2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O his bende de var. Burada erken dogumlari duydukca bana da oyle olacak gibi geliyor. Ya okulda doguracagim tutarsa diyorum :)
Aynen o senaryoyu bende yazdım kafamda kaç kez kime haber veririm filan ama tesadüf mu bilmem sanki çoğu kişinin nişanı yada suyu gece geliyor gibi yaşayıp girucez bakalım

Bende bugun kestirmeyi dusunuyordum belime kadar yikamak kurutmak bile yoruyor bebwk dogmadan kisaltayim biraz demistim sinradan aklima geldi eskilwr bebgin omru kisalir derlerdi batil inanc ama yinede etkilio insani vazgectim belki bi fon faln cektiririm bi degisiklik olsun die

Aynen yaa bide sık, o tarama kurulama o kadar yoruyor ki geçen gün eşime diyorum hastane çıkışında hemen kuaföre mi gitsem bunaldım bu saçlardan :))

Ben geçen ay kestirdim rahatladım ama benim saçlarım şu aralar aşırı dökülmeye başladı ( Zaten iki tel saçım vardı bu gidişle onlarda kalmıcak

Kızlar sampuan için mustela mi sebamed mi hangisini tercih ettiniz.
Pisik kremi ne kullanacaksiniz

Bn gece cise kalktgmda yoksa o gun bugn mu diyrm. Cisin de verdgi rahtszlkla agri ve aci icinde wc ye gidip yatyrm. Yat senle kalk senle cok zormus yaa. Hayrlsyla dogururz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…