2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biri vardı 1haftadır yatıyomuş heran doğurablir her sabah makyaj yapıyodu yatan a kadar öyle duruyo :) tam teşekküllü yani

Bizimde kontrolümüz vardı bugün ... Bebeğim 1900 gr 32+3 .. Boyunu demedi ama fl ye de hep böyle tarihler yazdı sorma fırsatım de olmadı boyunu.. Suyu filan iyi başı rahme Yönelik ..
Kan sulandurıcıyı doğuma 2/3 gün kala bırakacakmışım...
Benim kilo 71... 64 le başlamıştım.. Hatta 2 hafta önce 72 idim..
Kalçamdan gelen ağrıyı konuştuk bir kalsiyum ilacı ve parol Ağrı kesici verdi ve ortopediye gönderdi Ortopedi de krem verdi ve doktorun yazdığı kalsiyum ilacını dedi ..
1 hafta sonra kontrol olacak Ortopedi de.. Ağrılar devam ederse Röntgen dedi .. Çelik yeleklerle çekiliyormuş ama inşallah buna gerek kalmaz ağrılarım hafifler ilaçlar fayda eder ...

ayy inanmıyorum maşallah sana arada beni de böyle gaza getirin su muhabbeti sürdükçe yudumladım suyu iyi oldu
İç iç su iyidir, ben hamile kalmadan önce doğru düzgün su içmezdim şimdi ben bile hayret ediyorum ama bi yandan da iyi oldu doğum sonrası süt için bol bol su içmek gerekiyormuş zorlanmııcam o dönem de :)

Son düzenleme:
Iyi geceler kızlar. ..Bugün Dr uma gittim. 23 Şubat a Sezeryan a gün verdi. Dr eşimin arkadaşı. Bize bir Dr olarak hastalarıma normal doğum oneriyorum. ama tüm dostlarıma, akrabalarıma Sezeryan diyorum dedi. Uzun uzun nedenlerini anlattı. ben ilk Bebeğimi normal ddoğurduğum halde bunda Sezeryan a karar verdim

Neymiş nedenleri?
Bizimle paylaşır mısın?

Neden peki sebeb olarak ne soyledi ozel degilse

Masallh cnm bebis 3 kilo olms bile. Bz de yarin gitcz dr a insllh iyidr :)

Çekirgenin de düşük çıkmıştı.iğne kullanmıştı sanırım...

Sezeryanı neden önerdi ki

Rontgene girmeni tavsiye etmem. X isini vat sonucta. Gecmezse de sabret. Dogumdan sonra cektirirsin.

Neymiş nedenleri?
Bizimle paylaşır mısın?

Canim normal doğumda bbebeğin çıkarken sıkışabilir, oksijensiz kalabilir dedi. Öyle bir durumda Apar topar Sezeryana alinirsin. Bebeğin strese girer, kakasini yutar. O kadar sancinin ustune bide ssezaryen olmak zorunda kalırsın dedi. Bebek doğum kanalında sıkıştıgi için hem kendi hemde bbebeğinin hayatını tehlikeye aatmış olursun dedi. Bebek sıkıştıgi zaman sezeryana dönüldugunde ameliyat daha tehlikeli bir hal alıyormus. öyle şeyler yaşıyoruz ki elimde olsa hiçbir hastamin normal doğum yapmasıni istemem dedi.

Risk her yerde her zaman vardir kesinlikle, normal dogum imkani olan ve yyapabilecek olan bence normal dogum yapmali , dr kolaya kacmis bence nacizane fikrim sadece ,ustrlik ne guzel sen daha once Ne guzel normal dogum yapmissin

Benim de doktorum bunun gibi şeyler söylemişti ilk doğumda bizimkişi tüp bebek olunca siz istese niz bile ben normal yapmam kıymetli bebek demişti. Ebedi arkadasim di dr un.doktor eşine ebe sine herkesi sezeryan yapmış. Normal doğumda sadece benim işim çocuk düşmesin diye kafasını tutarım demişti.
Bende doktoru dinledim sezeryan oldum pismanim yim derseniz değilim :)

Yok artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…