- 18 Ekim 2014
- 459
- 424
- 73
- 38
Insallah dogumdan sonra vericem vericem deyip veririrm cok istiyodum soyle 12- 13 kiloyla dogurmak kismet degilmisBen hergün kullanıyorum şuana kadar 8 kilo aldım sadece kilo yapmadı sayılır herhalde daha yanında günlük kalsiyum ve balık hapıda kullanıyorum bugunde magnezyuma başladım bence kilo alımı birazda psikolojık alcam alcam dedikçe alıyor gibiyiz sanki
Insallah dogumdan sonra vericem vericem deyip veririrm cok istiyodum soyle 12- 13 kiloyla dogurmak kismet degilmis
Ben ilk nst ye girdiğimde ufak sancılarım çıktı, bugün bi iş yapma eve git dinlen demişti doktor ilaç felan vermemişti ikinci gittiğimde de hiç çıkmadı ama şu var bende uyuşma felan olduğu için bacaklarımda magnezyum kullanıyorumNst de ağrı çıkınca bana magnezyuma başla dedi daha önce kasılmalar için vermişti şimdi günde bir tane kullan dedi ama burda nst de ağrı çıktığı için kimseye magnezyum vermemiş doktor
Her sey yolunda olunca yapmadim bi de ayri dolabi yok kendi dolabimdan yer acacam ondan erken yapmadim tatilde kayinvalidemin ve gorumcelerin aldiklarini da getirdim hepsini toplu yikamis oldumastraia valla iyi dayanmışın ben kıyafetleri halledeli çok oldu, ablam aman ben 7. ayda hazırladım sen daha ne yi bekliyosun deyince apar topar yıkadım ütüledim :) ama iyiki de erken yapmışım kafam rahat oldu o konuda
Insallah canim yaza kadar veririz artik yapcak bisey yokEmzirme döneminde verirlir diyorlar ya verirsin canım zaten bahar geliyor bol bol parklarda yürüyüş yaparız kilolar gider:))
Bana verdi dün 2 kez nts girdim sancım çıktı. Sabah tekrar girdim bu kez çıkmadı bana progestan da yazdı. Alttan koyacağım akşamNst de ağrı çıkınca bana magnezyuma başla dedi daha önce kasılmalar için vermişti şimdi günde bir tane kullan dedi ama burda nst de ağrı çıktığı için kimseye magnezyum vermemiş doktor
Saglik ocagindan aliosun dimi pazartesi bende isteyim diyorum ins bebegede bi yarari oluyodurHaftada 2 kere kullaniyorum.Baslarda gunde 1 defaydi fakat kilo aldiriyor diye uzun zamandir boyle kullaniyom
Evet saglik ocagi veriyor ilk baslarda bilmiyodum sonradan asi icin gittigimde tesadufen ogrendimSaglik ocagindan aliosun dimi pazartesi bende isteyim diyorum ins bebegede bi yarari oluyodur
Benim arkadaşım 25 kilo almıştı bebeği 3 aylıkken hemen hemen hepsini vermiş sorduğumda bebeğin telaşıyla anlamadım bile nasıl verdiğimi dedi, inşallah bizde veririz, hem yaz olduğu da iyi oldu yürüyüş yapma imkanımız daha fazlaInsallah canim yaza kadar veririz artik yapcak bisey yok
Bana verdi dün 2 kez nts girdim sancım çıktı. Sabah tekrar girdim bu kez çıkmadı bana progestan da yazdı. Alttan koyacağım akşam
Hem akşam hemde alttan olacağı için pek etkilemez diye düşünüyorumBen progestanı hamileliğin ilk aylarında kullandımda beni çok sersemletmişti. Hatta bu seferde acaba verir miki diye aklıma geldi ama vermesin diye içimden ne dular ettim.
Hem akşam hemde alttan olacağı için pek etkilemez diye düşünüyorum
Canim geçen hafta 2950 dedi doktor. 8 Mart olursa daha 1 ay var.4 u ggeçer bence. Bide 3.500 un üstüne normal i önermiyorlar. Annenin zorlanması ileride rahim ssarkması vb. Sorunları getiriyormus. O da ameliyat demek dedi Drum. Zaten ilk ooğlum 2950 olduğu için normal dogurdum
O ayaklar yenmezmi hiç. Oğlum 21 aylık altını değiştirirken ayak parmaklarını yiyorum nasıl hoşuna gidiyor. Uzatıyor ayaklarını ağzımaBu minik kuş benim kaburgamı yakında delecek bu gidişleHele bi doğsun yicem o ayakları
Esim kendi gelmeden kiyafetleri geldi bebegin diyor bu arada isme hala karar vermedik bebek diye bahsediyoruz evdedr cocuktan
Benim oğlum 39 haftalık iken 2.760gr doğdu. Ama 37. Haftadan sonra sadece 100 gr almış. Kıza ise dün 2530gr dedi. 10 gün ileride kilosu dedi. Bu kızım 4 hafta daha beklerse 3 250 gr rahat olursenin 3500 ü rahat geçer bence de...
benim 35. haftada 2720ydi çünkü bana bile 3.5 olur rahat dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?