2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haha çok güldüm ciddi mi :KK48::KK45: çoğu böyledir ya erkeklerin :KK53:
bugünde doğumda gece annen kalıcak yanında uyuycak yer olmaz ben gidip arabada yatarım olmazsa diyo dedim eve gitmekle aynı şey gece bişy olsa yardım edecek kimse olmıycak yanımda çatlak ne anlamı kaıyo o zaman yanımda kalmanın :KK45::KK45:hepsi rahatına düşkün bunların :p
Aynen ;) esim de dio adam napsin ac mi dursun ;)

Selam kizlar,
Ya ben hamilelik oncesi baya zayiftim ondan midir bilmem vucudum sinyal veriyo sankio_Ocarpintim oluyo cok halsizim falan gectim.. Vajinal varisim vardi ona da alistim sezeryan olucam zaten simdi de sol arka bacagimin arkasinda mor damar gibi biseyler cikmis hafif sismis sanki:KK43: gorunce basladim aglamaya:KK61: varis heralde.. Sizde de var mi? Yavrumu karnimda hissetmeyi, tasimayi cok sevmistim oysaki.. Ama bu vucudumda cikan seyler artik canimi sıkmaya basladi, dogurmak istiyorum..
Boyle seylr norml bnce cnm hamilelkte. Bn de evrim gecrdm resmn. Kilo aldm cok , karnm catlk dolu , elim yuzum sisti :( napalm sonunda cok guzel biseye kavuscz ins. Az daha sabir

Boyle seylr norml bnce cnm hamilelkte. Bn de evrim gecrdm resmn. Kilo aldm cok , karnm catlk dolu , elim yuzum sisti :KK43: napalm sonunda cok guzel biseye kavuscz ins. Az daha sabir
Morala cok ihtiyacim var canim normal di mi? Ne guzel catlamadim diyodum son gunler hergun yeni kirmizi cizgiler cikiyo bende de.. Ay napiim ciksin canimdan onemli degil..

aynen cnm insallah saglikli alirsin kucagina peki bisey sorcam senmi sezeryan istedin yoksa bi sorun falan yok dimi

canım benim 2. bebiş ilki sezeryan olduğu için buda sezeryan olcak mecburen yoksa bi sorunumuz yoktu :)

masallah ogluna :nazar: esinede gecmis olsun önemli birseyi yoktur umarim..
ada hanima masallah :nazar: demekki rahat edememis yavru pozisyonunu degistirip durduguna göre :KK48:

sanırım öyle benimde o aklıma geldi :KK53: sabah kalktığımdada sürekli yan yattığımdan yavrucak karnımın ortasında toplanmış tuhaf bi şekil almış oluyo eşime diyorum hatta sürekli dönmekten sefil oldu çocuk karnımda :p:KK48:

amin inşallah sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize

amin canım inş. :KK60::KK68:

Nefes alamıyorum başım çatlıyor uykum var ama sürekli hapsurmaktan uyuyamiyorum öf allahım yardım et bana. Yarın ise gidicem napicam yaaa

Diş agrisindan bi gr uyku uyuyamadim..
Perişan oldum resmen..
yarın da randevum var..
Nasıl gidicem bilmiyorum..

arkadaşlar çok panik oldum ya,33+4 günlük hamileyim..hamileliğimin başından beri en ufak bir şekilde kanama şikayetim olmadı,az önce lavaboya gittiğimde peçetede silik şekilde açık pembe kan vardı,elim ayağım titredi korkudan..tekrar baktım peçeteye yanlış mı gördüm diye çok azda olsa kan vardı...şimdi korkuyla bekliyorum devamı gelmez inşallah....bu arada idrar yolları iltihabı vs de yok,yeni yaptırmıştım tahlilllerimi...
canm kabızlıktan dolayı makattan kanamışta olabilir yada jiletle alıyosan çizilmiştir falan . benim başıma geldi ilkinde cok korkuyosun ama sonra farkettim vajenden gelmediğini :) ama insanın eli ayağı titriyo hakkaten

Back
X