Basiniz sagolsunamiin teşekkür ederim...
Aynen o senaryoyu bende yazdım kafamda kaç kez kime haber veririm filan ama tesadüf mu bilmem sanki çoğu kişinin nişanı yada suyu gece geliyor gibi yaşayıp girucez bakalımO his bende de var. Burada erken dogumlari duydukca bana da oyle olacak gibi geliyor. Ya okulda doguracagim tutarsa diyorum :)
Bende bugun kestirmeyi dusunuyordum belime kadar yikamak kurutmak bile yoruyor bebwk dogmadan kisaltayim biraz demistim sinradan aklima geldi eskilwr bebgin omru kisalir derlerdi batil inanc ama yinede etkilio insani vazgectim belki bi fon faln cektiririm bi degisiklik olsun dieYa bir kişi felan dese neyse saçlarım normaldede uzundu tam kestirmeyi düşündüğüm anda hamile kaldım bulantılardan gözümü açtım kestireyim dedim sanki anlamış gibi beni gören herkes sakın saçlarını kestirme felan dediler, insan ister istemez etkileniyo ama dediğin gibi şu dönemi bi atlatalım ilk işlerimden biri saçımı hemen kestirmek :)
Aynen yaa bide sık, o tarama kurulama o kadar yoruyor ki geçen gün eşime diyorum hastane çıkışında hemen kuaföre mi gitsem bunaldım bu saçlardan :))Bende bugun kestirmeyi dusunuyordum belime kadar yikamak kurutmak bile yoruyor bebwk dogmadan kisaltayim biraz demistim sinradan aklima geldi eskilwr bebgin omru kisalir derlerdi batil inanc ama yinede etkilio insani vazgectim belki bi fon faln cektiririm bi degisiklik olsun die
Bende bugun kestirmeyi dusunuyordum belime kadar yikamak kurutmak bile yoruyor bebwk dogmadan kisaltayim biraz demistim sinradan aklima geldi eskilwr bebgin omru kisalir derlerdi batil inanc ama yinede etkilio insani vazgectim belki bi fon faln cektiririm bi degisiklik olsun die
ben kestirdim cnm çocuktan sora zor olur bırakıp gidemem diye dünya varmış dedim kestirince ama :)Aynen yaa bide sık, o tarama kurulama o kadar yoruyor ki geçen gün eşime diyorum hastane çıkışında hemen kuaföre mi gitsem bunaldım bu saçlardan :))
bende uçlarından alıp dip boyası yaptırıcam inşallah... bu kadar bekledim az daha bekleyeyim diyorum ama bakalım ne kadar beklerimben kestirdim cnm çocuktan sora zor olur bırakıp gidemem diye dünya varmış dedim kestirince ama :)
selam.. kahve içiyomusunuz siz?Ohh masallh bn yapamzdm o kadr
hergün mutlaka 1 fincan türk kahvesi içiyorum benselam.. kahve içiyomusunuz siz?
ben hamileliğimden beri toplasan 3 kere ancak içmişimdir.
2 hafta sonra büyük ihtimal ama tam tarih belli degil inşallah salı belli olursenin doğum ne zaman olucakfatmaipek
Ne güzel rahatlamışın, bende bu zamana kadar bekledim bari doğum sonrasında yaptırayım diyorumben kestirdim cnm çocuktan sora zor olur bırakıp gidemem diye dünya varmış dedim kestirince ama :)
sağol cnm teşekkür ederimmYok a101 de hep bu fiytta cnm istedgn zamn git ordan aldiger marktlrde daha pahali tabiki
Hadi gozun aydingünaydın mart anneleri:) cuma atama durumu açıklanınca haber veririm demiştim dun gece açıklandı bugun yola cıkıyoruz gitmeden yazayım atandım:) bebeğim nasibiyle geliyor.
Dogum yaptiktan sonrada dokulur daha ama yenileri daha saglikli gelirBen geçen ay kestirdim rahatladım ama benim saçlarım şu aralar aşırı dökülmeye başladı( Zaten iki tel saçım vardı bu gidişle onlarda kalmıcak
Aynen beninkide sık ve kabario gece biri girse korkarAynen yaa bide sık, o tarama kurulama o kadar yoruyor ki geçen gün eşime diyorum hastane çıkışında hemen kuaföre mi gitsem bunaldım bu saçlardan :))
Bn gece cise kalktgmda yoksa o gun bugn mu diyrm. Cisin de verdgi rahtszlkla agri ve aci icinde wc ye gidip yatyrm. Yat senle kalk senle cok zormus yaa. Hayrlsyla dogururz insGünaydın..
Agrili sancılı bir geceydi..
bu sancilar vücudu doguma hazırlıyormus ama insan korkuyor..
dizlerimden yukarı benime kadar bir ağrı vardı gece..
uyku da işkence oldu..
Suan devam ediyor..
Zamanı gelse de dogsa artık yavrularimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?