Hayirlisi olsun hakkimizda canım.benim 3.5 yil oldu ama yine de incelme var.ben pek kilo almadim belki de o yuzden tasimakta zorlaniyor mu vucudum diye düşünüyorum.bebegin de karin gelisimi hala geriden geliyor maalesef.eger 20sini bekleyebilirsem 38+4 te dogacak nasipse
Simdi mi ? Bnm gordgmde daha fazlydi cunkuMigrosta molfix yanında islak mendil hediyesi ile 15.50 idi
Simdi mi ? Bnm gordgmde
Bir hafta oldu goreli canım
Canim hem gecmis olsun hem gozun aydin senle herseyimiz ayni bende 8 martta dogurcaktim suyum gelince ameliyata aldilar benim acilmam vardi acilma olmasa 2 gun bekletceklerdi bebegimde agizdan beslenmesini emme refleksinin gelismesini bekliyoruz benim iki hafta once dogdu 1700 gr di bi emselerde evimize getirsek ilk gunler bende hortumlarina bakip bakip agliyodum ama dua edelim Allah baska sorun vermesin sukredelim sabredelim ins bugunler gecicek bizde yavrularimiza kavuscaz
Çok şükür p.tesi aldım kızımı . Çok kücük ve çok zayıf ama sağlık problemi yok çok şükür. Büyür zamanla yaa. Ama dokunmaya kıyamıyo insan böyle oluncaCanım benim gece arkadaşım haberim yoktu doğumundan. Gözünüz aydın diyelim inş.bebişinde tez zamanda toparlar kendini.Sağlıklıymis allaha çok şükür. DileriM tez zamanda bebişinizle mutlu mesut eve donersiniz.Geçmiş olsun.
Dizlerimin ve bacaklarımın agrisindan uyuyamiyorum..
Allah yardımcımız olsun valla.
Biz p.tesi günü taburcu olduk.
Sizdr durumlar nedir?[/QUOTEdedilrm sali gunu taburcu oldu memeyi almiyo sinirleniyo verince sutumu 3 saate bir sagiyorum hastanede sutun gelmesede emzirsende 3 saatte bir sag dedilrer sagiyorum ama az geliyo ilk gun hic yemedi dun kontrole gittik doktor yatircakti vazgecti size 1gun daha verelim dedi yine hic yemezse getirin dedi yememesine sasirdi bugun biraz yedi yarin kontrol var uykuya yenik dusuyo az yiyip uyuya kaliyo saatlerce uyanmiyo kv cok ugrasiyo sagolsun o ilgileniyo bana dinlen sen diyo moralmen cokmustum bugun biraz yiyince bende kendime geldim yarin kontrol var eger kilo almadiysa tekrar yatabilir premature bebek cok zormus hele bide sezeryanliyim daha iyilesemedim o halimle hergun hastaneye gidip saatlerce hastanede kaldim yasadiklarima hala inanamiyorum cok sukurkizim iyi ama ywmesi boyle giderse hasta olcak diye korkuyorum sizde durumlar nasil
Kac kilo dogduÇok şükür p.tesi aldım kızımı . Çok kücük ve çok zayıf ama sağlık problemi yok çok şükür. Büyür zamanla yaa. Ama dokunmaya kıyamıyo insan böyle olunca
Benim geçen pztsiydi ben verdim hemen canımKizlar bu calisabilir raporunu okul acilinca mi vereceksiniz goturen var mi tatilde
Allh yardmcn olsn. Buyur ins annesi uzulmeÇok şükür p.tesi aldım kızımı . Çok kücük ve çok zayıf ama sağlık problemi yok çok şükür. Büyür zamanla yaa. Ama dokunmaya kıyamıyo insan böyle olunca
Canımm Allah yardımcınız olsunslm kizlar uyku kacti malesef hastaneye geldim tansiyonum cok yukseldi.. dusmesse bebisim dunyaya gelecek allahin izniyle..bol bol dua bekliyorum
Allah yardimcin olsun canim ilacla dusururler belki biraz daha bekler merak etmeslm kizlar uyku kacti malesef hastaneye geldim tansiyonum cok yukseldi.. dusmesse bebisim dunyaya gelecek allahin izniyle..bol bol dua bekliyorum
Inşallah düşer canım gecmiş olsun bende yatıyorum bakalım hala tuzsuz verıyolar yemeklerimislm kizlar uyku kacti malesef hastaneye geldim tansiyonum cok yukseldi.. dusmesse bebisim dunyaya gelecek allahin izniyle..bol bol dua bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?