- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
biri vardı 1haftadır yatıyomuş heran doğurablir her sabah makyaj yapıyodu yatan a kadar öyle duruyo :) tam teşekküllü yanicanım umarım kuzucukların sabrederlerde değerlerin de düşer ama çok şükür kiloları ii en azından
Bende makyajımı filn yaparım diyorumda gülüyorlar halin kalmıycak diye
oy çok güzeeller gülerek kullansın miniğinn
İç iç su iyidir, ben hamile kalmadan önce doğru düzgün su içmezdim şimdi ben bile hayret ediyorum ama bi yandan da iyi oldu doğum sonrası süt için bol bol su içmek gerekiyormuş zorlanmııcam o dönem de :)ayy inanmıyorummaşallah sana arada beni de böyle gaza getirin su muhabbeti sürdükçe yudumladım suyu iyi oldu
Ayy bende öyle olurum heralde hergün işe zorla gidiyorum ama yinede makyaj yapmayı hayatta ihmal etmedim 8 aydırbiri vardı 1haftadır yatıyomuş heran doğurablir her sabah makyaj yapıyodu yatan a kadar öyle duruyo :) tam teşekküllü yani
Neymiş nedenleri?Iyi geceler kızlar. ..Bugün Dr uma gittim. 23 Şubat a Sezeryan a gün verdi. Dr eşimin arkadaşı. Bize bir Dr olarak hastalarıma normal doğum oneriyorum. ama tüm dostlarıma, akrabalarıma Sezeryan diyorum dedi. Uzun uzun nedenlerini anlattı. ben ilk Bebeğimi normal ddoğurduğum halde bunda Sezeryan a karar verdim
Neden peki sebeb olarak ne soyledi ozel degilseIyi geceler kızlar. ..Bugün Dr uma gittim. 23 Şubat a Sezeryan a gün verdi. Dr eşimin arkadaşı. Bize bir Dr olarak hastalarıma normal doğum oneriyorum. ama tüm dostlarıma, akrabalarıma Sezeryan diyorum dedi. Uzun uzun nedenlerini anlattı. ben ilk Bebeğimi normal ddoğurduğum halde bunda Sezeryan a karar verdim
amin cnm insllhdoğrudur tabi. ben çantayı bşi kez daha gözden geçiricem. ben normal doğum istiyorum ama o da cok meşakkatli geldi bana sabır işi. millet doğururken ben 9doğurdum valla. sezeryanda ayrı dert Allah kolay doğumlar versin hepimize
Masallh cnm bebis 3 kilo olms bile. Bz de yarin gitcz dr a insllh iyidr :)Kızlar herkese iyi geceler. Bugün doktora gittik ilk kez nstye girdim bi sorun cikmadi.
kızım 3200kg olmus
Bir de çatı muayenesi yapıldı. Korktugum gibi değildi ama sonrasında kanamam oldu. Doktorumu aradim hemen rahim ağzı yumusadigi icin olabilir dedi
Birde kanım 9,2 çıktı varmi böyle düşük olan
idrar tahlilide yapildi ama sonuc cikmamisti henüz.
İnşallah iyidir canımMasallh cnm bebis 3 kilo olms bile. Bz de yarin gitcz dr a insllh iyidr :)
Çekirgenin de düşük çıkmıştı.iğne kullanmıştı sanırım...Kızlar herkese iyi geceler. Bugün doktora gittik ilk kez nstye girdim bi sorun cikmadi.
kızım 3200kg olmus
Bir de çatı muayenesi yapıldı. Korktugum gibi değildi ama sonrasında kanamam oldu. Doktorumu aradim hemen rahim ağzı yumusadigi icin olabilir dedi
Birde kanım 9,2 çıktı varmi böyle düşük olan
idrar tahlilide yapildi ama sonuc cikmamisti henüz.
Evet onun baya bi düşüktü bana igne vermedi doktor umarım birazda olsun yükselir doğuma kadarÇekirgenin de düşük çıkmıştı.iğne kullanmıştı sanırım...
Sezeryanı neden önerdi kiIyi geceler kızlar. ..Bugün Dr uma gittim. 23 Şubat a Sezeryan a gün verdi. Dr eşimin arkadaşı. Bize bir Dr olarak hastalarıma normal doğum oneriyorum. ama tüm dostlarıma, akrabalarıma Sezeryan diyorum dedi. Uzun uzun nedenlerini anlattı. ben ilk Bebeğimi normal ddoğurduğum halde bunda Sezeryan a karar verdim
Rontgene girmeni tavsiye etmem. X isini vat sonucta. Gecmezse de sabret. Dogumdan sonra cektirirsin.Bizimde kontrolümüz vardı bugün ... Bebeğim 1900 gr 32+3 .. Boyunu demedi ama fl ye de hep böyle tarihler yazdı sorma fırsatım de olmadı boyunu.. Suyu filan iyi başı rahme Yönelik ..
Kan sulandurıcıyı doğuma 2/3 gün kala bırakacakmışım...
Benim kilo 71... 64 le başlamıştım.. Hatta 2 hafta önce 72 idim..
Kalçamdan gelen ağrıyı konuştuk bir kalsiyum ilacı ve parol Ağrı kesici verdi ve ortopediye gönderdi Ortopedi de krem verdi ve doktorun yazdığı kalsiyum ilacını dedi ..
1 hafta sonra kontrol olacak Ortopedi de.. Ağrılar devam ederse Röntgen dedi .. Çelik yeleklerle çekiliyormuş ama inşallah buna gerek kalmaz ağrılarım hafifler ilaçlar fayda eder ...
Neymiş nedenleri?
Bizimle paylaşır mısın?
Canim normal doğumda bbebeğin çıkarken sıkışabilir, oksijensiz kalabilir dedi. Öyle bir durumda Apar topar Sezeryana alinirsin. Bebeğin strese girer, kakasini yutar. O kadar sancinin ustune bide ssezaryen olmak zorunda kalırsın dedi. Bebek doğum kanalında sıkıştıgi için hem kendi hemde bbebeğinin hayatını tehlikeye aatmış olursun dedi. Bebek sıkıştıgi zaman sezeryana dönüldugunde ameliyat daha tehlikeli bir hal alıyormus. öyle şeyler yaşıyoruz ki elimde olsa hiçbir hastamin normal doğum yapmasıni istemem dedi.
Benim de doktorum bunun gibi şeyler söylemişti ilk doğumda bizimkişi tüp bebek olunca siz istese niz bile ben normal yapmam kıymetli bebek demişti. Ebedi arkadasim di dr un.doktor eşine ebe sine herkesi sezeryan yapmış. Normal doğumda sadece benim işim çocuk düşmesin diye kafasını tutarım demişti.Canim normal doğumda bbebeğin çıkarken sıkışabilir, oksijensiz kalabilir dedi. Öyle bir durumda Apar topar Sezeryana alinirsin. Bebeğin strese girer, kakasini yutar. O kadar sancinin ustune bide ssezaryen olmak zorunda kalırsın dedi. Bebek doğum kanalında sıkıştıgi için hem kendi hemde bbebeğinin hayatını tehlikeye aatmış olursun dedi. Bebek sıkıştıgi zaman sezeryana dönüldugunde ameliyat daha tehlikeli bir hal alıyormus. öyle şeyler yaşıyoruz ki elimde olsa hiçbir hastamin normal doğum yapmasıni istemem dedi.
Yok artkCanim normal doğumda bbebeğin çıkarken sıkışabilir, oksijensiz kalabilir dedi. Öyle bir durumda Apar topar Sezeryana alinirsin. Bebeğin strese girer, kakasini yutar. O kadar sancinin ustune bide ssezaryen olmak zorunda kalırsın dedi. Bebek doğum kanalında sıkıştıgi için hem kendi hemde bbebeğinin hayatını tehlikeye aatmış olursun dedi. Bebek sıkıştıgi zaman sezeryana dönüldugunde ameliyat daha tehlikeli bir hal alıyormus. öyle şeyler yaşıyoruz ki elimde olsa hiçbir hastamin normal doğum yapmasıni istemem dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?