2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende oyleyım cnm zaten gunlaerımızde aynı benım sımdı bacak aramdakı kemıkler agrıyor yurumekte bıle zorlanmaya basladım

benide gün gectikce korku sariyor sanki.. safak 9 kismetse ameliyat olacagini bile bile hastaneye gitmek, o masaya yatmak korkutuyor beni acikcasi.. ama kizimi kucagima alicagimi düsundükcede heyecanlaniyorum.. hakkimizda hayirlisi..
Canim senin zorunlu sezwryan mi?

Merhaba kızlar benim karnım hala çok yukarda ne normal oturabiliyorum ne sırtustü uzanabiliyorum sadece yan yatabiliyorum başka türlü nefesim kesiliyor ve mide yanmalarım tam gaz devam ediyor. Karnı inenler ne zaman indi kaçıncı hafta?

benim 34 de indi inice 2 haftada doğarmş ama bekliyoz bakalm

Canim benimki bir hafta kadar oldu ineli ama migde yanmam hala devam ediyo

benim 34 de indi inice 2 haftada doğarmş ama bekliyoz bakalm
Hadi bakalım inşallah..

Canim benimki bir hafta kadar oldu ineli ama migde yanmam hala devam ediyo
Ya benim de annemin hiç inmemiş son günlere kadar.. Ona mı çektim acaba diyorum.. Mide yanması çok fena gerçekten artık hamilelik rahatsız edici boyutlara geldi benim için.. Biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum..

Iyi geceler kizlar.bu aksam adet agrisi gibi sancim oldu.
duzenli bi sekilde.doktora gittik.nst de az sanci cikti.alttan muayene olmak zorunda kaldim.aciklik yokmus diye evegeldim.simdi agrilari takipteyiz eger 3 dakikada 1 e duserse doktor bebegi alacak
Normalde haftaya cumartesi sezeryanim vardi.bakalim beklicekmi bebegimiz

Yaparsn yaparsn biz yaptysak sen niye yapamayasnki

nişandan sonra sancı cok olmuyormu ben cok sancı olursa korkar hemen hastaneye giderim gibi geliyo
Ilk gebelkte sanci daha cok hissedilirms. Bnm gece 2.30 da basldi sancim hastnye vardgmzda 11 e geliydu 4 cm acilms anca. 14.30 da dogurdm. Yani 12 saat sanci cekmism.
Bnm karnm hic inmden doguma gittm. herkesnki farkldr illa incek diye bisey yok

normal doğumla mı alıcak yoksa sezeryan mi yapıcak cnm, hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın yavrunu

Hayirlisi bekler ins ama zaten yakinmis dogumunda bebekte buyudu zaten stres yapma ve bol su ic

12de yatıp 2gibi uyandım haleen uyku yok.. buarada doğumları olanlar Allah yavrunuza da sizlere de sağlıklı uzuun ömürler versin biz bekleyenleri de yavrucaklarıyla sağlıkla bi avazda kurtarsın buluştursun inşallah..
dığum haberlerini aldıkça heyecanlanıyorum valla ya

Günaydın kızlar nedense kızımın hareketlerini hissetmiyorum sanki bugun 10.30 da randevum var ama huzursuzum nedense

Gunaydin kizlar.Dogum yapanlar oldu, hayirli evlat yetistirmeyi rabbim sizlere nasip eder ins...
Heryer karli bizde de.dun esim ve kizimla asagiya indik.3 yasindaki minigim bana kar topu atiyor nasilda egleniyor.cekirdek ailemizin son uyesinin gelmesine az bir zaman kala kizimls bol bol vakit gecirmeye calisiyorum.

bende oyleyım cnm zaten gunlaerımızde aynı benım sımdı bacak aramdakı kemıkler agrıyor yurumekte bıle zorlanmaya basladım
Canim o agriyi 22, haftadan beri cekiyorum ben.bebegim hic pozisyon değiştirmedi. Ters duruyor.birde okiloncesi ogretmeniyim.dusunki hic oturamiyordum ise giderken.aksamlari resmen felc olup geceler i uyuyamiyorum hala...allah yarfimcimiz olsun

Günaydın kızlar biz hala hastanedeyiz Babamız çıkış işlemlerini yapıyo evimize gidicez artık.

Iyi dilekleriniz için tsk ederim. Benim 2. Hamileligim olduğu için doğum daha kısa sürede oldu. Ağrıları gece 1 gibi hissetmeye başladım bebek sanki göbek deligimin orda her toplanisinda beline ağrı giriyordu sabah 5.5 olduğunda ağrı tavan yaptı 5 dk da 1 e düştü hemen eşimi uyandırdım ve hastaneye geldik. Zaten doğum başlamak üzereymış 1 saat sonra bebisim dogdu.

Ara ara bakabiliyorum kaçırdığım şeyler olursa kusura bakmayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…