2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ebe leyla sen nasıl oldun sıkıntılı dönemin geçti mi ..haftan da ilerledi maşallahh
Sancı ağrı tam gaz devam ediyor,yatiyorum surekli.bi 36 hafta olsak çok ta sıkıntı kalmayacak.29.haftadan beri boyle diye diye 40 haftayı göreceğiz inşallah.

Nasılsın çekirge. Sezeryandan sonra hemen duş alınıyor mu onu merak ettim..

Hastanede 2 gece kalıyosun
Çıkarken pansuman yapıp yeni sıvı geçirmez bant takıyolar
Onla duş alınabiliyo evet

3 gün sonraki kontrolde de o bantı da alıyorlar, serbestsin banyo konusunda da

alla alla canım yaaa cihaz ölçümü yamlış yapıo o zamna bnce

Hastane çıkarken hem bana hem kızıma reçete yazmıştı hemen ordan almıştık
Sağlık ocağıda o reçete yazan ilaçlardan birini ( ACD3 ) önerdi, 15 günlük olunca başlanıyomuş 1 yaşa kadar ek gıda takviyesi yazıyo
Eve geldim baktım bende var zaten

Hastanede 2 gece kalıyosun
Çıkarken pansuman yapıp yeni sıvı geçirmez bant takıyolar
Onla duş alınabiliyo evet

3 gün sonraki kontrolde de o bantı da alıyorlar, serbestsin banyo konusunda da

Bende banyo bantları ile yıkanılır mı diye düşünüyordum yıkanılmasına sevindim :)) Bu arada banada sezeryan dedi doktorum. Spinalde baş ağrısı mide bulantısı falan oldu mu canım. Ya da ayakların uyuşukken kendini bir yerin eksikmiş gibi bulutların üstündeymişsin gibi falan hissediyormusun

Günaydın bayanlar ve tatlı bebişler nasılsınız? Ben bugün biraz moralim bozuk uyandım ve hiçbir sebebi yok eşime de çattım boş yere ara sıra geliyorlar galiba
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın aa neden öyle uyandın ki kusum yaa

Iyi geceler kızlar, bir şey soracaktım sizlere: ana kucağı almak istiyorum fakat hangi marka hangi model almalıyım, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum...
Ev tipi mi arac icin mi
Ben oglumda aravmba tipi alip evde de kullandim chicco keyfit diye geciyor baslarda icine ayicik altacmayi koyup evde kullandim

Bende baş ağrısı olmadı
Ama zaten önce 4 seruma ağrı kesici ekleniyo sonra da günde 2 kez ağrı kesici iğne yapıyorlar
Ağrı varsa da hissetmiyosun o yüzden

Çıkarkende sana yazılan reçetede antibiyotik var 5 li o iyi geliyo Allah'ın izniyle

En güzel yanı 10 cm kadar bi çizgi var göbeğimin altında, eskisi gibi dikiş izi yok
Ve zamanla bu da geçiyomuş deriden birz parlak duuryomuş o kadar

Bana esim yardim etsin istiyorum her isimi kendim yapıyorum zaten.ama avizeler silinecek kitaplık sokulecek kaldirilacak iki koli var depoya indirilecek mutfak dokaplarjnin ust raflari silinecek ben bunlari nasil yapayim zaten yapabilecek olsam yardim istemem ki.gerginim bu sabah.canim sıkıldı

Cesurarya canım benimde tahlilde iki defa protein çıktı birinde enfeksiyon için tek doz bir ilaç kullandım ertesi gün protein negatifti,geçen haftada ilk tahlilde çıktı sonra doktor bir tahlil daha yaptı negatifti anlamadım yani hergün tansiyon takibi yapıyorum.3 günde bir kalp NST giriyorum bakalım haftaya ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…