Canım alttan muayene için erken değil mi ? ben 38 de falan yapıyorlar diye biliyorum doğumu tetikliyormuş.merhaba kizlar umarim herkes iyidir ... biz cok iyiyiz Allaha sukur dun aksam nisan gelme olayi flan oldu diye yazmistim ebeyle gorustum ... kendisi sali gunu alttan muayene etmisti ve mikrop, bakteri varmi diye de ornek almisti vajinadan o esnada az bisey kanda vardi.. korkulacak bisey yok dedi gecen gunki alttan muyane yapildigi icin boyle oluyomus .. yani nisan deildi benim godugum akintiydi ama kivami sadece sumugumsu biseydi... Allaha sukur simdi iyiyiz sorun yok ... evimizdeyiz gunumuzun dolmasini bekliyoruz..... he bide kizlar karinin asagiya indigini nasil anlariz cunku benim gobegimle gogus aramda 4 parmak bosluk var... ama bebegimm hala kaburgalarima baski yapiyo.. sizce hala yukardami?
Saol canım valla önceki normal doğum olmadığı için hiç bir fikrim yok. Inşallah gününü tamamlar. Şimdi yine nts ye girdim. Inşallah kasılmalarım durmusturGeçmiş olsun canim. Sadece kasilmayla dogum baslar mi? Açılma da olmali degil mi?
Ya bir kişi felan dese neyse saçlarım normaldede uzundu tam kestirmeyi düşündüğüm anda hamile kaldım bulantılardan gözümü açtım kestireyim dedim sanki anlamış gibi beni gören herkes sakın saçlarını kestirme felan dediler, insan ister istemez etkileniyo ama dediğin gibi şu dönemi bi atlatalım ilk işlerimden biri saçımı hemen kestirmek :)Bende şeklini değiştirmek istiyordum ama bana da kestirme dediler artık doğumdan sonra yeni bir imaj yaparız :)
Aynen kasilmayi hissediyorum ama ağrı yokkızın biraz daha bekler inşallah cnm.benim korkumda sancıyı hissetmemek.kızımdada nst de çıkmıştı sancı ama ben hissetmiyordum
Benim de idrarımda protein çıkıyor sonra tekrar test yapılyor çıkmıyor tansiyonumu hergün takip ediyorum ,NST de 3 günde bir.İnşallah gebelik zehirlenmesi olmaz.Aynen.ama her tansiyon preeklempsi değil.6 haftadır ilaçla idare ettim.arada idrar topluyoruz.şimdiye kadar gebelik zehirlenmesine dönmedi çok şükür,inşallah dönmez.senin de çıkmaz inşallah.stres daha çok yükseltiyo tansiyonu,dikkat et kendine
Yapacak uğraşacak bişey buluruz kesin bi iş çıkartırız başımıza :)Bakalım evde günlerimiz nasıl geçecek. Her ne kadar arada sıkılsak da en azından yorulmayacağız
Ben mini damla diye bir marka aldım gayet güzel.Kızlar emzirme atleti aldınız mı? aldıysanız hangi marka aldınız ?
Canım Allah rahmet eylesin ,hastada olsa yaşlıda olsa insan üzülüyor.Benim de dedem çok hasta ve farklı şehirdeyiz öyle olsa bende gidemembugün dedemi kaybettiğimizi öğrendim. yaşı baya vardı hastaydı da ama yine de üzülmemek elde değil... bir de farklı şehirlerdeyiz cenazesine bile gidemiyorum en azından babamın yanında olmak isterdim...
Bakalım bana dr calisabilirsin diyecekmi. Yorulmamak lazım erken doğumu o tetikliyor. Aslında doğum sonrası şartlar elversede 32. Haftadan itibaren calismasaydik. Benim de pazartesi salı çarşamba saat 3.30 kadar perşembe sadece 2 saat ama çocuklar çok hareketli bu halimle basedebilirmiyim hiç bilmiyorum. En azından bu hafta bir gidip 2 gün aile hekiminden randevu alırsam önümüzde diğer hafta ayrılırimO his bende de var. Burada erken dogumlari duydukca bana da oyle olacak gibi geliyor. Ya okulda doguracagim tutarsa diyorum :)
bugün dedemi kaybettiğimizi öğrendim. yaşı baya vardı hastaydı da ama yine de üzülmemek elde değil... bir de farklı şehirlerdeyiz cenazesine bile gidemiyorum en azından babamın yanında olmak isterdim...
başınız saolsun canım... Her ne kadar yaşlı da olsa hastada olsa ölüm her zaman için can yakıyorbugün dedemi kaybettiğimizi öğrendim. yaşı baya vardı hastaydı da ama yine de üzülmemek elde değil... bir de farklı şehirlerdeyiz cenazesine bile gidemiyorum en azından babamın yanında olmak isterdim...
teşekkür ederim canım mekanı cennet olur inşallah...Canım Allah rahmet eylesin ,hastada olsa yaşlıda olsa insan üzülüyor.Benim de dedem çok hasta ve farklı şehirdeyiz öyle olsa bende gidemem
teşekkür ederim canım...Canım başın sağolsun
maalesef öyle... teşekkür ederim...başınız saolsun canım... Her ne kadar yaşlı da olsa hastada olsa ölüm her zaman için can yakıyor
Başınız saolsun. Allah mekanını cennet eylesin inşallahbugün dedemi kaybettiğimizi öğrendim. yaşı baya vardı hastaydı da ama yine de üzülmemek elde değil... bir de farklı şehirlerdeyiz cenazesine bile gidemiyorum en azından babamın yanında olmak isterdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?