2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim esimin kuzeni bana manuel pompayla damla geliyordu anca, elektrikli cift pompayla 120 ml sut sagiyordum demisti. Mamma milk maker damlasini da o soylemisti uzun sure kullanmamisti sutu fazla fazla yetiyormus. Etrafinda belki odunc verecek birileri vardir, kiralayan yerler vardir, bir iki hafta alsan da Ikra'miz iyi emmeye baslayana kadar kullansan diye fikir vermek istedim....sagma kitini sifir alabiliyorsun, sadece eelktrikli kismini kiraliyorsun, hijyen tarafini da dusunursen...

Neler koydunuz hastane çantasına bana fazla gibi geldi bazı yerlerde yazanlar tereddütte kaldım

Neler koydunuz hastane çantasına bana fazla gibi geldi bazı yerlerde yazanlar tereddütte kaldım
O nettekiler cok abartili bence.
Bebek icin:iki tane 5li.bir tane ikili takim iki tulum.agiz mendili.citcitli body corap onluk minik bir havlu iki ayri kalinlikta battaniye bir tane cikista kullanmaya kalin battaniye emzik biberon sagma makinesi islak mendil bez alt acma
Kendime iki gecelik bir pijama corap camasir deodorant tarak ayna sabahlik terlik ped

post: 39248309, member: 625789"]Ben ayrı çanta yaptım canım zaten sığmadı bebek çantası olarak aldığım çantaya koydum bebeğinkileri sen havlu koydun mu bebek için ?[/QUOTE] havlu koydm bi tane

Bencede çok abartı

Ben paylasmistim gercekten cok ovdu arkadasim umarim faydasi olur hepimize

Ben en fazla 2 hafta diyorum.lohusalık psikoloji zor çünkü onlar herşeye atlıyor ama sen kendin giydirmek bakmak uyutmak altını degiştirmek istiyorsun.birde sürekli şunu yap bunu yap demeleride can sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…