• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canım. Çikolatalar nasıl memnun kaldın mi? Bide piyasaya göre fiyati uygun mu? Dışarıda hiç sormadım fiyatlari
Ben çikolata almadım, ama aldıklarından ve paketlemesen memnun kaldım, kapıda ödemesi var o yüzden güvenli bir alışveriş oldu. Fiyatlar hakkında yorum yapamayacağım piyasayı hiç bilmiyorum nerdeyse :)

merhaba heyecanlı anneler. Bugün oğlum çok hareketliydi canımı çok yaktı. şuan sesi çıkmıyor uyuyor galiba. ütü yapmam lazım korkuyom kalkmaya. Hareketlerinden dolayı bel,m ağrıyor.
Ben uzun süre ayaktaysam hiç oynamıyor ancak oturunca başlıyor.Bugün perde ütüledim 1-2 saat oynamadı hiç

slm mart anneleri doğuran çok yok ama foruma gelenlerin sayısı azaldı gibi.

bugün bizde dr.a gittik bebişim gayet iyiydi yine nstye girdik.çalışamaz raporumuza aldık .
bebişim 3320 gr olmuş 36+3 deyiz.
haftaya p.tesi de hem anestezi dr.uyla görüşecegiz hemde gün belirleyeceğiz.dr.bu arada kanama agrı sancı olursa hemen geliyorsun dedi
Gözün aydın canım ama senin takvim 38 hafta görünüyor sat mı yanlış?

merhaba. ındırım kuponunuzu kullandım. uye olarak da alış veriş yaptıgım için %10 ındrım yaptılar sıfrenız sayesınde. tesekkur edıyorum 10 tl lık hedıyenız oldu oğluşuma. benım sifrem gelırse bende burada paylasırım. ıns başkalrı da benım gibi fayda saglar.. hayırlı dogumlar dılerım
Hayırlı olsun, afiyetle yiyin inş. Hepimize hayırlı doğumlar :)

Canım bebek için neler koydun yazsana ben daha hazırlamadım çantayı yarın falan hazırlamayı düşünüyorum

Annem hazirladi sayilir aslinda sayi olarak tam bilmiyorum ama tulum , ic zibin , eldiven,corap,2 penye battaniye 1 nohut battaniye ve kundak battaniyeden koyduk.
5-6 adet bez
Alt acma 2 adet
Agiz mendili
Biberon
Emzik
Suan aklima gelenler bunlar :s

Yururken catim aciyo kizlr yaa. Bacaklrmi birlstrnce de aci cekiyrm. Aksamdn beri hep boyle ayaga kalkasm yok :(

Sin zamanlar her noktamiz agrimasi normal artik :) bacak agrisi kalsiyum eksikliginden de olur, agirlastik tabi oda var
olabılır evet ama benım bacagım benı mahvedıyo sızım sızım sızlıyo acaba sag bobregımdekı buyumedenmı kaynaklanıyo dıyorum

Kızlar loğusa tâcımı da yaptım bu akşam o da bitti az kaldı eksikler

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    59 KB · Görüntüleme: 131
bizim Eminönü gezisi iptal oldu :KK43:
ama yaptıklarımı inş fotoğraflarım :KK66:
Bi kaç gündür foruma bakamadım cnm.Ben c.tesi günü bulunduğum bölgedeki çarşıya çıktım Eminönü de ki susler ne varsa anıları vardı. Yorma kendini bi şekilde halledersin.

Back
X