2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

n55 .!.:
Ben şampuanı mustela aldım pişik kremi bepanthol
Central hospital gebelik egitiminde
Kızlar sampuan için mustela mi sebamed mi hangisini tercih ettiniz.
Pisik kremi ne kullanacaksiniz

Central hospitalin
Kızlar sampuan için mustela mi sebamed mi hangisini tercih ettiniz.
Pisik kremi ne kullanacaksiniz

Central hospitalin gebelik egitiminde israrla pisik kremi degil pisik onleyici krem tavsiye ettiler... nedir farki bilmiyorum

bende 5-6 kez hıckırdıgını hıssedıyorum gun boyunca.

Dogum cantasi listesi

Eklentiler

• 20150201_145129.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 168
  • 20150203_223420.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 194

Şimdi nasılsin?
Geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

Ben hiç hissetmedim nefes aldığını yada anlamadım, merak ettim şimdi o görüntüyü :)

Arkadaşlar cantamizi aldık bugün. Burda çok seçenek yok.Olan yerleri gezdik annemle fiyatlar 55-100 arası. Biryerde bu ve kare şeklinde siyah renk pembe şeritleri olan bir çanta arasında kaldım. Fiyatlari ayniydi 45 tl.Onun görüntüsü güzeldi am bu daha kaliteli duruyor.Bunun markasi kraft onunki rain di galiba daha önce hiç duymadım. Ama elime alinca bile bu çok daha ağır kaliteli renk seçeneği pek yoktu belkide ondan uygundu fiyati bu renkte çok kötü değil diye bunu aldim icinde alt açma biberon koymak için sanirim sicaklik koruyuculu bir kılıf var birde seffaf ağzı kilitli gibi bir poşet var yani poşet gibi onun ne olduğunu anlayamadım.

Eklentiler

• 20150206_152006.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 126

benimkide böyle güle güle kullan

Bunlarda çantanın içinden çıkanlar dediğim gibi şeffaf ağzı kilitli olanın ne ise yaradığını anlayamadim biberon koyma yeri çantanın içine bitişik olarak dikilmiş

Eklentiler

• 20150206_162433.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 112
iyi günlerde kullanın cnm fiyat olarakta iyiymiş.. kirli poşeti olablrmiki ?

Güle güle kullanın canım rengi çok güzel, poşet gibi olan kirli çantası, benimkindende çıktı, benim ki kumaş, ıslak kuru kirli çantası yazıyo

pufff akşama kv yemekli geliyoorr
zaten bütün gün yardırdım yemek düşünücem birde şimdii

Kızlar oncekı hamılelığımde de bundada içerden cıt cıt tırnak kırılması gıbı sesler duydum koştur koştur doktora gıttım ilkinde normal dedı, yanı hersesı duyabılırsınız endışelenmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…