2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım önce sakin ol.. Duş al sonra o lekelenmeyi takip et eğer ilkinden fazla ise hastane için hazırlıklarına başlarsın .. Sakın Telaş yapıp hızlı hızlı hareket etme ...
Telas yapmiyorum zaten. Gayet sakinim ayaklarimi uzatmis tv izliyorum arada bi lavaboya gidip kontrol ediyorum sancim flanda yok zaten eger bebegim. Simdi gelecekse allahin izniyle gelsin rabbim buyuktur bi sorun olmadan dogum yaparim insallah

bende çok korkuyorum gögüs acısından. bana da arkadaşım evicap diye bir e vitamini var onu önerdi.

Kizlar nisan gelmesi nasil birsey cunku ben az once lavaboya girdim ve sumugumsu bisey bulasti peceteye rengide cok hafif kahve rengiydi ve cok ama cok az lekelenme var sancimm flan yok sizce nisanmi geldi?
benim kizomdayken alti beyaz kremsi ustu pembemsi kirmiziya yakin bir renk gelmisti
dikkat et cnm

bende çok korkuyorum gögüs acısından. bana da arkadaşım evicap diye bir e vitamini var onu önerdi.

e vitamini kapsulu di mi bunu kirip uzerine mi surcez ne kadar surcrz detaylarini yazar misin cnm catlamadan mi kullancaz catlayinca mi

Telas yapmiyorum zaten. Gayet sakinim ayaklarimi uzatmis tv izliyorum arada bi lavaboya gidip kontrol ediyorum sancim flanda yok zaten eger bebegim. Simdi gelecekse allahin izniyle gelsin rabbim buyuktur bi sorun olmadan dogum yaparim insallah

Rabbim hayirli zamanda nasip etsin ,
Doktorunu arayabilirsen ara sor derim cunku haftan erken cok erken olmasada rrken belki cigerleri gelistirici igne fln yaparlar sana bebek icin , erken gelecekse bebis bazi inlemler almak icin simdiden arayabilirsin aslinds

Âmin canım eşin evde demi tek değilsin ...

Biraz daha beklicem cunku suan hic biseyim yok cok hafif akinti var sadece bebegimde hareketli masallah

benim kizomdayken alti beyaz kremsi ustu pembemsi kirmiziya yakin bir renk gelmisti
dikkat et cnm

e vitamini kapsulu di mi bunu kirip uzerine mi surcez ne kadar surcrz detaylarini yazar misin cnm catlamadan mi kullancaz catlayinca mi
kapsül zaten yumuşak bişey onu iğne ile delip sürüyormuşuz zaten bir kerede bitmiyormuş bir kapsül birde bebeğe de zararı yokmuş yıkamadan emzire biliyormuşuz. Bana 15 gün , 1 ay önceden başla sürmeye dedi de ben daha başlamadım. aslında başlasam fena olmaz. tabi şimdi başlayınca göğüs ucunu uyarmadan sürmek lazım.

Kizlar nisan gelmesi nasil birsey cunku ben az once lavaboya girdim ve sumugumsu bisey bulasti peceteye rengide cok hafif kahve rengiydi ve cok ama cok az lekelenme var sancimm flan yok sizce nisanmi geldi?

Bende lekelenme başlamıştı, kahve az miktarlarda
Doktoruma sordum şimdi gelme devam ederse gelirisn demişti
Bekledim devam ediyordu ama gitmedim en son evet elastik bişey geldi şeffaf ve hafif pembeydi benimki
Beraberinde sancı da geldi
Sancı göbekte toplanıp toplanıp giden bişeydi
Sonrasında belime de sancı girmeye başladı
Şiddeti artana kadar evde bekleidm zaten geceydi doktorum olmaz diye
Sonra sancı aralığı sıklaştı ve bende duramıyordum 6 buçukta filan çıktık, 7 buçukta geldi doktor nasibim varmış demek
Durumu anlattım doğum başlamış madem sezeryan istiyosun yatışınızı yaptırın ameliyata girelim dedi

O sancı olucak mı takip et
Olsa bile ilk sancı da doğmuyo dakikalarına bak

Saol canim bilgin icin ama sancim yok ve dedigin gibi elastiksi o sey geldi rengi cok hafif kahverengiydi suan sadece peceteye sildigim zaman cok hafif kahverengi oluyo ama sanci flan yokk

Bende lansinoh vardı silmeye gerek yoktur yazıyo
Ben bi kere nasıl bişey diye ucundna bakmıştım o kadar , kullansaymışım keşke nemlenirid göğsüm
Şimdi biraz acısa da idare eidyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…