evet cnm sezeryandan korkuyorum gerçekten ama tabiki hakkımızda hayırlısı..Benim gibi sende sezeryandan kprkuyosun zamanlarımız aynı giibi bebişin kaç kiloydu ben pazartesi 33+5 de 2 kilo dedi dr bi küçük gibi dedim normal dedi
hayır 37+0 Da hemen ayrılabilirsin
canim burda boyle bi zarari olsa yapmazlar benim alttan muayenem 20 ci hafta basladi her gittigimdede muayene eder ebe bu zamana kadar bi sikintim olmadi cok sukur .. sunun surasinda 6 hafta daha kaldi sonra oglusumla kavusuyoruz insallah Allah kolaylikla herkese dogum yapmayi nasip etsin insallah saglikla sihhatle... ben bide yurtdisindayim heryerde ayni olmuyo ...Canım alttan muayene için erken değil mi ? ben 38 de falan yapıyorlar diye biliyorum doğumu tetikliyormuş.
Hissederz herhlde ya dogum bu koly bisey deglki. Tecrubeszlk cok kotu hicbsey bilmyrm allha emanet gidioz vallaCnm sancıyı hissetmezsen dr.a nasıl gideceksin sancı arttıkça açılmada oluyorya .bide ben sezeryan olacagım normal dogum olmayacak
Iciyrm hergun bi fincn turk kahvsi. Bazn de sut isitip icine azck nescfe katyrm. Insllh bi zarari yoktrselam.. kahve içiyomusunuz siz?
ben hamileliğimden beri toplasan 3 kere ancak içmişimdir.
Ben kulanıyorumKizlar decavit kullanan var mi ?
3 günde çıkıyo 2 kez yaptırdım24 saatlik idrar toplama tahlil sonucunuz kaç saatte cıkmişti yaptıran var mı
Kizlar decavit kullanan var mi ?
Bana sampuan mustela onerildi ondan aldim. Kremi de sudokrem aldim hem gogus catlaklari icin hem pisik icin iyiymis.Kızlar sampuan için mustela mi sebamed mi hangisini tercih ettiniz.
Pisik kremi ne kullanacaksiniz
bugün dedemi kaybettiğimizi öğrendim. yaşı baya vardı hastaydı da ama yine de üzülmemek elde değil... bir de farklı şehirlerdeyiz cenazesine bile gidemiyorum en azından babamın yanında olmak isterdim...
AMin inşallahh:) kızım kımıl kımıl ediyor.. göbek deliğimin solunda hemen artık orda nesi var ilk onu soracam doktora:) orda nesi var bu kızın diye:)Benimde 15.15 de randevum var hayırlı haberler alırız inşallah
Allah rahmet, mekanı cennet olsun... kalanlara sabır sağlıklı uzun ömür versin...bugün dedemi kaybettiğimizi öğrendim. yaşı baya vardı hastaydı da ama yine de üzülmemek elde değil... bir de farklı şehirlerdeyiz cenazesine bile gidemiyorum en azından babamın yanında olmak isterdim...
Su gelmiş miydi?
Cek 2 gun ince ayni anlattigin gibi oldum ben bintek nisan olayi yoktu bende ama sanci ve kasilmalarim cogalinca gittim ben dr cunku zaten erken dogum riski vardi ve haftamda erken di yapabilcekleri bise varsa yapsinlar die
allah herkese hayirli dogumlar nasip etsin
İkra ve senun iyi olmana sevindim idare etmenuzedesarilikn durumu nasil?
Selam cekirge sanciyi baya cekmissin biliyosun nasil bisey.. Normal doguma engel biseyin var miydi yoksa tamamen kendi tercihin miydi? Sancilar baslamisken normali denemeyi dusunmedin mi hic? Sancilar nasildi? Ay cok sordum hangisine cevap verebiliyosan artik:)
Ben emzirme sütyeni aldım ama çok kullanmıycam için önden açılmalı destekli sütyen aldım atlet nasıl olsa esnek açılır gerek görmedim emzirme atletini
Ben sebamed aldım hepsini deKızlar sampuan için mustela mi sebamed mi hangisini tercih ettiniz.
Pisik kremi ne kullanacaksiniz
:))) benimde öyleydi de şu aralar ateş basıyor resmen yanıyorum dayanamayıp topluyorumAynen beninkide sık ve kabario gece biri girse korkar
Selam kızlar
İkra'mızın kimliği çıktı : )
Sağlık ocağına kayıt olup, 2.topuk kanını da aldır
İnşallah iyidir, bence TSH var diye kızımınki nasıl merak ediyorum
Bence gelmedi
Çok sık wc ye gidiyodum ama idrardı sanırım
Hafif var demişlerdi takip etmeye çalışıyorum
Gözlerinin beyazı tam beyaz değil krem gibi
Aynı yani
Önemli değil bende hep öyle sorarım birden çok
Kendim istedim sezeryanı, pişman da değilim. 10 cm kadar göbeğimin baya altında bi çizgi var o kadar, eski tarz dikişlerden değil . Normal doğumdan korkuyordum çok, belli bi açılma olmadan normal olmuyo hem. Sancılar kramp girer gibiydi kala kalıyosun bişey yapamıyosun o an
Ben sadece emzirme atleti kullandım
Ama içinde sütyen var gibi biparçası daha oluyo hani ondan
Ucuna da göğüs pedi koyunca kafi oluyo
Zırt pırt açtığından da böylesi daha kullanışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?