2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah senin gayet normal kiloda doğmuş benim oğlum 39 haftalık doğdu oda 2.760gr. Seninki maşallah. Bu kız ne kadar oldu bilmiyorum ama 2 aydır kilo almıyor sayılirim

Alla allaa yahu bu halinle seni niye üzüyor ki.Bazı şeylerin aciliyetinin farkına batması lazım bence.Sen azıcık gözünü Korkut onunValla benimkine kimler neler demişse gözü korkmus hergün hast.çantasını hazırlayalım deyip duruyor.Eksikleri tamamlayalimda derdinde ona kalsa heran dogurabilirim

merak etme yavaş yavaş halledersn ben evde ne büyük işlere kalkıştm bi bilsen keşke tek derdm bebek eşyası ütülemek olsa
yoğunluktan yüzüm gözüm şişti derman kalmadı bende de
Tek o değil ki benimde ev temizliği genel işler var ve birini yapıyorsun diğerinin zamanı geliyor bunalttı cnm yaa

geçinebilirseniz ne mutlu sana :) ben strese girerim çünkü

Görümcem bir arkadaşının kızında görmüş.. emzirirken çok rahat bişi sende al dedi bana.. yarım ay şeklinde olandan..
Benimde çok yakın arkadaşım iki yıl önce ikinci bebegini aldı kucağına onda varmış benim aklıma bile gelmezdi o verdi bana emzirme yastigini çok işe yarayacak dedi.Zaten esas hocam kendisi onun tecrübelerinden çok yararlaniyorum.Kendisi de maaşallah ı var eksi Sözlüğüm derim hep bilmediği yoktur

Evet benim sağ kalça popo yani son günlerde sağ vajene doğru ağrı var.Bende Dr a gidince bunu soracaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…