2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah dogumdan sonra vericem vericem deyip veririrm cok istiyodum soyle 12- 13 kiloyla dogurmak kismet degilmis

Nst de ağrı çıkınca bana magnezyuma başla dedi daha önce kasılmalar için vermişti şimdi günde bir tane kullan dedi ama burda nst de ağrı çıktığı için kimseye magnezyum vermemiş doktor
Ben ilk nst ye girdiğimde ufak sancılarım çıktı, bugün bi iş yapma eve git dinlen demişti doktor ilaç felan vermemişti ikinci gittiğimde de hiç çıkmadı ama şu var bende uyuşma felan olduğu için bacaklarımda magnezyum kullanıyorum

Her sey yolunda olunca yapmadim bi de ayri dolabi yok kendi dolabimdan yer acacam ondan erken yapmadim tatilde kayinvalidemin ve gorumcelerin aldiklarini da getirdim hepsini toplu yikamis oldum

Nst de ağrı çıkınca bana magnezyuma başla dedi daha önce kasılmalar için vermişti şimdi günde bir tane kullan dedi ama burda nst de ağrı çıktığı için kimseye magnezyum vermemiş doktor
Bana verdi dün 2 kez nts girdim sancım çıktı. Sabah tekrar girdim bu kez çıkmadı bana progestan da yazdı. Alttan koyacağım akşam

Cekirgee ikra hanımın ikinci topuk kanida alınmış. Maşallah eğer bir sorun olursa arıyorlar yoksa aramiyorlar canım.
Ayrıca kimligimiz hayırlı olsun. O artık bir birey.

Insallah canim yaza kadar veririz artik yapcak bisey yok
Benim arkadaşım 25 kilo almıştı bebeği 3 aylıkken hemen hemen hepsini vermiş sorduğumda bebeğin telaşıyla anlamadım bile nasıl verdiğimi dedi, inşallah bizde veririz, hem yaz olduğu da iyi oldu yürüyüş yapma imkanımız daha fazla

Bana verdi dün 2 kez nts girdim sancım çıktı. Sabah tekrar girdim bu kez çıkmadı bana progestan da yazdı. Alttan koyacağım akşam

Ben progestanı hamileliğin ilk aylarında kullandımda beni çok sersemletmişti. Hatta bu seferde acaba verir miki diye aklıma geldi ama vermesin diye içimden ne dular ettim.

Hem akşam hemde alttan olacağı için pek etkilemez diye düşünüyorum

Bende alttan kullanmıştım o zaman etksi hafifliyor ama benim migrenim var yuzden kafamı kaldıramamıştım. Hatta ilk yuttuğum bilinç kaybı yaşadım resmen dünya ayaklarımın altından kayıyordu :) sonrasında yutma alttan kullan dedi. O yuzden gözüm korktu canım

Dünden beri sürekli hıçkırıyor benim bebişim O hıçkırınca ben korkuyorum bişey olucakmış gibi

senin 3500 ü rahat geçer bence de...

benim 35. haftada 2720ydi çünkü bana bile 3.5 olur rahat dedi

senin 3500 ü rahat geçer bence de...

benim 35. haftada 2720ydi çünkü bana bile 3.5 olur rahat dedi
Benim oğlum 39 haftalık iken 2.760gr doğdu. Ama 37. Haftadan sonra sadece 100 gr almış. Kıza ise dün 2530gr dedi. 10 gün ileride kilosu dedi. Bu kızım 4 hafta daha beklerse 3 250 gr rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…