Havlu neden koyuyorsunuzki.boşuna kalabalık benceBen ayrı çanta yaptım canım zaten sığmadı bebek çantası olarak aldığım çantaya koydum bebeğinkileri sen havlu koydun mu bebek için ?
Krem suruldugu zaman temiz bir ıslak bezle silmek gerek. Normalde de silinse iyi olur ama ben okadar yapmadımneyle sileceğiz göğsümüzü ? her emzirmeden önce silecekmiyiz ?
Ama kremlerin bazilarin da silmeye gerek yok sanirim benim aldigimda silmeden emzirilebilir diyor bitkiselmisKrem suruldugu zaman temiz bir ıslak bezle silmek gerek. Normalde de silinse iyi olur ama ben okadar yapmadım
Canım senin kaç kilo geldi gittin mi doktora bu ara haftamiz aynı sanırımBende görünce tedirgin oldum ama maşallah bazı bebekler gününün ilerisindeler.Bizimkilerde tam gününde gidiyor alttaki takvime uyuyor.Doktorda sorun yok diyor.Önemli olan 36 haftaya gelip ciğer gelişimini tamamlayabilmemiz inşallah
Evet öyle. Ama ben garmastan krem ve bepanten kremi birlikte surdugum için siliyordum. Benim meme ucu yarama en iyi ikisi gelmişti. Birde ne yaparsak yapalım 40 güne yakın acıyorAma kremlerin bazilarin da silmeye gerek yok sanirim benim aldigimda silmeden emzirilebilir diyor bitkiselmis
Elbette canım inş Rabbim iyilik versin. zaten geç dollenme benimki ileriki haftalarda toparlar inş hayırlısıyla. Allah razı olsunBen yazmıştım canim sorun yoktur her bebek farklı sonuçta benim de ilk hamileliğimde kızım hep düşük kilolu çıkıyordu. 2650 gr dogdu 38. Haftada sonra toparladı. Sağlıklı olsunlar kilo önemli değil .için rahat olsun
Aslında dediğin gibi sonuçta profesör bir sıkıntı olsa derdi bence deBana da 32+ 0 da rapor almaya gittigimde 1800 gr demisti bazen burda okuyunca bebegim zayif mi diye dusunuyorum ama doktor normal diyo bi terlik olsa beslenmene dikkat et falan der heralde
Evet canım sağlıklı çok şükür ki ilerleyen haftalarda toparlar sanırım inş. Doğru diyorsun bireysel farklılıklar var sonuçtaCanım 32+2 de benim de kontrolüm vardı bizimki de 2019 gr geldi herkesin farklı oluyor kıyas yapmak doğru değil kötü bir durum olsaydı doktorun söylerdi zaten üzülme yani...
Bence de kalabalik bebegi evde bile gobek dusmeden yikamiyorzHavlu neden koyuyorsunuzki.boşuna kalabalık bence
Evet öyle. Ama ben garmastan krem ve bepanten kremi birlikte surdugum için siliyordum. Benim meme ucu yarama en iyi ikisi gelmişti. Birde ne yaparsak yapalım 40 güne yakın acıyor
Pembe sivimsi bir şey sanırım. Ay bilemedim. Tecrubeli anneler yazsa iyi olur. Merak ettim şimdi. Daha senin baya var doğuma yazan tarihe göreKizlar nisan gelmesi nasil birsey cunku ben az once lavaboya girdim ve sumugumsu bisey bulasti peceteye rengide cok hafif kahve rengiydi ve cok ama cok az lekelenme var sancimm flan yok sizce nisanmi geldi?
Evet canim var ama nisan gelse bile sancilarin gelmesi haftalar surebilir diyolar ama hic bilmiyorum iki hafta daha gecse ondan sonra gelsin bebegim insallahhPembe sivimsi bir şey sanırım. Ay bilemedim. Tecrubeli anneler yazsa iyi olur. Merak ettim şimdi. Daha senin baya var doğuma yazan tarihe göre
Bende normal istiyorum bi aksilik olmazsakızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)
canım devlet aslında artık dr larra normal doğımdan daha çok puan veriyo ondanda daha pahalı hastaneler daha çok alıyocnm biz tayin nedeniyle bingoldeyiz ama bende 1000 tl olur saniyordum duyunca sok oldumm ozellikle normal dogumun sezeryandan fazla olmasinada hastanin ismi özel bingol hastanesi bakalim sigorta ne kadarini karsilayacak yada karsilar mi
Gözün aydın canım darısı bizlere biran önce çıkarsınız evinize inşAllahHerkese merhabalar arkadaşlar ... Dün akşam işten çıkıp eve geldim ve nişan olayı oldu apar topar hastaneye geldik nst de sancılarım çıktı suyumda gelmeye başlayınca ve minik kuzum ters olduğu için spinal sezaryan oldum bu arada bebeğim 34+5 haftalıktı 2510 gr doğdu küvezde aldılar nefesle alakalı olarak dualarınızı eksik etmeyin.. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin ..
mecbur kalınırs yapılıyo ama ilk doğumlarda yırtılma riski çok diye genelde çoğu dr yapıyoNormal dogumda İlla atıyorlar mi o kesiği
Bana da arkadaş diyor ablan gelecek mi doğuma, pansumana ihtiyacın olacak diyor
Dedim eşim var eşim yapmicak da kim yapicakcok şaşırdı neden anlamadım :)
bu gidişle bu topiğe kilit vurucaz :)Ayy biraz erken mi onunki de::) bişi değil mart anneleri topiğin hakkını veremicez biz ya:) şubatta bitirecez sanırım :)
ben ihtiyacım olmaz diye almaya gerek duymadımKIZLAR EMZİRME YASTIĞI ALAN VARMI... VARSA NERDEN ve Ne KADARA ALDI? Foto veya site adresi verebilirmisiniz....
benimde gece özellikle sağ kalçam çok ağrıyo sabah baya zor açılıyokızlar selam kontrolümüz vardı 34+5 teyiz 2500 olmuş bizim oğlan böyle giderse 3500 bulur dedi dr başı aşağıda hala ama doğum kanalına girmemiş. akşamdan beri sol kalçamda dehşet ağrı var çatının genişlemeye başladığını gösterir dedi dr. kalça ağrısı yaşayan arkadaşlar vardı paylaşmak istedim
kızlar sizin bebişlerde çokk hareketlimi
Canım önce sakin ol.. Duş al sonra o lekelenmeyi takip et eğer ilkinden fazla ise hastane için hazırlıklarına başlarsın .. Sakın Telaş yapıp hızlı hızlı hareket etme ...Kizlar nisan gelmesi nasil birsey cunku ben az once lavaboya girdim ve sumugumsu bisey bulasti peceteye rengide cok hafif kahve rengiydi ve cok ama cok az lekelenme var sancimm flan yok sizce nisanmi geldi?
inşallah öyle olur. doktoruna mesaj atma imkanın varsa sorsan iyi olur sanki. çünkü sancın yokEvet canim var ama nisan gelse bile sancilarin gelmesi haftalar surebilir diyolar ama hic bilmiyorum iki hafta daha gecse ondan sonra gelsin bebegim insallahh
bu arada emzirme yastığı bana bir arkadaşım verdi. kendisi kullanmış ve çok rahat ettim, sen de rahat et demişti :)Canım önce sakin ol.. Duş al sonra o lekelenmeyi takip et eğer ilkinden fazla ise hastane için hazırlıklarına başlarsın .. Sakın Telaş yapıp hızlı hızlı hareket etme ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?