Saol canim bilgin icin ama sancim yok ve dedigin gibi elastiksi o sey geldi rengi cok hafif kahverengiydi suan sadece peceteye sildigim zaman cok hafif kahverengi oluyo ama sanci flan yokk
erken başlamak gerek demekki gerçekten. başlıyayım ben ihmal etmeden çok korkuyorum çünkü çok kurursa kanıyormuş çok fena .Bende lansinoh vardı silmeye gerek yoktur yazıyo
Ben bi kere nasıl bişey diye ucundna bakmıştım o kadar , kullansaymışım keşke nemlenirid göğsüm
Şimdi biraz acısa da idare eidyorum işte
Ben minik bir el havlusu koydumHavlu. Normal havlu mu aliyorsunuz? El havlusu gibi?
Inşallah bebeğin 2 hafta daha bekler cinsiyeti kız mı. Bu arada facebookta bir arkadaş 35 haftalık ilk erkek bebeği doğurduSaol canim bilgin icin ama sancim yok ve dedigin gibi elastiksi o sey geldi rengi cok hafif kahverengiydi suan sadece peceteye sildigim zaman cok hafif kahverengi oluyo ama sanci flan yokk
Bende yapcam aslinda malzemeleri almak lazimAaa canım doğru sen paylaşmistin bir an hatırlayamadım.Ben yapicam mutlaka
Kağıt havlu peçete yeterli bence normal havluya gerek yokBen minik bir el havlusu koydum
Kültür ne oluyor farklı bi test miSelsmlar. Kültür istedi dr. Henuz sonuc çıkmadı. Bekliyorum
Idrar kültürü. Hangi tür bakteri var onu arastiriyorlar. Sanirim ona göre ilac vericek verirse.Kültür ne oluyor farklı bi test mi
inşallah bişi çıkmaz epey sonlara geldik
sendin sanırım yedigine çok dikkat ediyordun şu icebiliyor musun 3lt
Inşallah bebeğin 2 hafta daha bekler cinsiyeti kız mı. Bu arada facebookta bir arkadaş 35 haftalık ilk erkek bebeği doğurdu[/QUOTE
Erkek canim ama ebeye mesaj attim endiselenecek bisey yok dedi bebek hareketliyse ve akinti su seklinde deilse bi sorun yok dedi
Benimki de kımıl kımıl edip duruyor .. Göbek çevremde artık neyi varsa cimcimenin :)Evde yanimda soyledim ona oda yarin doktora gidelim diyo eger gece sancilarim flan olmasa insallah bu arada bebegim cok hareketli :)
Bencede sezeryandan daha çok acı veriyor gögüs yarası banada kantaron yagı iyi geldi ne duysam sürüyordum.bu sefer her emzirmeden sonra karbonatlı su ile silmeyi istiyorumBence de kalabalik bebegi evde bile gobek dusmeden yikamiyorz
ben kendim icinde havlu pecete alicam hastanede bile oluyor ama onlar yeterli
Garmastan ve belanten ikisini ayri ayri surdum ama fayda etmedidilerim bu seder catlamaz kan revan icinde emzirdim antibiyotikli kremler bile kullandik fayda etmedi
Sezeryan acisi nedirki o gogus acisisinin yaninda
Aynen :) cok hareketli beyfendi gelmeye niyeti flan yok :) suan iyiyiz cok sukurBenimki de kımıl kımıl edip duruyor .. Göbek çevremde artık neyi varsa cimcimenin :)
karbonatlı sudamı iyi geliyormuşBencede sezeryandan daha çok acı veriyor gögüs yarası banada kantaron yagı iyi geldi ne duysam sürüyordum.bu sefer her emzirmeden sonra karbonatlı su ile silmeyi istiyorum
Çok yara olunca işe yaramıyorda ben önlem amaçlı silmek istiyorum.ben zaten gögüs kreminede başladım 30.dan beri 2 3 günde sürüyorum yumuşattı inşallah bu sefer çok sıkıntı olmadan atlatırızkarbonatlı sudamı iyi geliyormuş
Kantaron yagi var bnde dogal hem de iyi geliysa bn de surim simdidenBencede sezeryandan daha çok acı veriyor gögüs yarası banada kantaron yagı iyi geldi ne duysam sürüyordum.bu sefer her emzirmeden sonra karbonatlı su ile silmeyi istiyorum
ben tek çanta yapıcam bi tarafa benimlileri bitarafa oğluşumnkileri koyucam birde ilk giydireceklrini karışmasın hemn versinler diye ayrıyeten battaniyenin arasına koydumBebegn esyalryla kendimnkleri ayni cantya koydum ama ayirsammiki. 2 canta yapmk daha mi ii olur sizce ?
bende bugun baya bi sürdü sayfaları bitirmemTam bi saattir okuyorum :)))))) oyyyhhhh
Ben bitane çıkardım norml havlu ama bilemwdim koysammıHavlu. Normal havlu mu aliyorsunuz? El havlusu gibi?
canım takip et biraz daha sancın filn başlarsada dr bi ara bencedeEvde yanimda soyledim ona oda yarin doktora gidelim diyo eger gece sancilarim flan olmasa insallah bu arada bebegim cok hareketli :)
bende başlıyayımÇok yara olunca işe yaramıyorda ben önlem amaçlı silmek istiyorum.ben zaten gögüs kreminede başladım 30.dan beri 2 3 günde sürüyorum yumuşattı inşallah bu sefer çok sıkıntı olmadan atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?