- 2 Mayıs 2011
- 418
- 658
- 408
- 42
Sancı ağrı tam gaz devam ediyor,yatiyorum surekli.bi 36 hafta olsak çok ta sıkıntı kalmayacak.29.haftadan beri boyle diye diye 40 haftayı göreceğiz inşallah.ebe leyla sen nasıl oldun sıkıntılı dönemin geçti mi ..haftan da ilerledi maşallahh
doktor iyi dedide canım duyanlar az dedi canımı sıktılar :-(canım kilosu iyi değil mi 36+4 te benim ki 2750 idi normal dedi. normal doğum istiyorum çok kilo almasada olur bence seninkı de normal
Nasılsın çekirge. Sezeryandan sonra hemen duş alınıyor mu onu merak ettim..
alla alla canım yaaa cihaz ölçümü yamlış yapıo o zamna bnceGünaydın herkese
Benim bebis de 5 günde 50 gr almış artik ne kdr doğru olcuyorsa bu cihazlar.
İleri giderken 2 gün geriye düşmüş simdibu haftalarda normal dedi Dr yeri daraldığı için.
Ama anlamıyorum kilo almadığı için mi geriliyor
ayy sağol canım i.çimi ferahlattınbnce gayet iyi canım
Hayırlı olsun ikra hanımın kimliği o artık tam bi birey :) çekirge sağlık ocağı sana yada ikraya herhangi bi ilaç verdi mi geçen gittiğimizde hemşire ilaçtan bahsetmişti bana da ne için olduğunu unuttum
Hastanede 2 gece kalıyosun
Çıkarken pansuman yapıp yeni sıvı geçirmez bant takıyolar
Onla duş alınabiliyo evet
3 gün sonraki kontrolde de o bantı da alıyorlar, serbestsin banyo konusunda da
Kendimi 27 şubatta doğum yapıcak gibi hissediyorum kızlar :)))
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın aa neden öyle uyandın ki kusum yaaGünaydın bayanlar ve tatlı bebişler nasılsınız? Ben bugün biraz moralim bozuk uyandım ve hiçbir sebebi yok eşime de çattım boş yere ara sıra geliyorlar galiba
Ev tipi mi arac icin miIyi geceler kızlar, bir şey soracaktım sizlere: ana kucağı almak istiyorum fakat hangi marka hangi model almalıyım, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum...
Ben bir hafta ileriyim ve 2750 dedi canimbizim bebiş 2700 olmuş az geldi kilosu kızlar bana yaa:-((
az kaldı canım sabır biraz daha inş. hepimiz sağlıcakla mutlu sona varacağızSancı ağrı tam gaz devam ediyor,yatiyorum surekli.bi 36 hafta olsak çok ta sıkıntı kalmayacak.29.haftadan beri boyle diye diye 40 haftayı göreceğiz inşallah.
Bende banyo bantları ile yıkanılır mı diye düşünüyordum yıkanılmasına sevindim :)) Bu arada banada sezeryan dedi doktorum. Spinalde baş ağrısı mide bulantısı falan oldu mu canım. Ya da ayakların uyuşukken kendini bir yerin eksikmiş gibi bulutların üstündeymişsin gibi falan hissediyormusun
aman sen bakma o başkalarınadoktor iyi dedide canım duyanlar az dedi canımı sıktılar :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?