2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Risk her yerde her zaman vardir kesinlikle, normal dogum imkani olan ve yyapabilecek olan bence normal dogum yapmali , dr kolaya kacmis bence nacizane fikrim sadece ,ustrlik ne guzel sen daha once Ne guzel normal dogum yapmissin
Bnce de. Norml dogum yanlsi dr lar hic boyle demio

Ben de normal dogum taraftariyim, her ikisinde de risk oranı var tabiki. Annenin anatomisi normal doğum için uyarlıdır ve vücut fizyolojik olarak buna hazırdır. Bildiğim kadarıyla normal doğumda bebek daha çabuk nefes alıp verebilmekte, akciğerleri fonksiyonunu daha rahat sürdürebilmekte. Eskiden sezaryan mı varmış :) dimi.. Ben Avrupa da yaşıyorum ve burda sezeryan önerilmiyor. Hatta buradaki doktorlarda söylüyorlar, Türkiye sezeryan FAN ı diye:) oysa ki en gelişmiş ülkeler bile tercih etmiyorlarmış. Doktorlar için sezeryan yapmak normal doğumdan daha kolaymış. Biz kadınların korkusuda belli, ağrı olmasın, vücudumuz bozulmasın vs.. Neyse uzayıp gidiyor böyle :) hakkımızda hayırlısı olsun, zor durumda kalırsak bizde yaptırcaz tabi.

Bnce de. Norml dogum yanlsi dr lar hic boyle demio
Bizim doktorların tembelliği yurtdisinda cok zorunlu kalmadikca sezaryene almiyorlar. Bizde doktor tercih ediyor hasta kendi tercih ediyor. Zaten dünya da sezaryende ve antibiyotik kullaniminda ilk siradaymisiz sasirmamak lazım.
Ben sağlık problemleri hariç herkesin normal dogum yapmasindan yanayım. Allah bu gücü vermiş kadınlara doktor sadece bir aracı bence

Iyi geceler kızlar, bir şey soracaktım sizlere: ana kucağı almak istiyorum fakat hangi marka hangi model almalıyım, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum...

Aynen oyle. Annelermz ne sartlrda hep norml dogum yapmslr. Catisi dar olan da norml dogm yapms digerleri de. Annemn yasli bi komssu var 5 kilo cocugu norml dogrms mesela. simdi norml dogum zararli , riskli demlri bana cok garip gelio gercktn

Aynen oyle. Annelermz ne sartlrda hep norml dogum yapmslr. Catisi dar olan da norml dogm yapms digerleri de. Annemn yasli bi komssu var 5 kilo cocugu norml dogrms mesela. simdi norml dogum zararli , riskli demlri bana cok garip gelio gercktn

4 kusur kilo dogmusum nirmal dogumla , annem hem catisi dar hem ters rahimliymis ve 21 yasinda dogum yapmis bana ben 2. Cocugum:)

bakalım23 şubatta başka kimler doğuracak şu an 2 yiz :) benim kızçede inş. 23 şubatta doğacak

Rontgene girmeni tavsiye etmem. X isini vat sonucta. Gecmezse de sabret. Dogumdan sonra cektirirsin.
Bu konuda hassasiyeti olan insanlar normal doğumu da geçtim tamamen doğal doğuma yönlenirken bazi dr lar ne kadar basit argumanlarla sezaryan â yönlendiriyorlar insanları...
Saka gibi
kesinlikle katılıyorum.bazı doktorlar tamamen kolaya kaçıyolar ve saçmalıyolar bence.dopru söylemiş,tüm işi ebeler yapıyo doktor başını tutmaya geliyo malesef...
Eğer ikiz gebe olmasaydım ve tansiyon vs.yaşamasaydım ben de normal doğum isterdim,ama doğal doğum isterdim.normal doğumu ve normal doğumda kesik atmayı ve her doğumu dikişli yapmayı rededen bir doktor bulurdum.bunu savunan işinin ehli hekimler de var.
İşin normali doğalı dikişsiz normal doğumdur(zorunlu haller dışında tabiki).doğadaki tüm hayvanların yaptığı gibi....

günaydın herkese. sezaryen öneren doktoru ilk kez duyuyorum. eğer sağlık açısından bir sıkıntı yoksa tabi ki doğal doğum en iyisi. benim doktorum kesiye bile karşı olduğunu çok nadir küçük dikişler attığını söylüyor. başından sona yanımda olacağını söylryerek beni cesaretlendiriyor. gerçi bunda özel muayenehanesine gitmeminde payı var ama hastane hastalarına da çok farklı davranmıyordur.
inşallah dileyen isteyen herkes doğal doğum yapar. allah kolay doğumlar nasip etsin.

günaydın kızlar bu gece çok ağrım oldu ya ama şu an yok kasılma denilen şeyi tam anlamıyla sanırım bu gece yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…