- 17 Kasım 2013
- 232
- 298
- 358
Kesinlikle hiç sanmıyorum öle günlerce sadece uzanıp yatıp tv izleyeceğimi. Ben öyle bunalıma girerim vallaYapacak uğraşacak bişey buluruz kesin bi iş çıkartırız başımıza :)
Başın saolsun cnm Allah mekanını cennet eyler İnşallahbugün dedemi kaybettiğimizi öğrendim. yaşı baya vardı hastaydı da ama yine de üzülmemek elde değil... bir de farklı şehirlerdeyiz cenazesine bile gidemiyorum en azından babamın yanında olmak isterdim...
Bakalım evde günlerimiz nasıl geçecek. Her ne kadar arada sıkılsak da en azından yorulmayacağız
amiin teşekkür ederim...Başınız saolsun. Allah mekanını cennet eylesin inşallah
Amin canım.Herkese hayırlı Cumalar olsun.
İnşallah cümleyle beraber Cuma'lar yüzüsuyu hürmetine hepimiz sağlıklı bir şekilde doğum yaparız ve hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız günü geldiğinde.
Bugünden sonra 3 haftam kalıyor benim de izne ayrılmak için. Artık canım pek istemiyor gelmek, işlerle uğraşmak ama işte ekmek parası. Bir de ekibimizden 1 kişi ayrılıyor, 3 yeni arkadaş başladı. Aktarımlar işler yoğunluk stres..
Rabbim cümlemize sabır versin, sağlık sıhhat versin inşallah.
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olur inşallahbugün dedemi kaybettiğimizi öğrendim. yaşı baya vardı hastaydı da ama yine de üzülmemek elde değil... bir de farklı şehirlerdeyiz cenazesine bile gidemiyorum en azından babamın yanında olmak isterdim...
amiin çok sağol canım...Başın saolsun cnm Allah mekanını cennet eyler İnşallah
teşekkür ederim kızlar hepinize...Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olur inşallah
Benim de temizlemekten çok düzen takıntısı onu al buraya koy bunu al oraya koy bir şey yaptığım da yokdün 5 de çıktım yine 6.30 a kadar oturmadım evde
evde olunca da hep biyerleri temizleyesim geliyoo
başın sağlolsun. yaş önemli değil. kimseye yakışmıyorbugün dedemi kaybettiğimizi öğrendim. yaşı baya vardı hastaydı da ama yine de üzülmemek elde değil... bir de farklı şehirlerdeyiz cenazesine bile gidemiyorum en azından babamın yanında olmak isterdim...
basın sağolsunbugün dedemi kaybettiğimizi öğrendim. yaşı baya vardı hastaydı da ama yine de üzülmemek elde değil... bir de farklı şehirlerdeyiz cenazesine bile gidemiyorum en azından babamın yanında olmak isterdim...
Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsunbugün dedemi kaybettiğimizi öğrendim. yaşı baya vardı hastaydı da ama yine de üzülmemek elde değil... bir de farklı şehirlerdeyiz cenazesine bile gidemiyorum en azından babamın yanında olmak isterdim...
Cnm sancıyı hissetmezsen dr.a nasıl gideceksin sancı arttıkça açılmada oluyorya .bide ben sezeryan olacagım normal dogum olmayacakHissetmynce nolurki
Iyiymiş bizimkiler ıslak mendil hediyeli almışlar kipadan 20 küsürmüş biz prima premium almıştık ama göbek bağı oyuntulu diye birde molfixin aldık.Migrosta molfix yanında islak mendil hediyesi ile 15.50 idi
Güzel haberlerle gel inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?