2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana da hiç bişe yapmamışız hiç hazırlığımız yokmuş gibi geliyor niyeyse..

hastaneye götürceğim bavulu yıkamadım tam yerleştirmedim ondan mı acaba
ondandir.
Hastane çantasini hazirlayinca bebek her an gelecekmis gibi oluyosun.
günlerin gelmiş de dogmuyomus gibi :)

Herkesin hazırlıkları bitti herhalde..
artık kuzu kuzu o günü bekliyoruz :)
Ben artık çok sabirsizim. Her an doguracakmişim gibi geliyor..
Ben iki gundur bebegin camasirlarini yikiyorum daha alacaklarim da bitmedi emzirme atleti ve caamasir alcam.Genelde erkek bebekler gununu bekler diyolar sanirim ona guveniyorum .Dogum oncesi iznimiz yanmasin yaaa cunku 3 hafta aktarilamiyor.ev misss gibi bebek deterjani kokuyor gidip gidip askida seviyorum kiyafetleri

Verdigin bilgiler icin cok sagol cekirge:)

Hayırlı olsun ikra hanımın kimliği o artık tam bi birey :) çekirge sağlık ocağı sana yada ikraya herhangi bi ilaç verdi mi geçen gittiğimizde hemşire ilaçtan bahsetmişti bana da ne için olduğunu unuttum

cok güzel oluyor evin içinde bebeğin kıyafetlerini görmek :)

Hazırlıklar bittiği için boşlukta gibiyiz sanki :))

Aynen ya.. sabirsizlik artti iyice..

Ben yaklasik 18. Haftadan beri haftada iki kullaniyorum gerci kiloya etkisi nasil noldu bilmiyorum cunku simdiden 18 kilo oldu bile

Ben hergün kullanıyorum şuana kadar 8 kilo aldım sadece kilo yapmadı sayılır herhalde daha yanında günlük kalsiyum ve balık hapıda kullanıyorum bugunde magnezyuma başladım bence kilo alımı birazda psikolojık alcam alcam dedikçe alıyor gibiyiz sanki

şu anda kaç kilo bebeğin?
sanırım 4 kiloya kadar normal yaptırıyorlar aşağı yukarı

Canim geçen hafta 2950 dedi doktor. 8 Mart olursa daha 1 ay var.4 u ggeçer bence. Bide 3.500 un üstüne normal i önermiyorlar. Annenin zorlanması ileride rahim ssarkması vb. Sorunları getiriyormus. O da ameliyat demek dedi Drum. Zaten ilk ooğlum 2950 olduğu için normal dogurdum

Kan hapi icmiyo musun?

Nst de ağrı çıkınca bana magnezyuma başla dedi daha önce kasılmalar için vermişti şimdi günde bir tane kullan dedi ama burda nst de ağrı çıktığı için kimseye magnezyum vermemiş doktor

hayirli cumalar kizlar umarim herkes iyidir biz cok iyiyiz cokk sukur sadece istahim yok hic yemek yemek istemiyorum basindan berli 5 kilo alan ben 2 aydir hic kilo almiyorum bebegiminde gelisimi iyi Allaha sukur .. geceleri kaburgalarim kirilacak gibi agriyo sizdede oylemi kizlar ? yoksa sedece bende mi var kaburga agrilari ..?
suan temizlik yapiyoruz oglusumla hem dinlenim hemde biseyler yazim dedim bizden boyle kizlar..

astraia valla iyi dayanmışın ben kıyafetleri halledeli çok oldu, ablam aman ben 7. ayda hazırladım sen daha ne yi bekliyosun deyince apar topar yıkadım ütüledim :) ama iyiki de erken yapmışım kafam rahat oldu o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…