2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba

Gözünaydın cnm, inşallah bir an önce kucağından alırsın annesi, hiçbir sorun yaşamazsınız inşallah. Herşey gönlünüzde olsun

38 bitince diye biliyorum

Canım adaçayını hiç hiç bi şekilde önermiyorlar gargarasını bile ... Ondan yapamıyorum..
Sıcak su içine limon filan sıkıyorum Arada Ihlamur sadece .. Ama bunlarla geçmez gibi geliyor ..

ben boğazım ağrıyınca 1-2 ay önce yapmıştım ama zaten bi-iki kez yapınca geçiriyor:)

Aklımı tek kurcalayan Bebeğimin tüp bebek olması ve kan sulandırıcı iğne kullanmam .. Normal doğum istiyorum

Tüp bebek olması normal doğuma engel değil ki, embriyo konulduktan sonra normal bir hamilelikten farkı yok. Yani senin ve bebeğin sağlık durumun da herhangi bir olumsuzluk yoksa, neden olmasın :) inşallah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Nane limon bide eczaneden bogazim icin ilac aldim burnumada deniz suyu verdi yine eczaci oyle idare ediyorum ama cok kotuyum yemegi bile esim yapiyo allah razi olsun
canm ıhlamura kabuk tarçın ve elma kabuğu at kaynat iç. bide burnuna bi çay bardağı ılık suya bi silme çay kaşığı tuz kat karıştır burnuna cek. evde enjektör varsa onlada burnuna sıkabilirsin. 4saatte bir yap bişecik kalmıyo. bende cok hasta olmştum doktorum bunları yaptırdı hemencik atlattım

Yaaaa çok tebrik ederim pıtırcık :) , çok mutlu oldum adına seninle aynıyız biliyorsun... Evde oturamadan yavrunu sağlıkla ve kolayıkla aldın kucağına... artık bebeğinle keyifli günler seni bekliyor.. Nasıl bebeğin kilo vs herşey normalmi ?

doktorlarda ne işse sezeryan için gaz vermeye meyilliler. sezeryan desem hemen atlıcak benimki. işlerine gelmiyo normali sanki kendileri giriyoda doğuma herşeyi ebeler yapıyo

Yaaa böyle okudukça , haberler geldikçe bende heyecanlanıyorum.. Azıcık kasıklarım ağrısın doğuruyormuyum diyorum , çamaşırım az ıslansın suyum mu geldi diyorum :) hahaha
aynen valla bende doğurmak istiyorum kendimi dinliyom sürekli hani deselerki şunu yaparsan doğar bebek yapıcam yani o kadar :)

hayırlı olsun. maşallah

Yahu kizlar nette doguma girerken okunacak dua yazdim sezeryan oncesi adim adim diye konu acmis biri KK'da.. Sezeryanda uyanir miyim onlar beni uyur sanar ben tepki veremez ama aciyi hisseder miyim demis.. Essegin aklina karpuz kabugu dusurdu resmen yaa boyle bisey mumkun degil dimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…