2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar karnımda değişik guruldamalar oldu birkaç kez ilk defa böyle şeyler yaşayan oldu mu hiç ben mi abartıyorum acaba?

Hepinize ayrı ayrı tsk ederim kızlar. Perşembe sabah nisan geldi gecesine sancilarim başladı sabah 6 da hastaneye geldiğimde açılmam 8 cm di. 1 saat içinde de dogdu yavrum çok kolay diyemem ama çok zorda diyemem. Canından can çıkıyo ama kucagina aldığın an ne sancı kalıyo ne başka bişi

internette kolay doğum için dua diye bakarken şöyle bir yazıyla karşılaştım
Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)

Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir. Sıhhatli bir doğum haberini alınca Allah’a şükretmek, konu komşuda bulunan yoksullara yardım etmek, münasip olan bîr cömertliktir.

Ahmed ŞAHİN

Kizlar sezeryan genellikle kacinci haftada oluyo? Ben 36'dayim hazirliklar bitti haftaya persembe temizlikci gelicek temizlik de bitti mi hazirim.. Ama bugun yeni dogum yapmis bi arkadasim o kadar bekletmez 37'de alir sezeryana dedi.. Ya o zamana kadar yetistiremem ki temizligimi bi anda panik basti:S

b
benimki bir hafta önce olucak ins canim yani 39+0 da ama 2 hafta önce olanlarda var..

Benim 39.haftada alck cnim sezeryana

Gözunaydin canim allahm anali babli buytsn cnim

Canım adaçayını hiç hiç bi şekilde önermiyorlar gargarasını bile ... Ondan yapamıyorum..
Sıcak su içine limon filan sıkıyorum Arada Ihlamur sadece .. Ama bunlarla geçmez gibi geliyor ..

ins baska bisey cikmaz.cok uzun kuvezde kalacakmi belli degil sabirsizlikla bekliyorum bebegimi
Canım inşallah herşey yolunda gider .. Benim Yeğenim geçen yıl Mart Ayında oldu.. 34+3 de 2260 dı pramatüre oldu bir iki hafta küvzde kaldı ama şunda maşallahhhhı var akranlarını yakalamış .. Kendi nefes almaya başlayınca çıkarırlar onu çabuk toparlayanda annesini emmesi oldu hep ... Ememediği zaman süt sağdılar onu verdiler .. Allah yardımcınız olsun

Ne kadar güzel bir haber :) Allah analı babalı büyütsün cnm

34+5 günlüğüz Dr kontrolümüz vardı ... Bebeğim 2480 gr geldi... Ilk kez nts ye girdik ilk girişte bebeğim uyuyormuş ondan bişiler yiyip öyle gelin dediler yedik geldik sonuç iyi dedi doktor...
Bide Doğumu konuştuk yine nasıl istiyorsun dedi aynı cevap bebek normal ise bende normal isem normal isterim dedim o da 38-39 haftada muayene yaparız karara bağlarız dedi .. Eğer sezeryan istemezsen çatı muayenesi hiç yapmam dedi bende normal istiyorum dedim " artık o cesaret nerden geliyor bana anlamıyorum " doktora da aynısını dedim hani biraz gaz verirseniz Yaparım gibi geliyor dedim :))) o da müsaitsen yardımcı olurum dedi :)) çok mu iddialıyım ya ...
Bi de burda normal doğumları okudukça cesaretim çoğalıyor galiba... Bana gaz veren aslında sizsiniz :))

Aminnn cnm. Eğer kaçırmadıysam bugünkü ikinci doğum haberi sanırım. Sağlıklı günlerde, mutluluk içinde büyüsün, yaşayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…