- 5 Şubat 2015
- 102
- 137
- 28
- 47
Central hospital gebelik egitiminden55 .!.:Ben şampuanı mustela aldım pişik kremi bepanthol
Kızlar sampuan için mustela mi sebamed mi hangisini tercih ettiniz.
Pisik kremi ne kullanacaksiniz
Kızlar sampuan için mustela mi sebamed mi hangisini tercih ettiniz.
Pisik kremi ne kullanacaksiniz
bende 5-6 kez hıckırdıgını hıssedıyorum gun boyunca.ben de çok hıçkırınca üzülüyodum çok yoruldu yazık diye...
sonra biyerde okudum hem diyaframı gelişiyormuş hıçkırdıkça hem de dakiklarca hıçkırsa da bizim gibi zorlanmıyomuş
şimdi hıçkırsın istediği kadar diyorum:)
ben de dakikaları sayıyorum toplantı yapıyolar katılmadım bilgisayarımı yedekliyorum dedim aman banane artık naparlarsa yapsınlar:)
merhaba kızlar nasılsınız 2 gündür hastanede yattım. doktora gittim gaz sancısı gibi sancım vardı bebek gelmeye çalışıyomuş nstde sancı cıkınca yatış verdiler. hastanede mahvoldum uykusuzluktan ölicem. neyseki evdeyim bi sürü doğum ve hikayeleri gördüm cok yorucuydu
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınmerhaba kızlar nasılsınız 2 gündür hastanede yattım. doktora gittim gaz sancısı gibi sancım vardı bebek gelmeye çalışıyomuş nstde sancı cıkınca yatış verdiler. hastanede mahvoldum uykusuzluktan ölicem. neyseki evdeyim bi sürü doğum ve hikayeleri gördüm cok yorucuydu
Ben hiç hissetmedim nefes aldığını yada anlamadım, merak ettim şimdi o görüntüyü :)kızlar dınlenırken bebegın nefes alıp verdıgını karın hareketıyle hıssettım.korktum esımı cagırdım normal harekette edıyor.hıssedılebılır dımı artık???pınpırık mı yapıyorum ben ya....salaklastım galıba ıyıce.
Ne kadara aldin mustela.sampuaniBen şampuanı mustela aldım pişik kremi bepanthol
Arkadaşlar cantamizi aldık bugün. Burda çok seçenek yok.Olan yerleri gezdik annemle fiyatlar 55-100 arası. Biryerde bu ve kare şeklinde siyah renk pembe şeritleri olan bir çanta arasında kaldım. Fiyatlari ayniydi 45 tl.Onun görüntüsü güzeldi am bu daha kaliteli duruyor.Bunun markasi kraft onunki rain di galiba daha önce hiç duymadım. Ama elime alinca bile bu çok daha ağır kaliteli renk seçeneği pek yoktu belkide ondan uygundu fiyati bu renkte çok kötü değil diye bunu aldim icinde alt açma biberon koymak için sanirim sicaklik koruyuculu bir kılıf var birde seffaf ağzı kilitli gibi bir poşet var yani poşet gibi onun ne olduğunu anlayamadım.
iyi günlerde kullanın cnm fiyat olarakta iyiymiş.. kirli poşeti olablrmiki ?Arkadaşlar cantamizi aldık bugün. Burda çok seçenek yok.Olan yerleri gezdik annemle fiyatlar 55-100 arası. Biryerde bu ve kare şeklinde siyah renk pembe şeritleri olan bir çanta arasında kaldım. Fiyatlari ayniydi 45 tl.Onun görüntüsü güzeldi am bu daha kaliteli duruyor.Bunun markasi kraft onunki rain di galiba daha önce hiç duymadım. Ama elime alinca bile bu çok daha ağır kaliteli renk seçeneği pek yoktu belkide ondan uygundu fiyati bu renkte çok kötü değil diye bunu aldim icinde alt açma biberon koymak için sanirim sicaklik koruyuculu bir kılıf var birde seffaf ağzı kilitli gibi bir poşet var yani poşet gibi onun ne olduğunu anlayamadım.
36 tl ye almıştımNe kadara aldin mustela.sampuani
Güle güle kullan alt açma ve kirli bez poşeti olabilirBunlarda çantanın içinden çıkanlar dediğim gibi şeffaf ağzı kilitli olanın ne ise yaradığını anlayamadim biberon koyma yeri çantanın içine bitişik olarak dikilmiş
Bende acaba kirli bez içinmi diye düşündüm ama bir bez alır ancakiyi günlerde kullanın cnm fiyat olarakta iyiymiş.. kirli poşeti olablrmiki ?
Güle güle kullanın canım rengi çok güzel, poşet gibi olan kirli çantası, benimkindende çıktı, benim ki kumaş, ıslak kuru kirli çantası yazıyoArkadaşlar cantamizi aldık bugün. Burda çok seçenek yok.Olan yerleri gezdik annemle fiyatlar 55-100 arası. Biryerde bu ve kare şeklinde siyah renk pembe şeritleri olan bir çanta arasında kaldım. Fiyatlari ayniydi 45 tl.Onun görüntüsü güzeldi am bu daha kaliteli duruyor.Bunun markasi kraft onunki rain di galiba daha önce hiç duymadım. Ama elime alinca bile bu çok daha ağır kaliteli renk seçeneği pek yoktu belkide ondan uygundu fiyati bu renkte çok kötü değil diye bunu aldim icinde alt açma biberon koymak için sanirim sicaklik koruyuculu bir kılıf var birde seffaf ağzı kilitli gibi bir poşet var yani poşet gibi onun ne olduğunu anlayamadım.
Çok teşekkür ederim canım.Güle güle kullanın canım rengi çok güzel, poşet gibi olan kirli çantası, benimkindende çıktı, benim ki kumaş, ıslak kuru kirli çantası yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?