2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım senin kaç kilo geldi gittin mi doktora bu ara haftamiz aynı sanırım

Ama kremlerin bazilarin da silmeye gerek yok sanirim benim aldigimda silmeden emzirilebilir diyor bitkiselmis
Evet öyle. Ama ben garmastan krem ve bepanten kremi birlikte surdugum için siliyordum. Benim meme ucu yarama en iyi ikisi gelmişti. Birde ne yaparsak yapalım 40 güne yakın acıyor

Elbette canım inş Rabbim iyilik versin. zaten geç dollenme benimki ileriki haftalarda toparlar inş hayırlısıyla. Allah razı olsun

Canım 32+2 de benim de kontrolüm vardı bizimki de 2019 gr geldi herkesin farklı oluyor kıyas yapmak doğru değil kötü bir durum olsaydı doktorun söylerdi zaten üzülme yani...
Evet canım sağlıklı çok şükür ki ilerleyen haftalarda toparlar sanırım inş. Doğru diyorsun bireysel farklılıklar var sonuçta

Havlu neden koyuyorsunuzki.boşuna kalabalık bence
Bence de kalabalik bebegi evde bile gobek dusmeden yikamiyorz
ben kendim icinde havlu pecete alicam hastanede bile oluyor ama onlar yeterli

Evet öyle. Ama ben garmastan krem ve bepanten kremi birlikte surdugum için siliyordum. Benim meme ucu yarama en iyi ikisi gelmişti. Birde ne yaparsak yapalım 40 güne yakın acıyor

Garmastan ve belanten ikisini ayri ayri surdum ama fayda etmedi dilerim bu seder catlamaz kan revan icinde emzirdim antibiyotikli kremler bile kullandik fayda etmedi
Sezeryan acisi nedirki o gogus acisisinin yaninda

Kizlar nisan gelmesi nasil birsey cunku ben az once lavaboya girdim ve sumugumsu bisey bulasti peceteye rengide cok hafif kahve rengiydi ve cok ama cok az lekelenme var sancimm flan yok sizce nisanmi geldi?

Kizlar nisan gelmesi nasil birsey cunku ben az once lavaboya girdim ve sumugumsu bisey bulasti peceteye rengide cok hafif kahve rengiydi ve cok ama cok az lekelenme var sancimm flan yok sizce nisanmi geldi?
Pembe sivimsi bir şey sanırım. Ay bilemedim. Tecrubeli anneler yazsa iyi olur. Merak ettim şimdi. Daha senin baya var doğuma yazan tarihe göre

Pembe sivimsi bir şey sanırım. Ay bilemedim. Tecrubeli anneler yazsa iyi olur. Merak ettim şimdi. Daha senin baya var doğuma yazan tarihe göre
Evet canim var ama nisan gelse bile sancilarin gelmesi haftalar surebilir diyolar ama hic bilmiyorum iki hafta daha gecse ondan sonra gelsin bebegim insallahh

kızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)
Bende normal istiyorum bi aksilik olmazsa
cnm biz tayin nedeniyle bingoldeyiz ama bende 1000 tl olur saniyordum duyunca sok oldumm ozellikle normal dogumun sezeryandan fazla olmasinada hastanin ismi özel bingol hastanesi bakalim sigorta ne kadarini karsilayacak yada karsilar mi
canım devlet aslında artık dr larra normal doğımdan daha çok puan veriyo ondanda daha pahalı hastaneler daha çok alıyo

Gözün aydın canım darısı bizlere biran önce çıkarsınız evinize inşAllah
Normal dogumda İlla atıyorlar mi o kesiği
Bana da arkadaş diyor ablan gelecek mi doğuma, pansumana ihtiyacın olacak diyor
Dedim eşim var eşim yapmicak da kim yapicakcok şaşırdı neden anlamadım :)
mecbur kalınırs yapılıyo ama ilk doğumlarda yırtılma riski çok diye genelde çoğu dr yapıyo

Ayy biraz erken mi onunki de::) bişi değil mart anneleri topiğin hakkını veremicez biz ya:) şubatta bitirecez sanırım :)
bu gidişle bu topiğe kilit vurucaz :)

KIZLAR EMZİRME YASTIĞI ALAN VARMI... VARSA NERDEN ve Ne KADARA ALDI? Foto veya site adresi verebilirmisiniz....
ben ihtiyacım olmaz diye almaya gerek duymadım

benimde gece özellikle sağ kalçam çok ağrıyo sabah baya zor açılıyo

kızlar sizin bebişlerde çokk hareketlimi

Canım önce sakin ol.. Duş al sonra o lekelenmeyi takip et eğer ilkinden fazla ise hastane için hazırlıklarına başlarsın .. Sakın Telaş yapıp hızlı hızlı hareket etme ...

Canım önce sakin ol.. Duş al sonra o lekelenmeyi takip et eğer ilkinden fazla ise hastane için hazırlıklarına başlarsın .. Sakın Telaş yapıp hızlı hızlı hareket etme ...
bu arada emzirme yastığı bana bir arkadaşım verdi. kendisi kullanmış ve çok rahat ettim, sen de rahat et demişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…