Bebege kilo yaptigi soylenio nasi seninBen kullanıyorum canım
Gobek deligimin hemen yaninda ince bi sizi vardi gunlerce surdu halada var dr sordum dirsegi var gerio o yuzden agri yapio dedi ve o dirsek 10 gundur hala orda kipirdio kipirdio yine ayni yere dirsek dayiyoAMin inşallahh:) kızım kımıl kımıl ediyor.. göbek deliğimin solunda hemen artık orda nesi var ilk onu soracam doktora:) orda nesi var bu kızın diye:)
evet cnm..37. haftadan sonra mı normal doğum zamanı sayılıyodu, prematüre sayılmıyodu bebek
öyleyse sen yırttın
Ins canin 3000 kg gecsin ins bende gram gram sayiyorum inanBenim oğlum 39 haftalık iken 2.760gr doğdu. Ama 37. Haftadan sonra sadece 100 gr almış. Kıza ise dün 2530gr dedi. 10 gün ileride kilosu dedi. Bu kızım 4 hafta daha beklerse 3 250 gr rahat olur
Bizde öyleydik sonra dedim şurda doğmasına ne kaldı hala bebek diyoruz bundan sonra ismini söylüyoruz, şimdi eylülün odasında eylülün çantası vb. :)biz isme karar verdik ama ben hala bebek diyorum...
isimle hitap edilmeyecek kadar minik bişeymiş gibi geliyor:)
Niye kotu bisi olsun annesi kg aliyodur oDünden beri sürekli hıçkırıyor benim bebişim O hıçkırınca ben korkuyorum bişey olucakmış gibi
Bende çok almadan dogurayim çünkü gebelik şekeri var bende dr kilosunu buna baglamadi ama ben her gün olcmedigim için inşallah şekere dayalı almamistir diyorum. Ama son 2 haftadır ceviz badem fındık ve fistiga çok dadandim öyle sayı ile yemedim. Hurma yedim. Belki onlar aldirmis tir kiloyu zaten sezo olacağım için sağlıklı kilosu olsun yeterIns canin 3000 kg gecsin ins bende gram gram sayiyorum inan
gecmis olsun canimmmerhaba kızlar nasılsınız 2 gündür hastanede yattım. doktora gittim gaz sancısı gibi sancım vardı bebek gelmeye çalışıyomuş nstde sancı cıkınca yatış verdiler. hastanede mahvoldum uykusuzluktan ölicem. neyseki evdeyim bi sürü doğum ve hikayeleri gördüm cok yorucuydu
Anam sen iki gün mü kaldın hastanede. Geçmiş olsun. Bende dün kontrol diye gittim dr nts istedi benim de sancılarım çıktı. Akşam ancak gelebildim eve ayy ev gibisi yok vallamerhaba kızlar nasılsınız 2 gündür hastanede yattım. doktora gittim gaz sancısı gibi sancım vardı bebek gelmeye çalışıyomuş nstde sancı cıkınca yatış verdiler. hastanede mahvoldum uykusuzluktan ölicem. neyseki evdeyim bi sürü doğum ve hikayeleri gördüm cok yorucuydu
evet canım 4 tane serum yedim. eve göndermedi bende ck istedim ama.Anam sen iki gün mü kaldın hastanede. Geçmiş olsun. Bende dün kontrol diye gittim dr nts istedi benim de sancılarım çıktı. Akşam ancak gelebildim eve ayy ev gibisi yok valla
Bende de var gebelik sekeri artik olcmuyorum bi zarari olmaz ins cerezin cok kg aldirdigini duymustumBende çok almadan dogurayim çünkü gebelik şekeri var bende dr kilosunu buna baglamadi ama ben her gün olcmedigim için inşallah şekere dayalı almamistir diyorum. Ama son 2 haftadır ceviz badem fındık ve fistiga çok dadandim öyle sayı ile yemedim. Hurma yedim. Belki onlar aldirmis tir kiloyu zaten sezo olacağım için sağlıklı kilosu olsun yeter
Gecmis olsun canimmerhaba kızlar nasılsınız 2 gündür hastanede yattım. doktora gittim gaz sancısı gibi sancım vardı bebek gelmeye çalışıyomuş nstde sancı cıkınca yatış verdiler. hastanede mahvoldum uykusuzluktan ölicem. neyseki evdeyim bi sürü doğum ve hikayeleri gördüm cok yorucuydu
Tamam canım ben bugün civilde gördüm sanirim 15yada 17 ydi ama küçük tü bayaKrem al bence canim ama lansinoh al bana doktor da onerdi ben zaten almistimfiyati 29 tl bazi yerde 1-2 tl ucuz oluyo getcekten faydali yara olmasada goguslet cok aciyo o aciyi azaltiyo
bildiğim kadarıyla yok cnm2günde doğum yapan varmı ?
Ben şampuanı mustela aldım pişik kremi bepantholKızlar sampuan için mustela mi sebamed mi hangisini tercih ettiniz.
Pisik kremi ne kullanacaksiniz
Dünden beri sürekli hıçkırıyor benim bebişim O hıçkırınca ben korkuyorum bişey olucakmış gibi
ayyy bugün son günüm diye yardırıyoruum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?