- 2 Temmuz 2008
- 44
- 39
- 293
ins baska bisey cikmaz.cok uzun kuvezde kalacakmi belli degildoktorlar iyi diyosa sorun yoktur canım merak etme. hayırlı olsun inş bir an önce kavuşursun bebişine. bebekler 37 den önce doğunca solunum ve vücut ısısını ayarlama konusunda sorun yaşıyorlar bunlar normale dönünce çıkarırlar dualarımız bebişinle
Allah analı babalı büyütsün normal doğumlar bu ara cok oldu sanki. senin nasıl geçti cok ağrı hissettinmi. erken değilki 37haftalık normal orgnlar gelişmiş oluyorMerhaba kızlar
Dün gece başlayan kasık ağrıları ve karında sertlesmelerle başlayan doğum serüvenim normal dogumla sabah 7 de bebeğimi kucağıma almamla son buldu. Rabbime şükürler olsun sağlıkla sıhhatle kucagima aldim. 3 hafta kadar erken doğdu. Neyseki herhangi bir sorunumuz yok yarın hastaneden cikicaz inşallah
Rabbim en kisa zamanda siz de yavrulariniza kavuştursun
slm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba
hayırlı olsun benim arkadaşımda 1900 doğurdu 32. haftada şimdi bebeği turp gibi . kuvezde cok kaldı ama hastane bırakmadı iyice gelişene kadar. seninkide iyi olur inşallah cabuk toparlarins baska bisey cikmaz.cok uzun kuvezde kalacakmi belli degilsabirsizlikla bekliyorum bebegimi
Hayırlı olsun canım,sağlığına kavuşsun da varsın bir süre küvezde olsun sen moralini yüksek tutmaya çalışslm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba
Merhaba kızlar
Dün gece başlayan kasık ağrıları ve karında sertlesmelerle başlayan doğum serüvenim normal dogumla sabah 7 de bebeğimi kucağıma almamla son buldu. Rabbime şükürler olsun sağlıkla sıhhatle kucagima aldim. 3 hafta kadar erken doğdu. Neyseki herhangi bir sorunumuz yok yarın hastaneden cikicaz inşallah
slm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba
Canımm çok sevindim. Dün nişandan sonra çok sakindin gece mi sancıların arttı. Hikayeni bekliyoruz. Bebişini kokla bizim için. Darısı bize inşallahMerhaba kızlar
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın güle güle büyüt yavrunu :)Merhaba kızlar
Merhaba kızlar
Bişey olmaz Allah'ın izniyle korkma, en yakın zamanda kucağına alırsın inşallah bebişinislm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba
Bu doğum haberleri beni cok heyecanlandiriyo
Cok gecmis olsun rabbim sana bagislasin ins bebeginislm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba
Bu doğum haberleri beni cok heyecanlandiriyo
hayırlı olsun cnm evde oturmana fırsat kalmadan doğuruverdinMerhaba kızlar
Canım benim öncelikle allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin. Sen iyi düşün bebeğinin iyiliği için kuvezde tutuyolardir moralini yüksek tut bol bol sutun olsun.bebeğine yarasın sutun.dualarim bebeginle.slm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba
Maşallah size sanırım kolay bir doğum geçirmişsın Darisi bize artık. Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?