Yer daraldikca oyle oluyormusGunaydinn, bu haftalarda yani bebegin 3 kilo ustune ciktigi haftalarda bebek hareketlerinde agirlasma hissediyor musunuz?
Benimki durmadan sagdan soldan oynardi simdi ya ayaklari oynuyo ya da azcik bi yukselip alcaliyo da yer daralmasindan mi acaba
benmkinde azalma yok cnm aksine daracık alanda hareketleri ya arttı yada daha çok hisseder oldum o tekmeleri nasıl atıyorsa bi de dönüyormudur nedir karnım resmen şekil değiştiriyor.. bol giydğm halde bile karşımda oturan farkediyor.. rahatsız oluyorum ama gebeliğimn son zamnları diye tadını çıkarmaya bakıyorumGunaydinn, bu haftalarda yani bebegin 3 kilo ustune ciktigi haftalarda bebek hareketlerinde agirlasma hissediyor musunuz?
Benimki durmadan sagdan soldan oynardi simdi ya ayaklari oynuyo ya da azcik bi yukselip alcaliyo da yer daralmasindan mi acaba
Bugun okul tatil :) aramızda kalmasin izliyorum. Evde vakit ne güzel geciyor ya. Daha dogrusu ölüyor :)kimsecikler yok herkes terketti burayı ya... önceden ne muhabbetler olurdu... şimdi kös kös aynı ekrana bak dur
Ben facebook kullanmıyorum. Burasi iyidirben ordan da takip ediyorum evet dedğn gibi orada iletişim daha rahat oluyor ama buranında tadı bi ayrı :)
bende yarından itibaren inşallah evde olucam.. bugün işyerinde son günüm o yüzden yarından itibaren bende evde tv izlicem bu saattlerde :)Bugun okul tatil :) aramızda kalmasin izliyorum. Evde vakit ne güzel geciyor ya. Daha dogrusu ölüyor :)
Hadi inşallah. Tv8 tavsiye ederimbende yarından itibaren inşallah evde olucam.. bugün işyerinde son günüm o yüzden yarından itibaren bende evde tv izlicem bu saattlerde :)
Canım hayırlı olsun Rabbim uzun Ömür versin kuzucuğuna :)Günaydın kizlar herkese cooook tesekkur ederim epidural spinal ve genel anestezi den sonra kendime yeni gelebildim epudural spinal kombine yapmislardi uyuusturmadi beni canli canli kesiyorlardi :) sonra genel verip oyle yaptilar ameliyati. Bebegimi goremedim henuz anne karnında suyuna kan karismis onu yuttugu icin birgunluk kuveze aldilar ama durumu iyiymis
aminn cnm.. gözünüz aydın olsun Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin inşş..Hayirli geceler hanimlar.dun sabah saat 12 i itibari ile 3. Spinal sezeryanla zeynebim dunyaya geldi elhamdulillah. 4.kilo 40 gr ve 55 santim olarak.Dilerim Cenab i Haktan hepiniz sag saglim kurtulasiniz.suan saat gecenin 2 bucugu surekli sirt ustu yatmaktan dolayi olan sirt agrisi disinda cok sukur bi sikayetim yok. Darisi gun sayan tum annelere.
Disarisi masal gibiSelam bayanlar
İstanbul böyle kar görmedi uzun zamandır... kızımla evdeyiz :)
aynen öyle canım.. benim zaten 9 yaşında bir oğlum var onu okula getir götür derslerini yap falan vakit geçer zaten :) ben zaten evi seviyorum dört gözle bekliyordum izne ayrılmayı çok şükür Rabbime geldi çattı o gün :)Hadi inşallah. Tv8 tavsiye ederimnetten film izlersin. Kitap okursun. Ev isi ve internet derken aksam esin gelir. Ooooy bebisler gelince bu gunleri arayacagiz. Sirf bu nedenle bu aralar firsat buldukca sinemaya gidiyoruz uzun sure gidemeyiz diye
cnm biraz sıkıntılı bi süreç atlatmşsn sanrm çok geçmiş olsun ama sanrm bebiş unutturmuştr skntıyı..Günaydın kizlar herkese cooook tesekkur ederim epidural spinal ve genel anestezi den sonra kendime yeni gelebildim epudural spinal kombine yapmislardi uyuusturmadi beni canli canli kesiyorlardi :) sonra genel verip oyle yaptilar ameliyati. Bebegimi goremedim henuz anne karnında suyuna kan karismis onu yuttugu icin birgunluk kuveze aldilar ama durumu iyiymis
Maşallah Allah nazarlardan korusun kilosu boyu çok güzelHayirli geceler hanimlar.dun sabah saat 12 i itibari ile 3. Spinal sezeryanla zeynebim dunyaya geldi elhamdulillah. 4.kilo 40 gr ve 55 santim olarak.Dilerim Cenab i Haktan hepiniz sag saglim kurtulasiniz.suan saat gecenin 2 bucugu surekli sirt ustu yatmaktan dolayi olan sirt agrisi disinda cok sukur bi sikayetim yok. Darisi gun sayan tum annelere.
Disarisi masal gibi
MAŞALLAH bebeklerimize[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Anne adayımız[/td]
[td]Beklenen doğum tarihi[/td]
[td]Doğum tarihi[/td]
[td]İsmi[/td]
[td]Kilo[/td]
[td]Boy[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hemara95[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]16 ocak[/td]
[td]ZEYNEP[/td]
[td]1703 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulguzeli85[/td]
[td]5 mart[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2000 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cesurr[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]19 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]1950*1360 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]scarfaceislove[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]25 ocak[/td]
[td]MERYEM ELA[/td]
[td]2050gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]burcuerenoztel[/td]
[td]3 mart[/td]
[td]29 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2680 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çekirge[/td]
[td]6 şubat[/td]
[td]31 ocak[/td]
[td]İKRA[/td]
[td]2950 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]idil-boris[/td]
[td]9 mart[/td]
[td]3 şubat[/td]
[td]İDİL LİVA[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pamukankara[/td]
[td]12 mart[/td]
[td] şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylule_vuslat[/td]
[td]11 mart[/td]
[td]11 şubat[/td]
[td]SÜMEYYE[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cesurarya[/td]
[td]20 mart[/td]
[td]13 şubat[/td]
[td]CESUR&ASİL[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BeyazKaranfil82[/td]
[td]6 mart[/td]
[td]14 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BitterKuzucuk[/td]
[td]26 şubat[/td]
[td]16 şubat[/td]
[td]MÜĞE[/td]
[td]3000 gr[/td]
[td]48 cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hatice832[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]17 şubat[/td]
[td]ZEYNEP[/td]
[td]4040 gr[/td]
[td]55 cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]alingirli[/td]
[td]18 mart[/td]
[td]17 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td][/tr][/table]
benimde bugündü kar haberini duyunca hemen pazartesine aldım ve gittim... ne yapmayı düşünüyorsunkizlar bugun randevum vardi.gidemiyorum heryer kar..doktorumda persembe cuma yokmus..napicam benson kontrolumdu.bebegin suyuna bakicakti.nst .
simdi su fln azaldiysa die endise ediyorum 2 gun daha baktiramicam gidemiyirumda..cok endiseliyim.bide yakin arkadasim suan nornal dogurmak uzere hastanede.oda beni heyecanlandirdii((
Geceden beri bunu dusunuyorum benimki de normalde cok hareketliydi iki gundur sadece ayaklari oynuyo arada yukselip alcaliyo acaba sorun mu var diyodum bi taraftan da yeri iyice azaldi normal diyorum demekki yalniz degilimGunaydinn, bu haftalarda yani bebegin 3 kilo ustune ciktigi haftalarda bebek hareketlerinde agirlasma hissediyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?