hala kaburgalarımda dolaşıyo nefes alamıyorumkıyamm canım ya hayırlısı neyse o olsun inş.
doğrudur canım bendede sancı çıktı ntsde:-(hala kaburgalarımda dolaşıyo nefes alamıyorum
günaydın kızlar bu gece çok ağrım oldu ya ama şu an yok kasılma denilen şeyi tam anlamıyla sanırım bu gece yaşadım
canım kilosu iyi değil mi 36+4 te benim ki 2750 idi normal dedi. normal doğum istiyorum çok kilo almasada olur bence seninkı de normaldoğrudur canım bendede sancı çıktı ntsde:-(
hakkaten öyle meltemcim ya kasılmanın ne olduğunu çözememiştim bugün gece evde deli gibi döneledim doğuruyormuyum diye :))) sonra uyuyakalmışımGünaydın..
Geçmiş olsun diyecem de geçmiyor bu agrilar.
sanırım doguma kadar devam edecek.
Kasilmanin ne olduğunu ilk gebeliği olanlar bilmiyor :)
Ben de iki gün önce yaşadım onu.. sanırım kasilmaydi..
Sancilara ağrılara alıştım artık..
Rabbim yardımcımız olsun ve sabir versin..
Benim bebis de 5 günde 50 gr almış artik ne kdr doğru olcuyorsa bu cihazlar.bizim bebiş 2700 olmuş az geldi kilosu kızlar bana yaa:-((
benimkide 14 günde 200 gram aldı yavaşladı kilo almasıGünaydın herkese
Benim bebis de 5 günde 50 gr almış artik ne kdr doğru olcuyorsa bu cihazlar.
İleri giderken 2 gün geriye düşmüş simdibu haftalarda normal dedi Dr yeri daraldığı için.
Ama anlamıyorum kilo almadığı için mi geriliyor
güzel isim aslında niye olmasın ki ...Tum gece benimde kasiklarim agridi ve ayaklarim sicak oldugu halde ayaklarım usuyormus gibi hissettim sonra belim agrimaya basladi
Birde isim konusunda eşimle anlasamiyoruz cift isim diye tutturdu ben neva diyorum esim ece diyor uyumsuz olcak ama kizimizin ismi sanirim ece neva olucak
Doktor tombis bebek olacak dedi nazar degirdi yavruma :) bakalım bir haftada ne kdr alicak kilobenimkide 14 günde 200 gram aldı yavaşladı kilo alması
bende pazartesi gitmiştim .. her pazartesi gidiyorum.2750 idi anca 100 gram almıştır belki o bile yoktur :)Doktor tombis bebek olacak dedi nazar degirdi yavruma :) bakalım bir haftada ne kdr alicak kilo
Aman eli ayagi duzgun olsun,sağlıklı olsun da kilo aliyorlar sonra. Sutumuz yarar belki.bende pazartesi gitmiştim .. her pazartesi gidiyorum.2750 idi anca 100 gram almıştır belki o bile yoktur :)
bnce gayet iyi canımbizim bebiş 2700 olmuş az geldi kilosu kızlar bana yaa:-((
bebiş mi haftasına göre gerilemiş canım bence cihazlarda da sorun vardır.Günaydın herkese
Benim bebis de 5 günde 50 gr almış artik ne kdr doğru olcuyorsa bu cihazlar.
İleri giderken 2 gün geriye düşmüş simdibu haftalarda normal dedi Dr yeri daraldığı için.
Ama anlamıyorum kilo almadığı için mi geriliyor
Size bu tavsiye bulunan hekimi sağlık bakanlığına şikayet ederdim ben olsamCanim normal doğumda bbebeğin çıkarken sıkışabilir, oksijensiz kalabilir dedi. Öyle bir durumda Apar topar Sezeryana alinirsin. Bebeğin strese girer, kakasini yutar. O kadar sancinin ustune bide ssezaryen olmak zorunda kalırsın dedi. Bebek doğum kanalında sıkıştıgi için hem kendi hemde bbebeğinin hayatını tehlikeye aatmış olursun dedi. Bebek sıkıştıgi zaman sezeryana dönüldugunde ameliyat daha tehlikeli bir hal alıyormus. öyle şeyler yaşıyoruz ki elimde olsa hiçbir hastamin normal doğum yapmasıni istemem dedi.
bitterim ikimiz aynı gün filan mı doğurcaz ki :))))Aman eli ayagi duzgun olsun,sağlıklı olsun da kilo aliyorlar sonra. Sutumuz yarar belki.
Ben de perşembe gidicem yine kısmetse.
Bakalım son kontrolumuz olacak muhtemelen.
ebe leyla sen nasıl oldun sıkıntılı dönemin geçti mi ..haftan da ilerledi maşallahhSize bu tavsiye bulunan hekimi sağlık bakanlığına şikayet ederdim ben olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?