Sorma canım 8 haftanın hepsini doğumdan sonraya aktardim. Böyle daha güzel oldu sanki ☺☺hayırlı olsun cnm evde oturmana fırsat kalmadan doğuruverdin
benimki bir hafta önce olucak ins canim yani 39+0 da ama 2 hafta önce olanlarda var..Kizlar sezeryan genellikle kacinci haftada oluyo? Ben 36'dayim hazirliklar bitti haftaya persembe temizlikci gelicek temizlik de bitti mi hazirim.. Ama bugun yeni dogum yapmis bi arkadasim o kadar bekletmez 37'de alir sezeryana dedi.. Ya o zamana kadar yetistiremem ki temizligimi bi anda panik basti:S
Benim 39.haftada alck cnim sezeryanaKizlar sezeryan genellikle kacinci haftada oluyo? Ben 36'dayim hazirliklar bitti haftaya persembe temizlikci gelicek temizlik de bitti mi hazirim.. Ama bugun yeni dogum yapmis bi arkadasim o kadar bekletmez 37'de alir sezeryana dedi.. Ya o zamana kadar yetistiremem ki temizligimi bi anda panik basti:S
Allahm yardimcn olsnwcnim ins.en ksa zamanda ckarsnzslm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba
Gözunaydin canim allahm anali babli buytsn cnimMerhaba kızlar
Dün gece başlayan kasık ağrıları ve karında sertlesmelerle başlayan doğum serüvenim normal dogumla sabah 7 de bebeğimi kucağıma almamla son buldu. Rabbime şükürler olsun sağlıkla sıhhatle kucagima aldim. 3 hafta kadar erken doğdu. Neyseki herhangi bir sorunumuz yok yarın hastaneden cikicaz inşallah
Rabbim en kisa zamanda siz de yavrulariniza kavuştursun
öncelikle geçmiş olsun bir subardağı suyu kaynat içine 1 kaşık adaçayı bir kaşık ebegümeci koyup kaynatmadan demle sabah akşam bir bardağın yarısını iç yarısını boğazını saracak şekilde iyice gargara yap Allah ın izniyle hemen geçer bizzat denedim
Eee napıyorsun ki geçmesi için?cok fenayim bi bilsen
Nane limon bide eczaneden bogazim icin ilac aldim burnumada deniz suyu verdi yine eczaci oyle idare ediyorum ama cok kotuyum yemegi bile esim yapiyo allah razi olsunEee napıyorsun ki geçmesi için?
Canım inşallah herşey yolunda gider .. Benim Yeğenim geçen yıl Mart Ayında oldu.. 34+3 de 2260 dı pramatüre oldu bir iki hafta küvzde kaldı ama şunda maşallahhhhı var akranlarını yakalamış .. Kendi nefes almaya başlayınca çıkarırlar onu çabuk toparlayanda annesini emmesi oldu hep ... Ememediği zaman süt sağdılar onu verdiler .. Allah yardımcınız olsunins baska bisey cikmaz.cok uzun kuvezde kalacakmi belli degilsabirsizlikla bekliyorum bebegimi
Sende durumlar nedir :) agri sancida gectimi :)Sorma canım 8 haftanın hepsini doğumdan sonraya aktardim. Böyle daha güzel oldu sanki ☺☺
Kizlar merhaba bugun sezeryan olcktik planli bebisim bekleyemedi gece kendisi geldi normal dogumla aldim cok sukur kucagima. Zaten hep aklimda sezeryana karsi bi dusunce de kalmisti dualarim kabul oldu Allah hepinize bole dogumlar nasip etsinnnn dualariniz icin cokkk tesekkurler
Merhaba kızlar
Dün gece başlayan kasık ağrıları ve karında sertlesmelerle başlayan doğum serüvenim normal dogumla sabah 7 de bebeğimi kucağıma almamla son buldu. Rabbime şükürler olsun sağlıkla sıhhatle kucagima aldim. 3 hafta kadar erken doğdu. Neyseki herhangi bir sorunumuz yok yarın hastaneden cikicaz inşallah
Rabbim en kisa zamanda siz de yavrulariniza kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?