2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun bebeğiniz. sağlıklı sıhhatli büyütün inş.

maşallah canım Allah anali babali buyutsun ne guzel Allah gönlüne göre vermiş darısı başımıza inşallah.
Gece sancin mi oldu suyun mu geldi

Ben de bugün yıkama işini hallettim. Yarın annemler ütüye yardıma gelecek, hastane çantası hazırlanacak... O bisey değil de asıl nasıl üstlenecek o avuç ici kadar kıyafetler onu merak ediyorum : )

Selam arkadaslarim :)
Hepinizi çok özledim.Hastaneden dün taburcu olduk.Bebeğimiz de ben de iyiyiz çok şükür.Rabbim hepinizi kolay kurtarsin.Valla benim ameliyat pek de kolay geçmedi.Dr her sezeryanda yapisiklik arttigi için zor oldu dedi.Ameliyatim o yüzden normalden uzun surdu.Ama çok
şükür bebeğimiz için değer.Ameliyat
esnasinda ölümüne aci çekerken oğlumun ağlamasını duyup kokusunu hissedince
kendimi cennette hissettim.Hepinize o
missss kokularını içinize çekmeyi Rabbim
nasip etsin duyunca Doğum yapanlar var mi okuyamadim.Hepinizi opüyorum canlarim....

Evet canim iyi suan dkgumum cok kisaydi hastaneye gittigimde 10 cm acikmisim hic anlamamisim

Öncelikle hayırlı olsun. Ama şaşırdım doğrusu. 10 cm açılmaya kadar çekilmez ağrılarınız olmadı mı?? ben de normal doğum istiyorum, insanlar hep korkutuyorlar. sizi okuyunca çok rahatladım. Doğumun da çok kısa sürdüğünü yazmışsınız. Müsait bir zamanınızda daha detaylı anlatmanızı bekliyorum.. bizlere de umut olsun :)

Bende Meryem suresini duydum canım

Tebrikler Allah analı babalı büyütsün :)

Bende de bugün Boğaz acısı başladı((( napacam kbb doktoruna gittim sadece parol verdi kalça ağrım bende de vardı doktor suda eriyen bi ilaç verdi sanırım iyi geldi ...

Selam canim hosgeldin, masallah bebisinede sanada sukur evinize gitmissiniz. Zorlu bir dogum olmus ama o duygu icin deger diyorsun inan bende cok merak ediyorum minigimin ilk sesini ve mis kokusunu. Allah saglik versin sana bebisinle uzun omurler nasip etsin

Bende de bugün Boğaz acısı başladı((( napacam kbb doktoruna gittim sadece parol verdi kalça ağrım bende de vardı doktor suda eriyen bi ilaç verdi sanırım iyi geldi ...

öncelikle geçmiş olsun bir subardağı suyu kaynat içine 1 kaşık adaçayı bir kaşık ebegümeci koyup kaynatmadan demle sabah akşam bir bardağın yarısını iç yarısını boğazını saracak şekilde iyice gargara yap Allah ın izniyle hemen geçer bizzat denedim

bizim bugün kontrolümüz güzel geçti. Nst de sancı çıkmadı şükürler olsun. 2 mart a doktorumuz gün verdi. Önümüzdeki hafta 2 kere kontrole gideceğiz.
2 marta ne günü verdi cnm sezeryan değil heralde takviminde 30 mart yazıyorya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…