- 14 Ocak 2015
- 111
- 109
- 48
- 28
Bn de molfix aldm pisik faln olmzsa onla devam edermdün A 101 e gittim molfix bezler 15.50 TL ydi bilginizee
bende molfix ile başlamayı düşünüyorumm bakalım..
Allah sağ sağlim doğumlar nasip etsin:)şubat sonu demişti en son bakalım bu hafta gittiğim de ne diyecek..
hadi bakalım hayırlısı olsun senin için...Kızlar bi hafta daha kalmaya karar verdim işteya benim bebek bugun kasıklarımı zorluo sanki 3 kezdir surtuo döndü mü acaba?
Ben de çok korkuyorum ama kesin yapacağım demedi bana sadece kontrol dedi. Benim doğum tarihim bu kadar yaklaştı ben kendim tahmin ediyorum. Yapmazsa da ben söyleyeceğim artık meraktan ölcem çünküöfff benim de salı günü kontrolüm ve o zaman yapacağını biliyorum,korkuyorumda..inşallah can yakan bişey değildir
Bi onu da deniyim canım neyi duyarsam dener oldum yeter ki geçsin bu süreç o kadar kötüyüm kiBn de genelde kabizim birkc gundr sabh kahvltdn once siyah kuru uzum ve ceviz yiyrm sonrada bi bardk su. Ondn mi bilmyrm ama duzeldi bi dene istersen
Bn varim ama cati muayensi olmdm daha. Dr hic acmio o konuyu belki de hic yapmzKızlar aranızda 37.haftada olan varmı?alttan çatı ölçtüren var mı?nasıl yapılıyor anlatabilir misiniz?
offf nolur ya bana da yazar mısın yaparsa?birde kaç haftalıksın?Ben de çok korkuyorum ama kesin yapacağım demedi bana sadece kontrol dedi. Benim doğum tarihim bu kadar yaklaştı ben kendim tahmin ediyorum. Yapmazsa da ben söyleyeceğim artık meraktan ölcem çünkü
Ayni bnm de :)ben 37.haftadayımm henüz olmadı
cumartesi günü randevum var herhalde bu sefer yapar diye düşünüyorum..
Bn de molfix aldm pisik faln olmzsa onla devam ederm
Allah sağ sağlim doğumlar nasip etsin:)
Bnmki de sismis gbime geliobiraz önce aynaya baktığımda burnumun şiştiğini fark ettimmm
normal doğum isteyenlerde yapılıyormuş diye duydum,bende normal istiyorum ama bu çatı muayenesinden korkuyorum nasıl olcak bilmemBn varim ama cati muayensi olmdm daha. Dr hic acmio o konuyu belki de hic yapmz
Allh yardmcn olsnSlm kızlar nasılsınız..
Artık işe gelmek ve çalışmak istemiyorum ama şubat ayını bitirmem lazım martın3-4 gibi rapor bitiyorYoruluyorum artık
Ben bebetto.com sitesinden aldim cok begendim. Su ara giyiyorum zaten topluyor bayagi. Gogus kismi cift kat penye. Sutyen gibi olculeri var 80-85-90Kızlar emzirme atleti aldınız mı? aldıysanız hangi marka aldınız ?
kaç günde geldi canım ?Ben bebetto.com sitesinden aldim cok begendim. Su ara giyiyorum zaten topluyor bayagi. Gogus kismi cift kat penye. Sutyen gibi olculeri var 80-85-90
Bnmki de sismis gbime gelio
ben 2,3tane aldım cnm bi ara ebebek indrimi olmuştu burda coşmuştuk hepimiz ordan aldım ama marka hatırlamıyorumKızlar emzirme atleti aldınız mı? aldıysanız hangi marka aldınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?