2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kizlar ben dun gece cok fenaydim uyumadim hic bogazim agriyo burnum akiyo gozlerim yaniyo .. cok kotu ya ne illet bi gripmis insallah cabucak gecer ... bide kalcalarima sanci giriyodu ama simdi biseyim yok cok sukur ... Allahim kimseyi zorda koymasin ... ve herkese kolay dogum nasip etsin insallah ...

Kizlar annemle kv konusmus kv sozde gelip kalicakti yanimda 1 hafta dogumda (ben hic istemiyodum).. Bacagi tutulmus cok hastaymis cook uzgunmus gelemeyecegi icin onu demis.. Ayyy sevincten gobek attim gelmesin zaten istemiyorum ama su samimiyetsizlige bakar misiniz yaa vallahi inanmiyorum Allahin politikacisi.. Hem sevindim hem de sinir oldum politika yapmasina.. Bi de simdi inadina gelir hastayim deyip bi koltuga da o uzanirsa Allaaahhh sinir krizi gecirebilirim.. Esim bu kadar iyi olmasa ben onu cok guzel benzeticem laflarimla da esim cok iyi o uzulucek yapamiyorum icimde patliyooooo

valla canm eşler olmasa zaten dertleri çekilmezde onlara dua etsişnler

Hastane için bebek çantası yerine başka bir spor çantamı hazırladım ben. Kendim için de en küçük boy valiz hazırlıyorum. 2 tane ten rengi emzirme atleti aldım ben penye, birisi e-bebek ten elija marka birisi de dagi den. Sütyen de 1 tane ten 1 tane siyah kaplı emzirmeye uygun aldım ebru maternity den, şuanda kullanıyorum hatta Ama sütyenleri hastanede giymem diye düşünüyorum. Atlet daha rahat olur gibi, göğüs pediyle atlet giyerim hastanedeyken. Benim de göğüslerim çok küçük normalde ama büyüdüler şimdi. Doğumdan sonra da büyürlerse penye sütyenler daha rahat olucak.

Ya biz bir de doguma bu kadar az kalmisken ev isine giristik ev aldik resmi islemleri halletmeye calisiyoruz ins. Dogumdan once gecebiliriz degilse dogumdan 1 ay sonra geccez bebek varken daha zor olur umarim dogalgaz isleri yetisir dua edin kizlar
Hayırlı olsun, güle güle oturun inşallah. Bebek kısmetiyle gelir derler, darısı bizim gibi kirada olanların başına
Biz de uzunca zamandır ev bakıyoruz almak için ama gönlümüze ve kesemize göre bir ev bulamadık henüz. Yarın bir proje firmasıyla görüşmeye gideceğiz kısmetse bakalım. Topraktan olunca ev fiyatları daha uyguna geliyormuş. Ama tabi hemen taşınamıyosun öyle olunca da.

valla canm eşler olmasa zaten dertleri çekilmezde onlara dua etsişnler
Aynen canim yaa esim benim aileme cok iyi ama benim ailemle onunki kiyas edilemez o ayri mesele.. Onun annesi de nerede is var hemen kacar bencil samimiyetsiz bi kadin.. Sirf esim uzulmesin diye susuyorum susuyorummm.. Kendi kendime sinirden ölüyorum..

nmt136 merveteacher bebiskeriniz hayırlı olsun darısı başımıza artık sık sık doğum haberleri aliyoruz baslardayken daha bir arkadaş yazmıştı bir gün gelecek buraya ben dogurdum bende dogurdum yazıcaz diye çok şükür geldi o günlerde.

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun, darisi basimiza. Hurma da sut yapiyormus birde gecen gun tv de doktor vardi o anne neyi severek yerse o sut yapar dedi. Insallah kuzucuguna yeter sutun

herkese merhaba,

hamilelikte gobek catlagi mevzuu donup dolasip geliyor
genelde krem ve losyonlara odaklanıyor insanlar, fakat dikkat edilmesi gereken daha oncelikli sey vucuttaki kalsiyum seviyesi.
(bakınız: ibrahim saracoglu aciklamasi )

hamilelikte bebek gelisiminde bebegin anneden en cok aldigi mineral kalsiyum oldugundan kalsiyum acigi vermemek gerekiyor hamilelik surecinde.
kalsiyumca zengin yiyecekler tuketmezseniz bebek sizin kalsiyum deponuzu boşaltıyor ve cildiniz kolaylikla kuruyor ve catliyor.
bu yuzden hamilelik boyunca kalsiyumca zengin besinlerle beslenmenin ihmal edilmemesi gerekiyor.

ben hamileligin basindan beri gunde uc porsiyon sut yogurt tuketmeye dikkat ediyorum (iki kase yogurt bir bardak sut veya tam tersi sekilde)
bunun disinda tukettigim peynirin haddi hesabi yok... brokoli pırasa vb yeşil yapraklılar da kalsiyumca zengin olduğundan tavsiye ediliyor ama ne yalan soyleyim onlari pek tükettiğim yok...

altıncı - yedinci aydan beri iki uc gunde bir tatli badem yagi, uzum cekirdegi yagi veya kakao yagi kullanıyorum donusumlu olarak (cok yogun bir sekilde badem yagina abanmamanızı da tavsiye ederim bu arada; besleyici ozelliginden dolayi tuylenme sorunu ile karsilasmamaniz icin...).

su anda 36. haftamdayim yaklasik 14 kilo aldim ve herhangi bir catlak durumu ile de karsilasmadim su ana kadar ve nazar değmesin; karsilasmamayi umit ediyorum.
catlak hususunda faydasini gorebileceginizi dusunerek oncleikle kalsiyum sonrasinda dogal yaglar kullanmanizin daha faydali olacagini dusunuyorum kimyasal krem ve losyonlar yerine...

dogurmus annelere tebrikler, doguracaklara hayirli ve kolay dogumlar diliyorum...

kızlar kimimiz doğumdan sonra evde kalacaklara şimdiden kafayı takıyoruz ama bence o zaman geldiğinde gözümüz bebeklerimizden başkasını görmeyeceğinden çok sorun
yaşamayız
sorunda orda ya cnm kalacak kişilerde bebeğe bakmak istiyor ve kısaknçlık oluyor.büyükler sürekli bişeyler yapmak yaptırmak istiyor ama sana saçma geliyor yapmmak istemiyorsun

çocuk kimin üstüne oluyorsa o kişi doğum ve çocuk yardımını alıyor diye biliyorum

arnazar
Doğumu nerde yapacaksın?
Ben de Nusaybindeyim de merak ettim...
Normal sezeryan belli mi?

Aa memnun oldum :) benim ilk cocugum sezeryan olduolacak.gim.gim.ameliyat olacagim.valla cok gittim geldim.hamilelik boyunca batman ve midyatta 4-5 doktor degistirdim.en son midyat devlet hastanesinde cengiz yesilbasta karar kildim.iyi ve sezeryan konusunda deneyimli bir hekim.hatta bir kadinin 6, sezeryanini bile yaptı.Ameliyat hemsiresi velimiz var onunla konustum.ameliyathane son derece sterdefi.di.uroloji doktoru arkadasim ve bas ebe de kesinlikle icimi rahatlattilar.nadipse 10 gun sonra gidip gun alacagiz sexeryan icin.35+3teyim simdi.

Sen ne yapacaksin.normsl sezeryan doktorun kim ??

o desteklilerinde emzirme sütyeni şeklinde olanlar var diye biliyorum

hayırlı olsun bebişin güle güle büyüt

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Anne adayımız[/td]
[td]Beklenen doğum tarihi[/td]
[td]Doğum tarihi[/td]
[td]İsmi[/td]
[td]Kilo[/td]
[td]Boy[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hemara95[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]16 ocak[/td]
[td]ZEYNEP[/td]
[td]1703 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulguzeli85[/td]
[td]5 mart[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2000 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cesurr[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]19 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]1950*1360 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]scarfaceislove[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]25 ocak[/td]
[td]MERYEM ELA[/td]
[td]2050gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]burcuerenoztel[/td]
[td]3 mart[/td]
[td]29 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2680 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çekirge[/td]
[td]6 şubat[/td]
[td]31 ocak[/td]
[td]İKRA[/td]
[td]2950 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]idil-boris[/td]
[td]9 mart[/td]
[td]3 şubat[/td]
[td]İDİL LİVA[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pamukankara[/td]
[td]12 mart[/td]
[td] şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylule_vuslat[/td]
[td]11 mart[/td]
[td]11 şubat[/td]
[td]SÜMEYYE[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cesurarya[/td]
[td]20 mart[/td]
[td]13 şubat[/td]
[td]CESUR&ASİL[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BeyazKaranfil82[/td]
[td]6 mart[/td]
[td]14 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BitterKuzucuk[/td]
[td]26 şubat[/td]
[td]16 şubat[/td]
[td]MÜĞE[/td]
[td]3000 gr[/td]
[td]48 cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hatice832[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]17 şubat[/td]
[td]ZEYNEP[/td]
[td]4040 gr[/td]
[td]55 cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]alingirli[/td]
[td]18 mart[/td]
[td]17 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nmt136[/td]
[td]9 mart[/td]
[td]18 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]merveteacher[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]19 şubat[/td]
[td]ERVA[/td]
[td]3500 gr[/td]
[td]49 cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]white_love[/td]
[td]14 mart[/td]
[td]20 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dimpledimdim[/td]
[td]1 mart[/td]
[td]20 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]smilingface[/td]
[td]5 mart[/td]
[td]20 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]

[/tr]
[tr]
[td]_awez_[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]20 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td][/tr][/table]

ya ne üzülüyosunki yok say oyle biri yokmuş gibi canını sıkmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…