Günaydınn...
Bugün ben de heyecanla haberleri karıştırdım sabah. Ama Ankara'da maalesef bugün tatil yok. Doğrusu tatil havası da yok ya gerçi, olsa fena olmazdı. Ben bebek çantamı bitirdim, bir tek terlik eklemem gerek o kaldı. Giysileri yıkadım, ütüledim. Evimize bir odamıza cam balkon yapılacak 15-20 güne bitermiş. Ondan sonra temizlik yaptıracağım. :Hafta sonu beşik bakacağız. İşten 20'sinde ayrılıyorum. İşyerinde ayakkabılarımı çıkarıp pc kasasına uzatıyorum, yediğim önümde yemediğim arkamda. Odada benden başka bir bayan arkadaşım var sadece. Herkese rahat çalışma ortamları diliyorum :)
Geceleri kalkmak çok zor yataktan, ama gündüzleri zıp zıp çekirge gibiyim maşallah.. İyiyim çok şükür. 11 kilo almışım, 36. haftamdayım.
Normal doğum istiyorum :) Bebişim biraz minikmiş benim de. 35. haftada bir doktora göre 2000 gr, birine göre 2300 gr. dı oğlum.
İkinci doktor bebeğin kafası biraz büyük sanki, babasının kafa yapısına benziyor demez mi :) Eşim de beni hep kocakafalı diye sever :)
Çok güldüm, haftaya moralli başladım, geride kalan bir ayımı da umarım moralli ve yolunda bitiririm.