2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şehir efsanesi olabilir korkma

Ben kızımı sezeryanla doğurdum , 45 dk toplam süre 45sn gibi geldi uyandığımda...

Tabi bu sefer spinal düşünüyorum doktorumda uygun görürse

Şehir efsanesi olabilir korkma

Ben kızımı sezeryanla doğurdum , 45 dk toplam süre 45sn gibi geldi uyandığımda...

Tabi bu sefer spinal düşünüyorum doktorumda uygun görürse
Di mi yaa.. Omrumde duymamistim ben boyle sey.. Bunu kafama takmaktan korkuyorum.. Ne gereksiz bisey bi de girdim okudum bilsem okur muyum

Dogum hikayesi okumak hiç iyi değil..
benim psikolojim bozuluyor okudukça..
Aylar önce son okudugumda sabaha kadar uyuyamadim.. sonra Allahtan iyisini dileyip bi daha okumamaya karar verdim..
sen de okuma.. akışına bırak..

Dogum hikayesi okumak hiç iyi değil..
benim psikolojim bozuluyor okudukça..
Aylar önce son okudugumda sabaha kadar uyuyamadim.. sonra Allahtan iyisini dileyip bi daha okumamaya karar verdim..
sen de okuma.. akışına bırak..
Aslinda amacim dogum hikayesi arastirmak degildi tesadufen girdim okudum okumaz olaydim.. Bi de son zamanlar.. Umarim unuturum bunu doguma kadar..

slm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba

Yegenimde
slm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba

Benim de yegenim 35. Haftada dogdu. hatta anne sutu alamadigi icin cok agir sarilik da gecirdi ustune. ama su anda 4 yasinda maasallah ve en boy proporsiyon
Olarak 5-6 yasinda duruyor. okumayi bile soktu erkenden. moralini bozma. saglikla dogmus hayirli ugurlu olsun...

Pitircik beklenen dogum tarihimiz ayni duruyordu, dogumunu haber almamla sok yasadim... hayirli ugurlu olsun. tebrikler! ama ben iyicene kendimi dinler oldum kasik agrin yogun muydu daha once olanlardan farkli miydi? Acilman 8 cm oluncaya kadar sancin olmadi mi?

İnşallah istediğin gibi normal doğum olur.benim de 27 mart doğum.seninle aynı fikirdeyim.benimde yarın doktor kontrolüm var.benim 3 hafta önce 2200 gr demişti.bakalım yarın ne diyecek.hakkımızda hayırlısı olsun.

benide gün gectikce korku sariyor sanki.. safak 9 kismetse ameliyat olacagini bile bile hastaneye gitmek, o masaya yatmak korkutuyor beni acikcasi.. ama kizimi kucagima alicagimi düsundükcede heyecanlaniyorum.. hakkimizda hayirlisi..

selam kızlar bugün annem geldi malum doğuma son iki gün bugün son dr.kontrolümüz vardı ancak burda kar kış kıyamet yarım metre kar vardı nerdeyse yola çıktık yolda kaldık arabayla zincir takalım gidelim derken gidene kadarda muayene saati bitti yetişemedik tabi pazartesi doğum var ancak gidemediğim için soramadım yapmam gerekenleri yarın tel ile arayacağım da, sezeryan öncesi 12 den sonra su bile içmiyoduk dimi başka yapmam gereken bişy varmı yapim ...pazartesi sabah 7de yatış yapacağız 8 de bebiş doğuyor çünkü...bebişin çantası benim çanta hazır, annemde burda , temizlik vs işlerimde bitti kaldı bebişi beklemek

Erken mi diyosun 38 de alinir genelde sezeryan normal dogum yapip 40 hafta beklicek olsam catlardim galiba ben

gözün aydın gün almışsın :) 6 marttı dimi az kaldı canım seninde ...

Kızlar sizinde kasıklarınızda baskı hissediyor musunuz ?? Kafası aşağıda benim kımıl kımıl Kızımın.. Ne zaman baskı uygulasa sanki erken geliverecek gibi geliyor bana.. Çok erken daha ...
ben baya hissediyorum ya sanki aşağılara oturmuş gibi
genellikle biraz daha pahalı oluyo ama var destekli emzirme sütyenleri hatta dantellileri bile var ama daha kaliteli markalarda oluyo ve daha güzel duruyo ben 55 e görmüştüm pahalı diye almadım :)
Evet canim iyi suan dkgumum cok kisaydi hastaneye gittigimde 10 cm acikmisim hic anlamamisim
ay maşallah ya ne güzel, normal doğuranları görünce kıskanıyorum vallahi hemen ayağada kalkmışsındır maşallah bebişede sanada

38 bitmeden hiç bi dr. acil bi surum olmadıkça almaz canım benimde 38 bu pazar bitiyo pazartesi doğum için gün verdi tam 38 bitimine :)

Ayyy cok sevindimmm bende nisan geldi sanci gekmisti hala dogum olmadimi acaba diye dusunuyordum ,cok sukur ne mutlu sana , saglikla buyut kuzunu insallah :))

Gozunaydin,erken gitmemekle iyi yapmış sin.darısı bizim başımıza artik

nişandan sonra sancı cok olmuyormu ben cok sancı olursa korkar hemen hastaneye giderim gibi geliyo

Kizlar zaman yaklastikca hepimiz agirlasiyoruz, karnim asagiya indi ama migde yanmam daha da artti, nefes almakta zorlaniyorum ve kalcalarim cok agriyo. Az once esim masaj yapti saolsun o kadar agridiki dayanamadim agladim, bu agri beni aglatiyorsa dogum sancisinda ne yapacagim Rabbim yardimcimiz ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…