2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah ım aynı benim annem banada seninle aynı şeyleri yapıyor.Eşimin ailesi çok iyi bana bir zararları yok.Onlarla iyi olmamı istemiyor.

aynı benim annem,durduk yere hep küs gibi eşimede ailesinede,ki şimdiye dek tüm işimi onlar gördü,annem canı istemezse gelmez bile...ilk doğumda 4. gün kaçtı resmen...2 ay eşimin ailesi herşeyle ilgilendi...sen yapmıyorsun bırak bari başkaları yapsın,dua etsinler kızları iyi yerlere düşmüşler....boşver canım takma,ben tınlamıyorum artık annemi...

Evet canim iyi suan dkgumum cok kisaydi hastaneye gittigimde 10 cm acikmisim hic anlamamisim

tüm normal doğum isteyen annelerin hayalidir herhalde 10 cm açıklıkla doğuma gitmek...)) çok şanslısın..ne yaptın son günlerde,anlat bizde uygulayalım belki faydası olur

Ne güzel yaa bebişlerinize kavuşuyorsunuz Rabbim hayırlı uzun ömür versin kuzucuğa gözün aydın hayırlı olsun canım

.Ne güzel yaa gönlüne göre olmuş. Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.

benim annemde eşime takıyo sürekli hastaneye annemle gidince kocan niye gelmedi gelsin beklesin diye tutturuyo. e sen gelinc eona gerek yok diyorum sanki kaç kişi gidicez doktora içeri erkek bile almıyolar. ama yok her doktor kontrolunde aynı muhabbet bende annemle gitmiyorum artık eşim yada kv ile gidiyorum.

Ben de bugün yıkama işini hallettim. Yarın annemler ütüye yardıma gelecek, hastane çantası hazırlanacak... O bisey değil de asıl nasıl üstlenecek o avuç ici kadar kıyafetler onu merak ediyorum : )
valla cok güzl ütüleniyo minnacık şeyler zevkli oluyo. ben hepsini kendim yıkadım ütüledim. çokta zevk aldım

Merhaba kızlar

Dün gece başlayan kasık ağrıları ve karında sertlesmelerle başlayan doğum serüvenim normal dogumla sabah 7 de bebeğimi kucağıma almamla son buldu. Rabbime şükürler olsun sağlıkla sıhhatle kucagima aldim. 3 hafta kadar erken doğdu. Neyseki herhangi bir sorunumuz yok yarın hastaneden cikicaz inşallah
Rabbim en kisa zamanda siz de yavrulariniza kavuştursun

hayırlı olsun güle güle büyütün darısı başımıza :)

slm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba

slm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba

doktorlar iyi diyosa sorun yoktur canım merak etme. hayırlı olsun inş bir an önce kavuşursun bebişine. bebekler 37 den önce doğunca solunum ve vücut ısısını ayarlama konusunda sorun yaşıyorlar bunlar normale dönünce çıkarırlar dualarımız bebişinle

Gözün aydın canımHuzurla mutlulukla büyüt bebeğini ayyy ben ne zaman doğurcam ya böle herkes doğurmaya başlayınca sabırsızlanıyorum günler geçmiyor

Allah analı babalı büyütsün normal doğumlar bu ara cok oldu sanki. senin nasıl geçti cok ağrı hissettinmi. erken değilki 37haftalık normal orgnlar gelişmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…