evet dün akşam beşiği de kurduk o ağrılardan sonra
şubat sonu demişti doktorum bana şubat ortası gibi
doğurucam gibi geliyoo.
Ben yaklasik 18. Haftadan beri haftada iki kullaniyorum gerci kiloya etkisi nasil noldu bilmiyorum cunku simdiden 18 kilo oldu bileben d eöyle haftada 2-3 kere kullanıyorum
düzenli kullandığım ay da tesadüf mü bilmiyorum en hızlı şekilde kilo aldığım ay oldu
evet dün akşam beşiği de kurduk o ağrılardan sonra
şubat sonu demişti doktorum bana şubat ortası gibi
doğurucam gibi geliyoo.
ondandir.bana da hiç bişe yapmamışız hiç hazırlığımız yokmuş gibi geliyor niyeyse..
hastaneye götürceğim bavulu yıkamadım tam yerleştirmedim ondan mı acaba
Meltem nasıl oldu dün kasılmam var diyodu da ?
37. haftadan sonra mı normal doğum zamanı sayılıyodu, prematüre sayılmıyodu bebek
öyleyse sen yırttın
Ben iki gundur bebegin camasirlarini yikiyorum daha alacaklarim da bitmedi emzirme atleti ve caamasir alcam.Genelde erkek bebekler gununu bekler diyolar sanirim ona guveniyorum .Dogum oncesi iznimiz yanmasin yaaa cunku 3 hafta aktarilamiyor.ev misss gibi bebek deterjani kokuyor gidip gidip askida seviyorum kiyafetleriHerkesin hazırlıkları bitti herhalde..
artık kuzu kuzu o günü bekliyoruz :)
Ben artık çok sabirsizim. Her an doguracakmişim gibi geliyor..
Herkesin hazırlıkları bitti herhalde..
artık kuzu kuzu o günü bekliyoruz :)
Ben artık çok sabirsizim. Her an doguracakmişim gibi geliyor..
Verdigin bilgiler icin cok sagol cekirge:)Selam kızlar
İkra'mızın kimliği çıktı : )
Sağlık ocağına kayıt olup, 2.topuk kanını da aldır
İnşallah iyidir, bence TSH var diye kızımınki nasıl merak ediyorum
Bence gelmedi
Çok sık wc ye gidiyodum ama idrardı sanırım
Hafif var demişlerdi takip etmeye çalışıyorum
Gözlerinin beyazı tam beyaz değil krem gibi
Aynı yani
Önemli değil bende hep öyle sorarım birden çok
Kendim istedim sezeryanı, pişman da değilim. 10 cm kadar göbeğimin baya altında bi çizgi var o kadar, eski tarz dikişlerden değil . Normal doğumdan korkuyordum çok, belli bi açılma olmadan normal olmuyo hem. Sancılar kramp girer gibiydi kala kalıyosun bişey yapamıyosun o an
Ben sadece emzirme atleti kullandım
Ama içinde sütyen var gibi biparçası daha oluyo hani ondan
Ucuna da göğüs pedi koyunca kafi oluyo
Zırt pırt açtığından da böylesi daha kullanışlı
Hayırlı olsun ikra hanımın kimliği o artık tam bi birey :) çekirge sağlık ocağı sana yada ikraya herhangi bi ilaç verdi mi geçen gittiğimizde hemşire ilaçtan bahsetmişti bana da ne için olduğunu unuttumSelam kızlar
İkra'mızın kimliği çıktı : )
Sağlık ocağına kayıt olup, 2.topuk kanını da aldır
İnşallah iyidir, bence TSH var diye kızımınki nasıl merak ediyorum
Bence gelmedi
Çok sık wc ye gidiyodum ama idrardı sanırım
Hafif var demişlerdi takip etmeye çalışıyorum
Gözlerinin beyazı tam beyaz değil krem gibi
Aynı yani
Önemli değil bende hep öyle sorarım birden çok
Kendim istedim sezeryanı, pişman da değilim. 10 cm kadar göbeğimin baya altında bi çizgi var o kadar, eski tarz dikişlerden değil . Normal doğumdan korkuyordum çok, belli bi açılma olmadan normal olmuyo hem. Sancılar kramp girer gibiydi kala kalıyosun bişey yapamıyosun o an
Ben sadece emzirme atleti kullandım
Ama içinde sütyen var gibi biparçası daha oluyo hani ondan
Ucuna da göğüs pedi koyunca kafi oluyo
Zırt pırt açtığından da böylesi daha kullanışlı
cok güzel oluyor evin içinde bebeğin kıyafetlerini görmek :)Ben iki gundur bebegin camasirlarini yikiyorum daha alacaklarim da bitmedi emzirme atleti ve caamasir alcam.Genelde erkek bebekler gununu bekler diyolar sanirim ona guveniyorum .Dogum oncesi iznimiz yanmasin yaaa cunku 3 hafta aktarilamiyor.ev misss gibi bebek deterjani kokuyor gidip gidip askida seviyorum kiyafetleri
Hazırlıklar bittiği için boşlukta gibiyiz sanki :))
Ben yaklasik 18. Haftadan beri haftada iki kullaniyorum gerci kiloya etkisi nasil noldu bilmiyorum cunku simdiden 18 kilo oldu bile
şu anda kaç kilo bebeğin?
sanırım 4 kiloya kadar normal yaptırıyorlar aşağı yukarı
Kan hapi icmiyo musun?Ben hergün kullanıyorum şuana kadar 8 kilo aldım sadece kilo yapmadı sayılır herhalde daha yanında günlük kalsiyum ve balık hapıda kullanıyorum bugunde magnezyuma başladım bence kilo alımı birazda psikolojık alcam alcam dedikçe alıyor gibiyiz sanki
Kan hapi icmiyo musun?
Kan hapıda içiyorum onu yazmamışım
astraia valla iyi dayanmışın ben kıyafetleri halledeli çok oldu, ablam aman ben 7. ayda hazırladım sen daha ne yi bekliyosun deyince apar topar yıkadım ütüledim :) ama iyiki de erken yapmışım kafam rahat oldu o konudaBen iki gundur bebegin camasirlarini yikiyorum daha alacaklarim da bitmedi emzirme atleti ve caamasir alcam.Genelde erkek bebekler gununu bekler diyolar sanirim ona guveniyorum .Dogum oncesi iznimiz yanmasin yaaa cunku 3 hafta aktarilamiyor.ev misss gibi bebek deterjani kokuyor gidip gidip askida seviyorum kiyafetleri
Esim kendi gelmeden kiyafetleri geldi bebegin diyor bu arada isme hala karar vermedik bebek diye bahsediyoruz evdedr cocuktancok güzel oluyor evin içinde bebeğin kıyafetlerini görmek :)
Aynen ya.. sabirsizlik artti iyice..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?