slm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba
38 bitince diye biliyorumKizlar sezeryan genellikle kacinci haftada oluyo? Ben 36'dayim hazirliklar bitti haftaya persembe temizlikci gelicek temizlik de bitti mi hazirim.. Ama bugun yeni dogum yapmis bi arkadasim o kadar bekletmez 37'de alir sezeryana dedi.. Ya o zamana kadar yetistiremem ki temizligimi bi anda panik basti:S
Canım adaçayını hiç hiç bi şekilde önermiyorlar gargarasını bile ... Ondan yapamıyorum..
Sıcak su içine limon filan sıkıyorum Arada Ihlamur sadece .. Ama bunlarla geçmez gibi geliyor ..
Naslsnz kizlar
Aklımı tek kurcalayan Bebeğimin tüp bebek olması ve kan sulandırıcı iğne kullanmam .. Normal doğum istiyorum
inşallah Allah gönlüne göre verir ve istediğin şekilde sağlıkla kavuşursun yavrunaAklımı tek kurcalayan Bebeğimin tüp bebek olması ve kan sulandırıcı iğne kullanmam .. Normal doğum istiyorum
canm ıhlamura kabuk tarçın ve elma kabuğu at kaynat iç. bide burnuna bi çay bardağı ılık suya bi silme çay kaşığı tuz kat karıştır burnuna cek. evde enjektör varsa onlada burnuna sıkabilirsin. 4saatte bir yap bişecik kalmıyo. bende cok hasta olmştum doktorum bunları yaptırdı hemencik atlattımNane limon bide eczaneden bogazim icin ilac aldim burnumada deniz suyu verdi yine eczaci oyle idare ediyorum ama cok kotuyum yemegi bile esim yapiyo allah razi olsun
trombofili varsa normal doğum riskli olabilir.Aklımı tek kurcalayan Bebeğimin tüp bebek olması ve kan sulandırıcı iğne kullanmam .. Normal doğum istiyorum
Hepinize ayrı ayrı tsk ederim kızlar. Perşembe sabah nisan geldi gecesine sancilarim başladı sabah 6 da hastaneye geldiğimde açılmam 8 cm di. 1 saat içinde de dogdu yavrum çok kolay diyemem ama çok zorda diyemem. Canından can çıkıyo ama kucagina aldığın an ne sancı kalıyo ne başka bişi
doktorlarda ne işse sezeryan için gaz vermeye meyilliler. sezeryan desem hemen atlıcak benimki. işlerine gelmiyo normali sanki kendileri giriyoda doğuma herşeyi ebeler yapıyo34+5 günlüğüz Dr kontrolümüz vardı ... Bebeğim 2480 gr geldi... Ilk kez nts ye girdik ilk girişte bebeğim uyuyormuş ondan bişiler yiyip öyle gelin dediler yedik geldik sonuç iyi dedi doktor...
Bide Doğumu konuştuk yine nasıl istiyorsun dedi aynı cevap bebek normal ise bende normal isem normal isterim dedim o da 38-39 haftada muayene yaparız karara bağlarız dedi .. Eğer sezeryan istemezsen çatı muayenesi hiç yapmam dedi bende normal istiyorum dedim " artık o cesaret nerden geliyor bana anlamıyorum " doktora da aynısını dedim hani biraz gaz verirseniz Yaparım gibi geliyor dedim :))) o da müsaitsen yardımcı olurum dedi :)) çok mu iddialıyım ya ...
Bi de burda normal doğumları okudukça cesaretim çoğalıyor galiba... Bana gaz veren aslında sizsiniz :))
aynen valla bende doğurmak istiyorum kendimi dinliyom sürekli hani deselerki şunu yaparsan doğar bebek yapıcam yani o kadar :)Yaaa böyle okudukça , haberler geldikçe bende heyecanlanıyorum.. Azıcık kasıklarım ağrısın doğuruyormuyum diyorum , çamaşırım az ıslansın suyum mu geldi diyorum :) hahaha
hayırlı olsun. toparlarsınız inşallah kısa süredeslm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba
aynen valla bende doğurmak istiyorum kendimi dinliyom sürekli hani deselerki şunu yaparsan doğar bebek yapıcam yani o kadar :)
hepimiz aynı durumdayız merak etme :))Yaaa böyle okudukça , haberler geldikçe bende heyecanlanıyorum.. Azıcık kasıklarım ağrısın doğuruyormuyum diyorum , çamaşırım az ıslansın suyum mu geldi diyorum :) hahaha
hayırlı olsun. maşallahMerhaba kızlar
Dün gece başlayan kasık ağrıları ve karında sertlesmelerle başlayan doğum serüvenim normal dogumla sabah 7 de bebeğimi kucağıma almamla son buldu. Rabbime şükürler olsun sağlıkla sıhhatle kucagima aldim. 3 hafta kadar erken doğdu. Neyseki herhangi bir sorunumuz yok yarın hastaneden cikicaz inşallah
Rabbim en kisa zamanda siz de yavrulariniza kavuştursun
hepimiz aynı durumdayız merak etme :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?