hayırlı olsun bebeğiniz. sağlıklı sıhhatli büyütün inş.Herkese merhabalar bir haftadır bakamıyorum bunun çok güzel bir sebebi var sabırsız kızım 18 Şubat ta dünyaya geldi 37 hafta zor beklemiş meğer :) çok şükür sağlığını iyi ama sütum çok az normalde dediler sezaryen sonrası çekirge önerin varmı? Bizde durumlar böyle fırsat buldukça yazarım inşallah.
maşallah canım Allah anali babali buyutsun ne guzel Allah gönlüne göre vermiş darısı başımıza inşallah.Kizlar merhaba bugun sezeryan olcktik planli bebisim bekleyemedi gece kendisi geldi normal dogumla aldim cok sukur kucagima. Zaten hep aklimda sezeryana karsi bi dusunce de kalmisti dualarim kabul oldu Allah hepinize bole dogumlar nasip etsinnnn dualariniz icin cokkk tesekkurler
Evet canim iyi suan dkgumum cok kisaydi hastaneye gittigimde 10 cm acikmisim hic anlamamisimayy herkes doğuruyo bende istiyorumm :) Allah analaı babalı büyütsün canım nasıl oldu doğum anı bebiş nasıl iyimi
Sonunda kiyafetlerimizi yıkadık bebisimizin ne kadar çok şey almışım hiç birşeyi yok gibi geliyordu.sadece beyazlar bir makine doldurdu.yarında renklİler.
heyecan bastı minicik kıyafetleri görünce allah bebegime giydirmeyi nasip etsin insallah
Nasıl yani 10cm açılmış ve anlamadın mıEvet canim iyi suan dkgumum cok kisaydi hastaneye gittigimde 10 cm acikmisim hic anlamamisim
Evet canim iyi suan dkgumum cok kisaydi hastaneye gittigimde 10 cm acikmisim hic anlamamisim
:) allah allah ya ne güzel evde doğcakmış nerdeyse desene :) hangi şikayetlerle gittinEvet canim iyi suan dkgumum cok kisaydi hastaneye gittigimde 10 cm acikmisim hic anlamamisim
Bende Meryem suresini duydum canımDoğumun kolay olması için herhangi bir şey yaptın mı peki?
yürüyüş, kegel egzersizi, perine masajı, özel bir sure/dua? Bize tüyolar verir misin? Örneğin inşikak suresini suya okuyup sancı başlayınca içince doğum çok kolay oluyomuş diye duydum?
Tebrikler Allah analı babalı büyütsün :)Kizlar merhaba bugun sezeryan olcktik planli bebisim bekleyemedi gece kendisi geldi normal dogumla aldim cok sukur kucagima. Zaten hep aklimda sezeryana karsi bi dusunce de kalmisti dualarim kabul oldu Allah hepinize bole dogumlar nasip etsinnnn dualariniz icin cokkk tesekkurler
Bende de bugün Boğaz acısı başladımerhaba kizlar ben dun gece cok fenaydim uyumadim hic bogazim agriyo burnum akiyo gozlerim yaniyo ..cok kotu ya ne illet bi gripmis insallah cabucak gecer ... bide kalcalarima sanci giriyodu ama simdi biseyim yok cok sukur ... Allahim kimseyi zorda koymasin ... ve herkese kolay dogum nasip etsin insallah ...
Selam arkadaslarim :)
Hepinizi çok özledim.Hastaneden dün taburcu olduk.Bebeğimiz de ben de iyiyiz çok şükür.Rabbim hepinizi kolay kurtarsin.Valla benim ameliyat pek de kolay geçmedi.Dr her sezeryanda yapisiklik arttigi için zor oldu dedi.Ameliyatim o yüzden normalden uzun surdu.Ama çok
şükür bebeğimiz için değer.Ameliyat
esnasinda ölümüne aci çekerken oğlumun ağlamasını duyup kokusunu hissedince
kendimi cennette hissettim.Hepinize o
missss kokularını içinize çekmeyi Rabbim
nasip etsin duyunca Doğum yapanlar var mi okuyamadim.Hepinizi opüyorum canlarim....
Bende de bugün Boğaz acısı başladı((( napacam kbb doktoruna gittim sadece parol verdi kalça ağrım bende de vardı doktor suda eriyen bi ilaç verdi sanırım iyi geldi ...
37+5 deyiz kontrolden geldik. Bebiişin başı aşağıda ama kanala girmeye niyetli değil süpermen gibi yatıyor keyfi yerinde. 3400 olmuşuz.galiba 40 ı beklicek
cok fenayim bi bilsenBende de bugün Boğaz acısı başladı((( napacam kbb doktoruna gittim sadece parol verdi kalça ağrım bende de vardı doktor suda eriyen bi ilaç verdi sanırım iyi geldi ...
2 marta ne günü verdi cnm sezeryan değil heralde takviminde 30 mart yazıyoryabizim bugün kontrolümüz güzel geçti. Nst de sancı çıkmadı şükürler olsun. 2 mart a doktorumuz gün verdi. Önümüzdeki hafta 2 kere kontrole gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?