2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canim bilgin icin ama sancim yok ve dedigin gibi elastiksi o sey geldi rengi cok hafif kahverengiydi suan sadece peceteye sildigim zaman cok hafif kahverengi oluyo ama sanci flan yokk

Doktoruna sor istersen
Ben doktoruma sordum gelme dedi lekelenmeyi takip et
Takip ettim beraberinde nişan da geldi emin değildim ama sancılarda sıklaşınca gece diye tekrar da aramadım
Sabah çantamı hazırlayıp öyle gittim
Doğum oldu

Hayırlısı ne ise o olsun snein içinde
Benim çıkmam lazım
Allah'a emanet olun hepiniz

Bende lansinoh vardı silmeye gerek yoktur yazıyo
Ben bi kere nasıl bişey diye ucundna bakmıştım o kadar , kullansaymışım keşke nemlenirid göğsüm
Şimdi biraz acısa da idare eidyorum işte
erken başlamak gerek demekki gerçekten. başlıyayım ben ihmal etmeden çok korkuyorum çünkü çok kurursa kanıyormuş çok fena .

Saol canim bilgin icin ama sancim yok ve dedigin gibi elastiksi o sey geldi rengi cok hafif kahverengiydi suan sadece peceteye sildigim zaman cok hafif kahverengi oluyo ama sanci flan yokk
Inşallah bebeğin 2 hafta daha bekler cinsiyeti kız mı. Bu arada facebookta bir arkadaş 35 haftalık ilk erkek bebeği doğurdu

Kültür ne oluyor farklı bi test mi
inşallah bişi çıkmaz epey sonlara geldik
sendin sanırım yedigine çok dikkat ediyordun şu icebiliyor musun 3lt
Idrar kültürü. Hangi tür bakteri var onu arastiriyorlar. Sanirim ona göre ilac vericek verirse.
Yok ya 3lt icemiyorum malesef. Nerdee

Bencede sezeryandan daha çok acı veriyor gögüs yarası banada kantaron yagı iyi geldi ne duysam sürüyordum.bu sefer her emzirmeden sonra karbonatlı su ile silmeyi istiyorum

Bebegn esyalryla kendimnkleri ayni cantya koydum ama ayirsammiki. 2 canta yapmk daha mi ii olur sizce ?
ben tek çanta yapıcam bi tarafa benimlileri bitarafa oğluşumnkileri koyucam birde ilk giydireceklrini karışmasın hemn versinler diye ayrıyeten battaniyenin arasına koydum

Tam bi saattir okuyorum :)))))) oyyyhhhh
bende bugun baya bi sürdü sayfaları bitirmem

Havlu. Normal havlu mu aliyorsunuz? El havlusu gibi?
Ben bitane çıkardım norml havlu ama bilemwdim koysammı
Evde yanimda soyledim ona oda yarin doktora gidelim diyo eger gece sancilarim flan olmasa insallah bu arada bebegim cok hareketli :)
canım takip et biraz daha sancın filn başlarsada dr bi ara bencede

Bu arada kızlar ben tuvaletten ayağa kalkınca 2 gündür idrarımı kaçırıyorum ebe arkadaşım akim bizdeydi sordum kegel egzersizlerine başla hem normal doğumada faydası oluyo dedi böyle şey yaşayanınız var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…