2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim gibi sende sezeryandan kprkuyosun zamanlarımız aynı giibi bebişin kaç kiloydu ben pazartesi 33+5 de 2 kilo dedi dr bi küçük gibi dedim normal dedi
hayır 37+0 Da hemen ayrılabilirsin
evet cnm sezeryandan korkuyorum gerçekten ama tabiki hakkımızda hayırlısı..
ben en son 32 de gitmştm doktor bana 2 hafta önden gidiyr bebeğn dedi 2650 gr dedi yani aslında 34 e göre normal bi kilo fakat bence doktorun bi yanlışı vardı bana kalırsa.. şuana kadar haftasıyla hatta günüyle hep uyumluylu 2 hafta da 1 kilo aldğnı söyledi.. salı günü yine gideceğim o zamn belli olur..

Canım alttan muayene için erken değil mi ? ben 38 de falan yapıyorlar diye biliyorum doğumu tetikliyormuş.
canim burda boyle bi zarari olsa yapmazlar benim alttan muayenem 20 ci hafta basladi her gittigimdede muayene eder ebe bu zamana kadar bi sikintim olmadi cok sukur .. sunun surasinda 6 hafta daha kaldi sonra oglusumla kavusuyoruz insallah Allah kolaylikla herkese dogum yapmayi nasip etsin insallah saglikla sihhatle... ben bide yurtdisindayim heryerde ayni olmuyo ...

bugün dedemi kaybettiğimizi öğrendim. yaşı baya vardı hastaydı da ama yine de üzülmemek elde değil... bir de farklı şehirlerdeyiz cenazesine bile gidemiyorum en azından babamın yanında olmak isterdim...

Basiniz sagolsun insan yakininda olmayinca uzuluyor elbet..

bugün dedemi kaybettiğimizi öğrendim. yaşı baya vardı hastaydı da ama yine de üzülmemek elde değil... bir de farklı şehirlerdeyiz cenazesine bile gidemiyorum en azından babamın yanında olmak isterdim...
Allah rahmet, mekanı cennet olsun... kalanlara sabır sağlıklı uzun ömür versin...

Selam kızlar
İkra'mızın kimliği çıktı : )
Sağlık ocağına kayıt olup, 2.topuk kanını da aldır
İnşallah iyidir, bence TSH var diye kızımınki nasıl merak ediyorum

Su gelmiş miydi?

Bence gelmedi
Çok sık wc ye gidiyodum ama idrardı sanırım

Hafif var demişlerdi takip etmeye çalışıyorum
Gözlerinin beyazı tam beyaz değil krem gibi
Aynı yani

Önemli değil bende hep öyle sorarım birden çok
Kendim istedim sezeryanı, pişman da değilim. 10 cm kadar göbeğimin baya altında bi çizgi var o kadar, eski tarz dikişlerden değil . Normal doğumdan korkuyordum çok, belli bi açılma olmadan normal olmuyo hem. Sancılar kramp girer gibiydi kala kalıyosun bişey yapamıyosun o an

Ben emzirme sütyeni aldım ama çok kullanmıycam için önden açılmalı destekli sütyen aldım atlet nasıl olsa esnek açılır gerek görmedim emzirme atletini

Ben sadece emzirme atleti kullandım
Ama içinde sütyen var gibi biparçası daha oluyo hani ondan
Ucuna da göğüs pedi koyunca kafi oluyo
Zırt pırt açtığından da böylesi daha kullanışlı

Son düzenleme:

iyi olmana sevindim çekirgee
ikranın kimliği de hayırlı uğurlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…