2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gule gule buyut bebısını canım..

ne güzel az kalmış seninde.günler geçmek bilmiyor sanki yatsam kalksamda pazartesi olsa
senınde ptesi mi olacak canım....hadı hayırlısı bakalım.
bızde cuma dedık ama kar kıs nasıl olacak bakalım.umarım cumaya cok kar olmaz.50 dak. yolumuz var.hayırlısı olsun hakkımızda.
zor oluoyr hakkaten 2 gecedır uyuyamıyorum.bu sabah 2 saat oturdum belım agrıyor artık cok

masallah ya. büyütmüşsün oğlunu. iyi cesaret etmişsin o kadar sene sonra ikinci bebişe :)

benimde bugündü kar haberini duyunca hemen pazartesine aldım ve gittim... ne yapmayı düşünüyorsun

Doktoru aradim gel diyor.ama cok kar var... gelemezsen yakin bi hastaneye git nst ye gir dedi.herseyim yarim kaldi.hastane aranip ameliyat gunu alinacakti.son konusmalat fln offf cok dardayim.doktorun yeride bize cok uzak

Gozun aydin. Insllh bi an once kavusursn yavruna

Doktoru aradim gel diyor.ama cok kar var... gelemezsen yakin bi hastaneye git nst ye gir dedi.herseyim yarim kaldi.hastane aranip ameliyat gunu alinacakti.son konusmalat fln offf cok dardayim.doktorun yeride bize cok uzak

Aynen brnim de randevum yarin
Haftsya carsamba da dogum var
Kan tahlillerini flngotrcm yarin
Cumaya da randevu bulamam
Yarin nasil gidicem bklm fena kar var buralarda

Fast food yemeyin diyorlar ya hep bir de son aylardayız tuzlu olunca tedirgin olmuştum
son zamnlarda o kadar çok dikkatsizimki.. dışarda yemeği nadir yiyorum ama tuzlu çok yiyorum..
pasta börek çörek te aynen.. tuz zaten bize zarar bildğm kadaryla bebeğe bişeycik olmaz Allahın iznyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…