 34+5 teyiz 2500 olmuş bizim oğlan böyle giderse 3500 bulur dedi dr başı aşağıda hala ama doğum kanalına girmemiş. akşamdan beri sol kalçamda dehşet ağrı var çatının genişlemeye başladığını gösterir dedi dr. kalça ağrısı yaşayan arkadaşlar vardı paylaşmak istedim
Canim bugun gittim pazartesi ve carsamba yani 11 inde tekrar gidecegim11 subatta gidicem canim senin ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?