Allah ım aynı benim annem banada seninle aynı şeyleri yapıyor.Eşimin ailesi çok iyi bana bir zararları yok.Onlarla iyi olmamı istemiyor.
Evet canim iyi suan dkgumum cok kisaydi hastaneye gittigimde 10 cm acikmisim hic anlamamisim
cok fenayim bi bilsen
Kız tatlım prensesimiz gelecek inşallah seninki kızmı erkek mıseninle aynı günümüz bakalım hangi minnak önce gelicek :) kız mı erkek mi?
Kız tatlım prensesimiz gelecek inşallah seninki kızmı erkek mı
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah, hiç mi sancı felan olmadı müsait olduğunda doğum hikayeni bekliyoruz :)Evet canim iyi suan dkgumum cok kisaydi hastaneye gittigimde 10 cm acikmisim hic anlamamisim
Ne güzel yaa bebişlerinize kavuşuyorsunuz Rabbim hayırlı uzun ömür versin kuzucuğa gözün aydın hayırlı olsun canımSelam arkadaslarim :)
Hepinizi çok özledim.Hastaneden dün taburcu olduk.Bebeğimiz de ben de iyiyiz çok şükür.Rabbim hepinizi kolay kurtarsin.Valla benim ameliyat pek de kolay geçmedi.Dr her sezeryanda yapisiklik arttigi için zor oldu dedi.Ameliyatim o yüzden normalden uzun surdu.Ama çok
şükür bebeğimiz için değer.Ameliyat
esnasinda ölümüne aci çekerken oğlumun ağlamasını duyup kokusunu hissedince
kendimi cennette hissettim.Hepinize o
missss kokularını içinize çekmeyi Rabbim
nasip etsin duyunca Doğum yapanlar var mi okuyamadim.Hepinizi opüyorum canlarim....
.Ne güzel yaa gönlüne göre olmuş. Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.Kizlar merhaba bugun sezeryan olcktik planli bebisim bekleyemedi gece kendisi geldi normal dogumla aldim cok sukur kucagima. Zaten hep aklimda sezeryana karsi bi dusunce de kalmisti dualarim kabul oldu Allah hepinize bole dogumlar nasip etsinnnn dualariniz icin cokkk tesekkurler
Ben de bugün yıkama işini hallettim. Yarın annemler ütüye yardıma gelecek, hastane çantası hazırlanacak... O bisey değil de asıl nasıl üstlenecek o avuç ici kadar kıyafetler onu merak ediyorum : )
benim annemde eşime takıyo sürekli hastaneye annemle gidince kocan niye gelmedi gelsin beklesin diye tutturuyo. e sen gelinc eona gerek yok diyorum sanki kaç kişi gidicez doktora içeri erkek bile almıyolar. ama yok her doktor kontrolunde aynı muhabbet bende annemle gitmiyorum artık eşim yada kv ile gidiyorum.Ayy sabah sabah annem sinir etti beni.23 yasinda gorumcem var.kiz elim ayagim gibi.cokta iyi anlasiyotuz.iki sene kixima bakti.kizim dogmadan once dogum oncesi cok hastaydim.dogumda bile o benim yanimdaydi.
Annem 7 martta gelecek.izne ayruldim zeynepi cagircam evi toplar temizleriz sen gelene dedim.hemen ben gelince gitsin o.biz varken kimse gelmesin diyor.
Anne dedim gelmeden cekismeye baslamayin.ne yapiyor bu insanlar size dedim.
Biz oradayken biz bakariz biz gidince onlar gelsin diyor...sizin oldugu kadar onlarinda cocugu .beni simdiden sinir etme dedim.kapattim.
Hayir arada.birsey olsa amenna diyecem ama birseyde yok.
valla cok güzl ütüleniyo minnacık şeyler zevkli oluyo. ben hepsini kendim yıkadım ütüledim. çokta zevk aldımBen de bugün yıkama işini hallettim. Yarın annemler ütüye yardıma gelecek, hastane çantası hazırlanacak... O bisey değil de asıl nasıl üstlenecek o avuç ici kadar kıyafetler onu merak ediyorum : )
Merhaba kızlar
Dün gece başlayan kasık ağrıları ve karında sertlesmelerle başlayan doğum serüvenim normal dogumla sabah 7 de bebeğimi kucağıma almamla son buldu. Rabbime şükürler olsun sağlıkla sıhhatle kucagima aldim. 3 hafta kadar erken doğdu. Neyseki herhangi bir sorunumuz yok yarın hastaneden cikicaz inşallah
Rabbim en kisa zamanda siz de yavrulariniza kavuştursun
slm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba
Merhaba kızlar
Dün gece başlayan kasık ağrıları ve karında sertlesmelerle başlayan doğum serüvenim normal dogumla sabah 7 de bebeğimi kucağıma almamla son buldu. Rabbime şükürler olsun sağlıkla sıhhatle kucagima aldim. 3 hafta kadar erken doğdu. Neyseki herhangi bir sorunumuz yok yarın hastaneden cikicaz inşallah
Allah analı babalı büyütsün normal doğumlar bu ara cok oldu sanki. senin nasıl geçti cok ağrı hissettinmi. erken değilki 37haftalık normal orgnlar gelişmiş oluyorMerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?