Canım 32+2 de benim de kontrolüm vardı bizimki de 2019 gr geldi herkesin farklı oluyor kıyas yapmak doğru değil kötü bir durum olsaydı doktorun söylerdi zaten üzülme yani...slm kızlar ben dün hastaneye gittim bebeğin kilosu 1700 gr geldi dün 32+0 idi doktor herşey yolunda dedi çok şükür ama kilosu bana biraz az gibi geldigerçi benim bir hafta geç döllenme ama korktum işte ya yukarda bir arkadaş yazmış 32+3 2200 diye maşAllah . bir sıkıntı yoktur di mi ya aklıma takıldı
kızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)
kızlar selam kontrolümüz vardı 34+5 teyiz 2500 olmuş bizim oğlan böyle giderse 3500 bulur dedi dr başı aşağıda hala ama doğum kanalına girmemiş. akşamdan beri sol kalçamda dehşet ağrı var çatının genişlemeye başladığını gösterir dedi dr. kalça ağrısı yaşayan arkadaşlar vardı paylaşmak istedim
Canm her bebeğin yağ dokusuna göre kilo alımı değişebiliyormuş. Birde doktor bana hızlı kilo alan bebeğin alımı biranda azalabiliyor ya da tam tersi oluyor demişti. Benm Öykü'm de 32+1de 2300 kadardı 3 haftada 900 gr almış. İri bir bebek dedi doktor Cmtsi tekrar gidicem bakalım.Bana da 32+ 0 da rapor almaya gittigimde 1800 gr demisti bazen burda okuyunca bebegim zayif mi diye dusunuyorum ama doktor normal diyo bi terlik olsa beslenmene dikkat et falan der heralde
neyle sileceğiz göğsümüzü ? her emzirmeden önce silecekmiyiz ?@Cekirgee canım benimde manuel pompam vardı. Ilk zamanlar süt az olur bebek emdikce çoğalır göğsünü her emzirmeden sonra kurula ıslak bırakma sonra kremi sür. Emzirmeden öncede sil
Birde sana hangi arkadaş tı bilmiyorum ama çörek otunu onermisti. Ben çörek otu yağını icecegim. Aslında erken doğuma sebep olmasa şimdi baslardim ama 37. Haftanın dolmasini bekleyeceğim.
Soğuk pres olanindan al her sabah aç karnına yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı iç. Sütün kalitesini artırıyor. Benim bağışıklık sistemim çok zayıftır. Oğlumu emzirirken içtim hem hastalanmadim hemde oğlum kilo aldı.
Canım fotosunu atabilir misin !?Benimde çok yakın arkadaşım iki yıl önce ikinci bebegini aldı kucağına onda varmış benim aklıma bile gelmezdi o verdi bana emzirme yastigini çok işe yarayacak dedi.Zaten esas hocam kendisi onun tecrübelerinden çok yararlaniyorum.Kendisi de maaşallah ı var eksi Sözlüğüm derim hep bilmediği yoktur
Selam kızlar
Kontrolümüz vardı
Bantımı çıkardılar eski tarz dikişlerden değil sade düz bi çizgi var, 10 cm filandır ve göbeğin baya aşağısında kalıyo
Ultrasonla baktılar iyi duruyo dediler, kanamamın devam etmesi normalmiş
İkra'nında kontrolü vardı
80 gram azalmış ama ilk doğduklarındaki şişlikten dolayı bu azalma normalmiş
Hafif sarılık var gibi artarsa getirin dediler
Bi de ilk doğduğunda kulakta su kalabiliyo işitme testini tekrar edleim demişlerdi bugün ettiler şükür sağ ve sol kulak iyi çıktı
Bin şükür
Eşimin izni bitmeden bunları da hallettik hayırlısıyla
Ben görmemiştim çok geçmiş olsun
Beni de o sabah önce nst ye aldılar sancım çoktu ve düzenliydi ondan doğuma girdim
Herkese merhabalar arkadaşlar ... Dün akşam işten çıkıp eve geldim ve nişan olayı oldu apar topar hastaneye geldik nst de sancılarım çıktı suyumda gelmeye başlayınca ve minik kuzum ters olduğu için spinal sezaryan oldum bu arada bebeğim 34+5 haftalıktı 2510 gr doğdu küvezde aldılar nefesle alakalı olarak dualarınızı eksik etmeyin.. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin ..
maşallah bebeğini. Hayırlısı ile bekler inşallah.Günlerdir girip yazamadim dr a gittik bugun.bebek 2750 gr 49 cm olmus.karin gelisimi hala geri.proteine devam verdi.ic dikislerimde incelme varmis gunlerdir cok sanci agri çekiyorum eger olağan disi agri hissedersem hemen hastaneye gidecegiz 20 subata gun verdi ama o kadar bekleyemeyebiliriz diye de uyardi.o maksimum tarihimizmis.insallah bir yirtilma olmadan 20sini bekler kuzum da hem kilosu hem karni toparlar biraz.bizden haberler boyle.
Dogum yapanlar olmus kim bilmiyorum Allah anali babali saglikli hayirli omur versin insallah
sanırım doğuma kadar işlermz hiç bitmeyecek bende yavaş yavaş azaltmaya çalışıyrm işleri yoruldum artık..Tek o değil ki benimde ev temizliği genel işler var ve birini yapıyorsun diğerinin zamanı geliyor bunalttı cnm yaa
Bn daha gogus kremi almdm yaneyle sileceğiz göğsümüzü ? her emzirmeden önce silecekmiyiz ?
Ben ayrı çanta yaptım canım zaten sığmadı bebek çantası olarak aldığım çantaya koydum bebeğinkileri sen havlu koydun mu bebek için ?Bebegn esyalryla kendimnkleri ayni cantya koydum ama ayirsammiki. 2 canta yapmk daha mi ii olur sizce ?
Benim yastik vardı.bardak susu bez psta yapacagim.butik sabun yaptirdim gelecek birkac gune.cikolatalari da aldimBugün bende takı yastığı için kumaş ve küpür aldım diktirmeye verdim fermuarlı olucak dikildikten sonra üstünü süslücem bakalım. Loğusa bardakları için süs kendim yapacaktım sonra hazır almaya karar verdim yarın model beğenicem.Bu sıra süs işleriyle uğraşıyorum:) doğumda dağıtmak içinde butik sabun almayı düşünüyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?