Canim esimin kuzeni bana manuel pompayla damla geliyordu anca, elektrikli cift pompayla 120 ml sut sagiyordum demisti. Mamma milk maker damlasini da o soylemisti uzun sure kullanmamisti sutu fazla fazla yetiyormus. Etrafinda belki odunc verecek birileri vardir, kiralayan yerler vardir, bir iki hafta alsan da Ikra'miz iyi emmeye baslayana kadar kullansan diye fikir vermek istedim....sagma kitini sifir alabiliyorsun, sadece eelktrikli kismini kiraliyorsun, hijyen tarafini da dusunursen...Eşim olur akşamları o dediğini duydum da ne bilim gündüz eşim de gidicek her dk birini bulamam ki, besmele çekerim napim
El pompası aldım da sağmak ne kelime çay kaşığına dam damla alıyorum, pompaya bol sütün olunca gelir bilmiyodum ki
Olsun yesin de ben damla damla sağarım
Onu ben de almadim ya anneme derim cikar alir eczaneden diye dusundumBn daha gogus kremi almdm ya
Evet canım kız bende beğendim birkaç yerde ama ver bakayım birBenim yastik vardı.bardak susu bez psta yapacagim.butik sabun yaptirdim gelecek birkac gune.cikolatalari da aldim
Yeter bu kadar sus pus.istersen model link verebilirim senin kiz miydi
Iyi dimi sampuanla islk mendln fiyati bn de alcm yarinYarin a101 de unıbaby islak mendil ve şampuan indirimde.mendil 2.75 tl duyurulur
Ben iki ufak canta yapiyorum.ayri ayri anneme hastanede kolaylik olur dedimBebegn esyalryla kendimnkleri ayni cantya koydum ama ayirsammiki. 2 canta yapmk daha mi ii olur sizce ?
Evet 5 tl civari islak mendil normaldeH
Iyi dimi sampuanla islk mendln fiyati bn de alcm yarin
Evet canım kız bende beğendim birkaç yerde ama ver bakayım bir
Face de butiksabunlar diyw bir sayfaEvet canım kız bende beğendim birkaç yerde ama ver bakayım bir
Butik sabunlar diye mi yazıcaz canımFace de butiksabunlar diyw bir sayfa
5000 uzerinde begenisi olan sayfa
O nettekiler cok abartili bence.Neler koydunuz hastane çantasına bana fazla gibi geldi bazı yerlerde yazanlar tereddütte kaldım
Bencede çok abartıO nettekiler cok abartili bence.
Bebek icin:iki tane 5li.bir tane ikili takim iki tulum.agiz mendili.citcitli body corap onluk minik bir havlu iki ayri kalinlikta battaniye bir tane cikista kullanmaya kalin battaniye emzik biberon sagma makinesi islak mendil bez alt acma
Kendime iki gecelik bir pijama corap camasir deodorant tarak ayna sabahlik terlik ped
Ben paylasmistim gercekten cok ovdu arkadasim umarim faydasi olur hepimize@Cekirgee cim bu tarifi faceden bir arkadaş paylaşmisti belki sende yaparsın ben Allah izin verirse doğumdan sonra yapmayı düşünüyorum Arkadaşlar sizlerde yazın bence hem süt artiriyormus hem bebeğin gazina iyi geliyormuş
Ben en fazla 2 hafta diyorum.lohusalık psikoloji zor çünkü onlar herşeye atlıyor ama sen kendin giydirmek bakmak uyutmak altını degiştirmek istiyorsun.birde sürekli şunu yap bunu yap demeleride can sıkıcıBizimkiler özellikle kv çok hevesli 1 yaşına kadar kal desem kalır çalışmadığı vede uğraşacak bişeyş olmadığı için :) ama bende en fazla 40ı çıkana kadar diyorum ama o an ki psikolojim ne diyecek, ilk zamanlar süt zaten damla damla olurmuş zamanla artar inşallah
Evet ayni adda cok sayfa cikiyor 5000 kisilik olanButik sabunlar diye mi yazıcaz canım
Bebegn esyalryla kendimnkleri ayni cantya koydum ama ayirsammiki. 2 canta yapmk daha mi ii olur sizce ?
Aynı çantaya koyabilirsin ama ilk giydirilmesi gerekenleri bir poşete koy hazır olsun dogumda verirlerBebegn esyalryla kendimnkleri ayni cantya koydum ama ayirsammiki. 2 canta yapmk daha mi ii olur sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?