- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
gule gule buyut bebısını canım..Günaydın kizlar herkese cooook tesekkur ederim epidural spinal ve genel anestezi den sonra kendime yeni gelebildim epudural spinal kombine yapmislardi uyuusturmadi beni canli canli kesiyorlardi :) sonra genel verip oyle yaptilar ameliyati. Bebegimi goremedim henuz anne karnında suyuna kan karismis onu yuttugu icin birgunluk kuveze aldilar ama durumu iyiymis
ne güzel az kalmış seninde.günler geçmek bilmiyor sanki yatsam kalksamda pazartesi olsagunaydın kızlar...
bizim de 2 gunumuz kaldı.annem yolda gelıyor bakalım.dualarınızı beklıyorum kızlar.saglıkla kavusuruz ınsallah yavrularımıza.
senınde ptesi mi olacak canım....hadı hayırlısı bakalım.ne güzel az kalmış seninde.günler geçmek bilmiyor sanki yatsam kalksamda pazartesi olsa
kimsecikler yok herkes terketti burayı ya... önceden ne muhabbetler olurdu... şimdi kös kös aynı ekrana bak dur
Bilmiyorumki canim aneztezicide sasirdi oncesinde 5 gun serumla ilac verildigi icin olabilir dedoleÇok geçmiş olsun canımda nasıl bu kadar andedilerye karşın nasıl uyuşmadın ya
içini ferah tut canm arada yapıyorlar.. haber verirsin..kızlar bebişim bugun az hareket ediyor doktora gitcem dua edin bize ...
benimde öyle hareketleriGeceden beri bunu dusunuyorum benimki de normalde cok hareketliydi iki gundur sadece ayaklari oynuyo arada yukselip alcaliyo acaba sorun mu var diyodum bi taraftan da yeri iyice azaldi normal diyorum demekki yalniz degilim
hayırlı olsun canımCok saolun kzlar rabbim kolay dogumlar versin hepinizede.. bebisimi gordum simdi ama bugunde kuvezde kalcakmis anne olmmak harika bisey
sen iyisin gene senden sonra olacaklar varherkes bir bir doğuruyor yada doğuma gidiyor..
en sona kalan bi kaç kişiden biri olacağım sanırım bende
masallah ya. büyütmüşsün oğlunu. iyi cesaret etmişsin o kadar sene sonra ikinci bebişe :)aynen öyle canım.. benim zaten 9 yaşında bir oğlum var onu okula getir götür derslerini yap falan vakit geçer zaten :) ben zaten evi seviyorum dört gözle bekliyordum izne ayrılmayı çok şükür Rabbime geldi çattı o gün :)
benimde bugündü kar haberini duyunca hemen pazartesine aldım ve gittim... ne yapmayı düşünüyorsun
Gozun aydin. Insllh bi an once kavusursn yavrunaGünaydın kizlar herkese cooook tesekkur ederim epidural spinal ve genel anestezi den sonra kendime yeni gelebildim epudural spinal kombine yapmislardi uyuusturmadi beni canli canli kesiyorlardi :) sonra genel verip oyle yaptilar ameliyati. Bebegimi goremedim henuz anne karnında suyuna kan karismis onu yuttugu icin birgunluk kuveze aldilar ama durumu iyiymis
Doktoru aradim gel diyor.ama cok kar var... gelemezsen yakin bi hastaneye git nst ye gir dedi.herseyim yarim kaldi.hastane aranip ameliyat gunu alinacakti.son konusmalat fln offf cok dardayim.doktorun yeride bize cok uzak
Fast food yemeyin diyorlar ya hep bir de son aylardayız tuzlu olunca tedirgin olmuştumYasak mı?
ayy ben hiç sanmıyorum benmkinin günü geçer yine siz benden önce doğurursunuz..sen iyisin gene senden sonra olacaklar var
son zamnlarda o kadar çok dikkatsizimki.. dışarda yemeği nadir yiyorum ama tuzlu çok yiyorum..Fast food yemeyin diyorlar ya hep bir de son aylardayız tuzlu olunca tedirgin olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?