- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
valla canm eşler olmasa zaten dertleri çekilmezde onlara dua etsişnlerKizlar annemle kv konusmus kv sozde gelip kalicakti yanimda 1 hafta dogumda (ben hic istemiyodum).. Bacagi tutulmus cok hastaymis cook uzgunmus gelemeyecegi icin onu demis.. Ayyy sevincten gobek attim gelmesin zaten istemiyorum ama su samimiyetsizlige bakar misiniz yaa vallahi inanmiyorum Allahin politikacisi.. Hem sevindim hem de sinir oldum politika yapmasina.. Bi de simdi inadina gelir hastayim deyip bi koltuga da o uzanirsa Allaaahhh sinir krizi gecirebilirim.. Esim bu kadar iyi olmasa ben onu cok guzel benzeticem laflarimla da esim cok iyi o uzulucek yapamiyorum icimde patliyooooo
stylo bebek bakım çantası almıştım. sildim havalandırdım ama kokusu çıkmıyor. çantayı hazırlicam bebek kıyafetlerine de siner diye hazıylayamıyorum. ne yapabilirim fikri olan var mı?
arkadaşlar bir de hala doğum sonrası için sütyen almadım. göğüslerim küçük olduğu için hep destekli dolgulu kullanıyordum. doğum sonrası için de o penye sütyenlerden almak istemiyorum. ama destekli sütyenleri de açmak emzirmek zor olacaktır. önerisi olan var mı? ne alabilirim?
Oluyor canım benimde hemde çokKızlar sizinde kasıklarınızda baskı hissediyor musunuz ?? Kafası aşağıda benim kımıl kımıl Kızımın.. Ne zaman baskı uygulasa sanki erken geliverecek gibi geliyor bana.. Çok erken daha ...
Hayırlı olsun, güle güle oturun inşallah. Bebek kısmetiyle gelir derler, darısı bizim gibi kirada olanların başınaYa biz bir de doguma bu kadar az kalmisken ev isine giristik ev aldik resmi islemleri halletmeye calisiyoruz ins. Dogumdan once gecebiliriz degilse dogumdan 1 ay sonra geccez bebek varken daha zor olur umarim dogalgaz isleri yetisir dua edin kizlar
Aynen canim yaa esim benim aileme cok iyi ama benim ailemle onunki kiyas edilemez o ayri mesele.. Onun annesi de nerede is var hemen kacar bencil samimiyetsiz bi kadin.. Sirf esim uzulmesin diye susuyorum susuyorummm.. Kendi kendime sinirden ölüyorum..valla canm eşler olmasa zaten dertleri çekilmezde onlara dua etsişnler
Herkese merhabalar bir haftadır bakamıyorum bunun çok güzel bir sebebi var sabırsız kızım 18 Şubat ta dünyaya geldi 37 hafta zor beklemiş meğer :) çok şükür sağlığını iyi ama sütum çok az normalde dediler sezaryen sonrası çekirge önerin varmı? Bizde durumlar böyle fırsat buldukça yazarım inşallah.
sorunda orda ya cnm kalacak kişilerde bebeğe bakmak istiyor ve kısaknçlık oluyor.büyükler sürekli bişeyler yapmak yaptırmak istiyor ama sana saçma geliyor yapmmak istemiyorsunkızlar kimimiz doğumdan sonra evde kalacaklara şimdiden kafayı takıyoruz ama bence o zaman geldiğinde gözümüz bebeklerimizden başkasını görmeyeceğinden çok sorun
yaşamayız
çocuk kimin üstüne oluyorsa o kişi doğum ve çocuk yardımını alıyor diye biliyorumDevlet memuru olup eşi benin gibi özel sektörde çalışan arkadaşlara bir sorum var. çocuk doğduğunda sosyal güvenlik yani sağlık hizmt açısından benim üzerime olmasını istiyoruz. bunun başvurusu için ne yapmak gerekir, nereye yapılıyor? bir de doğum parası ve çocuk yardımını hangimiz almalı sizce? bunun başvurusu nasıl oluyor?
o desteklilerinde emzirme sütyeni şeklinde olanlar var diye biliyorumstylo bebek bakım çantası almıştım. sildim havalandırdım ama kokusu çıkmıyor. çantayı hazırlicam bebek kıyafetlerine de siner diye hazıylayamıyorum. ne yapabilirim fikri olan var mı?
arkadaşlar bir de hala doğum sonrası için sütyen almadım. göğüslerim küçük olduğu için hep destekli dolgulu kullanıyordum. doğum sonrası için de o penye sütyenlerden almak istemiyorum. ama destekli sütyenleri de açmak emzirmek zor olacaktır. önerisi olan var mı? ne alabilirim?
hayırlı olsun bebişin güle güle büyütHerkese merhabalar bir haftadır bakamıyorum bunun çok güzel bir sebebi var sabırsız kızım 18 Şubat ta dünyaya geldi 37 hafta zor beklemiş meğer :) çok şükür sağlığını iyi ama sütum çok az normalde dediler sezaryen sonrası çekirge önerin varmı? Bizde durumlar böyle fırsat buldukça yazarım inşallah.
Igne batmsi , cati agrsi olmstu bnde son ay. Bebgn basi kanala inmis ondn demsti dr.kızlar alt tarafta batma gibi oluyor keskin szdede oluyor mu iğne batması gibi? bebekte bugun çok hareketli
ya ne üzülüyosunki yok say oyle biri yokmuş gibi canını sıkmaya değmezAynen canim yaa esim benim aileme cok iyi ama benim ailemle onunki kiyas edilemez o ayri mesele.. Onun annesi de nerede is var hemen kacar bencil samimiyetsiz bi kadin.. Sirf esim uzulmesin diye susuyorum susuyorummm.. Kendi kendime sinirden ölüyorum..
Valla cok haklisin canim!ya ne üzülüyosunki yok say oyle biri yokmuş gibi canını sıkmaya değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?