- 7 Temmuz 2014
- 208
- 145
- 83
3 Mart benim kısmetse 10 günüm kaldı :) ama okudukça heyecanlanıyorum , maşallah normal doğuranlarda pırt diye doğuruyor :)
Aynen ya sabrim kalmadi hiç :)Yaaa böyle okudukça , haberler geldikçe bende heyecanlanıyorum.. Azıcık kasıklarım ağrısın doğuruyormuyum diyorum , çamaşırım az ıslansın suyum mu geldi diyorum :) hahaha
Yahu kizlar nette doguma girerken okunacak dua yazdim sezeryan oncesi adim adim diye konu acmis biri KK'da.. Sezeryanda uyanir miyim onlar beni uyur sanar ben tepki veremez ama aciyi hisseder miyim demis.. Essegin aklina karpuz kabugu dusurdu resmen yaa boyle bisey mumkun degil dimi???
Aminnnnnnnnhayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inş :)
Aynen ya sabrim kalmadi hiç :)
Di mi yaa.. Omrumde duymamistim ben boyle sey.. Bunu kafama takmaktan korkuyorum.. Ne gereksiz bisey bi de girdim okudum bilsem okur muyumŞehir efsanesi olabilir korkma
Ben kızımı sezeryanla doğurdum , 45 dk toplam süre 45sn gibi geldi uyandığımda...
Tabi bu sefer spinal düşünüyorum doktorumda uygun görürse
Dogum hikayesi okumak hiç iyi değil..Yahu kizlar nette doguma girerken okunacak dua yazdim sezeryan oncesi adim adim diye konu acmis biri KK'da.. Sezeryanda uyanir miyim onlar beni uyur sanar ben tepki veremez ama aciyi hisseder miyim demis.. Essegin aklina karpuz kabugu dusurdu resmen yaa boyle bisey mumkun degil dimi???
Amiinnnnn :)Yaaa sabır ...Nasıl zorlandı dimi son zamanlar yatmak-kalkmak-yürümek... Allah yardımcımız olsun sağlıkla ve zamanında kavuşalım yavrularımıza :)
Aslinda amacim dogum hikayesi arastirmak degildi tesadufen girdim okudum okumaz olaydim.. Bi de son zamanlar.. Umarim unuturum bunu doguma kadar..Dogum hikayesi okumak hiç iyi değil..
benim psikolojim bozuluyor okudukça..
Aylar önce son okudugumda sabaha kadar uyuyamadim.. sonra Allahtan iyisini dileyip bi daha okumamaya karar verdim..
sen de okuma.. akışına bırak..
Di mi yaa.. Omrumde duymamistim ben boyle sey.. Bunu kafama takmaktan korkuyorum.. Ne gereksiz bisey bi de girdim okudum bilsem okur muyum
slm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba
slm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba
Aynen canim.. Bi de iyi ki burasi var insan cesaret buluyo..Aynen korkma ve Allah'a bırak herşey dua ile
Merhaba kızlar
Dün gece başlayan kasık ağrıları ve karında sertlesmelerle başlayan doğum serüvenim normal dogumla sabah 7 de bebeğimi kucağıma almamla son buldu. Rabbime şükürler olsun sağlıkla sıhhatle kucagima aldim. 3 hafta kadar erken doğdu. Neyseki herhangi bir sorunumuz yok yarın hastaneden cikicaz inşallah
Rabbim en kisa zamanda siz de yavrulariniza kavuştursun
İnşallah istediğin gibi normal doğum olur.benim de 27 mart doğum.seninle aynı fikirdeyim.benimde yarın doktor kontrolüm var.benim 3 hafta önce 2200 gr demişti.bakalım yarın ne diyecek.hakkımızda hayırlısı olsun.34+5 günlüğüz Dr kontrolümüz vardı ... Bebeğim 2480 gr geldi... Ilk kez nts ye girdik ilk girişte bebeğim uyuyormuş ondan bişiler yiyip öyle gelin dediler yedik geldik sonuç iyi dedi doktor...
Bide Doğumu konuştuk yine nasıl istiyorsun dedi aynı cevap bebek normal ise bende normal isem normal isterim dedim o da 38-39 haftada muayene yaparız karara bağlarız dedi .. Eğer sezeryan istemezsen çatı muayenesi hiç yapmam dedi bende normal istiyorum dedim " artık o cesaret nerden geliyor bana anlamıyorum " doktora da aynısını dedim hani biraz gaz verirseniz Yaparım gibi geliyor dedim :))) o da müsaitsen yardımcı olurum dedi :)) çok mu iddialıyım ya ...
Bi de burda normal doğumları okudukça cesaretim çoğalıyor galiba... Bana gaz veren aslında sizsiniz :))
Erken mi diyosun 38 de alinir genelde sezeryan normal dogum yapip 40 hafta beklicek olsam catlardim galiba ben
ben baya hissediyorum ya sanki aşağılara oturmuş gibiKızlar sizinde kasıklarınızda baskı hissediyor musunuz ?? Kafası aşağıda benim kımıl kımıl Kızımın.. Ne zaman baskı uygulasa sanki erken geliverecek gibi geliyor bana.. Çok erken daha ...
genellikle biraz daha pahalı oluyo ama var destekli emzirme sütyenleri hatta dantellileri bile var ama daha kaliteli markalarda oluyo ve daha güzel duruyo ben 55 e görmüştüm pahalı diye almadım :)stylo bebek bakım çantası almıştım. sildim havalandırdım ama kokusu çıkmıyor. çantayı hazırlicam bebek kıyafetlerine de siner diye hazıylayamıyorum. ne yapabilirim fikri olan var mı?
arkadaşlar bir de hala doğum sonrası için sütyen almadım. göğüslerim küçük olduğu için hep destekli dolgulu kullanıyordum. doğum sonrası için de o penye sütyenlerden almak istemiyorum. ama destekli sütyenleri de açmak emzirmek zor olacaktır. önerisi olan var mı? ne alabilirim?
ay maşallah ya ne güzel, normal doğuranları görünce kıskanıyorum vallahi hemen ayağada kalkmışsındır maşallah bebişede sanadaEvet canim iyi suan dkgumum cok kisaydi hastaneye gittigimde 10 cm acikmisim hic anlamamisim
Kizlar sezeryan genellikle kacinci haftada oluyo? Ben 36'dayim hazirliklar bitti haftaya persembe temizlikci gelicek temizlik de bitti mi hazirim.. Ama bugun yeni dogum yapmis bi arkadasim o kadar bekletmez 37'de alir sezeryana dedi.. Ya o zamana kadar yetistiremem ki temizligimi bi anda panik basti:S
Ayyy cok sevindimmm bende nisan geldi sanci gekmisti hala dogum olmadimi acaba diye dusunuyordum ,cok sukur ne mutlu sana , saglikla buyut kuzunu insallah :))Merhaba kızlar
Dün gece başlayan kasık ağrıları ve karında sertlesmelerle başlayan doğum serüvenim normal dogumla sabah 7 de bebeğimi kucağıma almamla son buldu. Rabbime şükürler olsun sağlıkla sıhhatle kucagima aldim. 3 hafta kadar erken doğdu. Neyseki herhangi bir sorunumuz yok yarın hastaneden cikicaz inşallah
Rabbim en kisa zamanda siz de yavrulariniza kavuştursun
Gozunaydin,erken gitmemekle iyi yapmış sin.darısı bizim başımıza artikHepinize ayrı ayrı tsk ederim kızlar. Perşembe sabah nisan geldi gecesine sancilarim başladı sabah 6 da hastaneye geldiğimde açılmam 8 cm di. 1 saat içinde de dogdu yavrum çok kolay diyemem ama çok zorda diyemem. Canından can çıkıyo ama kucagina aldığın an ne sancı kalıyo ne başka bişi
nişandan sonra sancı cok olmuyormu ben cok sancı olursa korkar hemen hastaneye giderim gibi geliyoHepinize ayrı ayrı tsk ederim kızlar. Perşembe sabah nisan geldi gecesine sancilarim başladı sabah 6 da hastaneye geldiğimde açılmam 8 cm di. 1 saat içinde de dogdu yavrum çok kolay diyemem ama çok zorda diyemem. Canından can çıkıyo ama kucagina aldığın an ne sancı kalıyo ne başka bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?