2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 32+2 de benim de kontrolüm vardı bizimki de 2019 gr geldi herkesin farklı oluyor kıyas yapmak doğru değil kötü bir durum olsaydı doktorun söylerdi zaten üzülme yani...

kızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)

Bende istiyorum bir aksilik cikmazsa normal olacak doktorumda normali oneriyor bakalim nasip

Saol canim iyi oldu soyledigin benimde ozellikle sag kalcamda agri oluyor demek catim genisliyor gittigim kursta masaj egitimi vermislerdi onlari esime tarif ettim cok sukur o masaj iyi geliyor

Bana da 32+ 0 da rapor almaya gittigimde 1800 gr demisti bazen burda okuyunca bebegim zayif mi diye dusunuyorum ama doktor normal diyo bi terlik olsa beslenmene dikkat et falan der heralde
Canm her bebeğin yağ dokusuna göre kilo alımı değişebiliyormuş. Birde doktor bana hızlı kilo alan bebeğin alımı biranda azalabiliyor ya da tam tersi oluyor demişti. Benm Öykü'm de 32+1de 2300 kadardı 3 haftada 900 gr almış. İri bir bebek dedi doktor Cmtsi tekrar gidicem bakalım.

neyle sileceğiz göğsümüzü ? her emzirmeden önce silecekmiyiz ?

Günlerdir girip yazamadim dr a gittik bugun.bebek 2750 gr 49 cm olmus.karin gelisimi hala geri.proteine devam verdi.ic dikislerimde incelme varmis gunlerdir cok sanci agri çekiyorum eger olağan disi agri hissedersem hemen hastaneye gidecegiz 20 subata gun verdi ama o kadar bekleyemeyebiliriz diye de uyardi.o maksimum tarihimizmis.insallah bir yirtilma olmadan 20sini bekler kuzum da hem kilosu hem karni toparlar biraz.bizden haberler boyle.
Dogum yapanlar olmus kim bilmiyorum Allah anali babali saglikli hayirli omur versin insallah

Canım fotosunu atabilir misin !?

Ben cokda fazla sanci olmayisindan ve duzensiz oldugundan yirttim simdilik

Cok sukur kilosu iyi cokda kucuk degil ,Allah in izni ile nefeside daha iyi olacak en kisa zamanda cikacak kuvezden annesi,gozunuz aydin

maşallah bebeğini. Hayırlısı ile bekler inşallah.

Bugün bende takı yastığı için kumaş ve küpür aldım diktirmeye verdim fermuarlı olucak dikildikten sonra üstünü süslücem bakalım. Loğusa bardakları için süs kendim yapacaktım sonra hazır almaya karar verdim yarın model beğenicem.Bu sıra süs işleriyle uğraşıyorum:) doğumda dağıtmak içinde butik sabun almayı düşünüyorum bakalım.

Bebegn esyalryla kendimnkleri ayni cantya koydum ama ayirsammiki. 2 canta yapmk daha mi ii olur sizce ?

Bebegn esyalryla kendimnkleri ayni cantya koydum ama ayirsammiki. 2 canta yapmk daha mi ii olur sizce ?
Ben ayrı çanta yaptım canım zaten sığmadı bebek çantası olarak aldığım çantaya koydum bebeğinkileri sen havlu koydun mu bebek için ?

Benim yastik vardı.bardak susu bez psta yapacagim.butik sabun yaptirdim gelecek birkac gune.cikolatalari da aldim
Yeter bu kadar sus pus.istersen model link verebilirim senin kiz miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…