2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ins baska bisey cikmaz.cok uzun kuvezde kalacakmi belli degil sabirsizlikla bekliyorum bebegimi

Allah analı babalı büyütsün normal doğumlar bu ara cok oldu sanki. senin nasıl geçti cok ağrı hissettinmi. erken değilki 37haftalık normal orgnlar gelişmiş oluyor

slm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba

Hayırlısı olsun canım sen moralini yüksek tutmaya çalış allah büyük bebeğin iyi olacak allahın izniyle hiç merak etme canım çok geçmiş olsun

slm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba
Hayırlı olsun canım,sağlığına kavuşsun da varsın bir süre küvezde olsun sen moralini yüksek tutmaya çalış bu geçici bir süreç..

Gozin aydin canim Allah anali babali buyutsun. Saglikli ve hayirli bir evlat olur insallah

Alllah yardimcin olsun canim sen moralini bozma en kisa zamanda cikar kuzun ve yanina gelir. Sen dinc ol ki sutun cok olsun yavruna en gerekli sey o. En kisa zamanda hayirli haberler verirsin insallah

Canımm çok sevindim. Dün nişandan sonra çok sakindin gece mi sancıların arttı. Hikayeni bekliyoruz. Bebişini kokla bizim için. Darısı bize inşallah

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın güle güle büyüt yavrunu :)

Aaa sürpriz oldu :)
Gözün aydin ikinizin iyi olmanıza sevindim :)

hayırlı olsun cnm evde oturmana fırsat kalmadan doğuruverdin

Canım benim öncelikle allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin. Sen iyi düşün bebeğinin iyiliği için kuvezde tutuyolardir moralini yüksek tut bol bol sutun olsun.bebeğine yarasın sutun.dualarim bebeginle.

Maşallah size sanırım kolay bir doğum geçirmişsın Darisi bize artık. Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…