2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım alttan muayene için erken değil mi ? ben 38 de falan yapıyorlar diye biliyorum doğumu tetikliyormuş.

Geçmiş olsun canim. Sadece kasilmayla dogum baslar mi? Açılma da olmali degil mi?
Saol canım valla önceki normal doğum olmadığı için hiç bir fikrim yok. Inşallah gününü tamamlar. Şimdi yine nts ye girdim. Inşallah kasılmalarım durmustur

Bende şeklini değiştirmek istiyordum ama bana da kestirme dediler artık doğumdan sonra yeni bir imaj yaparız :)
Ya bir kişi felan dese neyse saçlarım normaldede uzundu tam kestirmeyi düşündüğüm anda hamile kaldım bulantılardan gözümü açtım kestireyim dedim sanki anlamış gibi beni gören herkes sakın saçlarını kestirme felan dediler, insan ister istemez etkileniyo ama dediğin gibi şu dönemi bi atlatalım ilk işlerimden biri saçımı hemen kestirmek :)

Benim de idrarımda protein çıkıyor sonra tekrar test yapılyor çıkmıyor tansiyonumu hergün takip ediyorum ,NST de 3 günde bir.İnşallah gebelik zehirlenmesi olmaz.

Günaydın..
Agrili sancılı bir geceydi..
bu sancilar vücudu doguma hazırlıyormus ama insan korkuyor..
dizlerimden yukarı benime kadar bir ağrı vardı gece..
uyku da işkence oldu..
Suan devam ediyor..
Zamanı gelse de dogsa artık yavrularimiz.

bugün dedemi kaybettiğimizi öğrendim. yaşı baya vardı hastaydı da ama yine de üzülmemek elde değil... bir de farklı şehirlerdeyiz cenazesine bile gidemiyorum en azından babamın yanında olmak isterdim...

bugün dedemi kaybettiğimizi öğrendim. yaşı baya vardı hastaydı da ama yine de üzülmemek elde değil... bir de farklı şehirlerdeyiz cenazesine bile gidemiyorum en azından babamın yanında olmak isterdim...
Canım Allah rahmet eylesin ,hastada olsa yaşlıda olsa insan üzülüyor.Benim de dedem çok hasta ve farklı şehirdeyiz öyle olsa bende gidemem

O his bende de var. Burada erken dogumlari duydukca bana da oyle olacak gibi geliyor. Ya okulda doguracagim tutarsa diyorum :)
Bakalım bana dr calisabilirsin diyecekmi. Yorulmamak lazım erken doğumu o tetikliyor. Aslında doğum sonrası şartlar elversede 32. Haftadan itibaren calismasaydik. Benim de pazartesi salı çarşamba saat 3.30 kadar perşembe sadece 2 saat ama çocuklar çok hareketli bu halimle basedebilirmiyim hiç bilmiyorum. En azından bu hafta bir gidip 2 gün aile hekiminden randevu alırsam önümüzde diğer hafta ayrılırim

Herkese hayırlı Cumalar olsun.
İnşallah cümleyle beraber Cuma'lar yüzüsuyu hürmetine hepimiz sağlıklı bir şekilde doğum yaparız ve hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız günü geldiğinde.
Bugünden sonra 3 haftam kalıyor benim de izne ayrılmak için. Artık canım pek istemiyor gelmek, işlerle uğraşmak ama işte ekmek parası. Bir de ekibimizden 1 kişi ayrılıyor, 3 yeni arkadaş başladı. Aktarımlar işler yoğunluk stres..
Rabbim cümlemize sabır versin, sağlık sıhhat versin inşallah.

Canım başın sağolsun

başınız saolsun canım... Her ne kadar yaşlı da olsa hastada olsa ölüm her zaman için can yakıyor

Başınız saolsun. Allah mekanını cennet eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…