- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Aynenhaha çok güldüm ciddi miçoğu böyledir ya erkeklerin
bugünde doğumda gece annen kalıcak yanında uyuycak yer olmaz ben gidip arabada yatarım olmazsa diyo dedim eve gitmekle aynı şey gece bişy olsa yardım edecek kimse olmıycak yanımda çatlak ne anlamı kaıyo o zaman yanımda kalmanınhepsi rahatına düşkün bunların

esim de dio adam napsin ac mi dursun
 esim de dio adam napsin ac mi dursun 

carpintim oluyo cok halsizim falan gectim.. Vajinal varisim vardi ona da alistim sezeryan olucam zaten simdi de sol arka bacagimin arkasinda mor damar gibi biseyler cikmis hafif sismis sanki
carpintim oluyo cok halsizim falan gectim.. Vajinal varisim vardi ona da alistim sezeryan olucam zaten simdi de sol arka bacagimin arkasinda mor damar gibi biseyler cikmis hafif sismis sanki gorunce basladim aglamaya
 gorunce basladim aglamaya varis heralde.. Sizde de var mi? Yavrumu karnimda hissetmeyi, tasimayi cok sevmistim oysaki.. Ama bu vucudumda cikan seyler artik canimi sıkmaya basladi, dogurmak istiyorum..
 varis heralde.. Sizde de var mi? Yavrumu karnimda hissetmeyi, tasimayi cok sevmistim oysaki.. Ama bu vucudumda cikan seyler artik canimi sıkmaya basladi, dogurmak istiyorum..

esinede gecmis olsun önemli birseyi yoktur umarim..
 esinede gecmis olsun önemli birseyi yoktur umarim..