- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
bende oyleyım cnm zaten gunlaerımızde aynı benım sımdı bacak aramdakı kemıkler agrıyor yurumekte bıle zorlanmaya basladımKizlar zaman yaklastikca hepimiz agirlasiyoruz, karnim asagiya indi ama migde yanmam daha da artti, nefes almakta zorlaniyorum ve kalcalarim cok agriyo. Az once esim masaj yapti saolsun o kadar agridiki dayanamadim agladim, bu agri beni aglatiyorsa dogum sancisinda ne yapacagim Rabbim yardimcimiz ol
Canim senin zorunlu sezwryan mi?benide gün gectikce korku sariyor sanki..safak 9 kismetse ameliyat olacagini bile bile hastaneye gitmek, o masaya yatmak korkutuyor beni acikcasi.. ama kizimi kucagima alicagimi düsundükcede heyecanlaniyorum.. hakkimizda hayirlisi..
benim 34 de indi inice 2 haftada doğarmş ama bekliyoz bakalmMerhaba kızlar benim karnım hala çok yukarda ne normal oturabiliyorum ne sırtustü uzanabiliyorum sadece yan yatabiliyorum başka türlü nefesim kesiliyor ve mide yanmalarım tam gaz devam ediyor. Karnı inenler ne zaman indi kaçıncı hafta?
Merhaba kızlar benim karnım hala çok yukarda ne normal oturabiliyorum ne sırtustü uzanabiliyorum sadece yan yatabiliyorum başka türlü nefesim kesiliyor ve mide yanmalarım tam gaz devam ediyor. Karnı inenler ne zaman indi kaçıncı hafta?
Hadi bakalım inşallah..benim 34 de indi inice 2 haftada doğarmş ama bekliyoz bakalm
Ya benim de annemin hiç inmemiş son günlere kadar.. Ona mı çektim acaba diyorum.. Mide yanması çok fena gerçekten artık hamilelik rahatsız edici boyutlara geldi benim için.. Biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum..Canim benimki bir hafta kadar oldu ineli ama migde yanmam hala devam ediyo
1 ay faln surmstr herhlde cnmondan ne kadar süre sonra bebiş geldi ?
Yaparsn yaparsn34+5 günlüğüz Dr kontrolümüz vardı ... Bebeğim 2480 gr geldi... Ilk kez nts ye girdik ilk girişte bebeğim uyuyormuş ondan bişiler yiyip öyle gelin dediler yedik geldik sonuç iyi dedi doktor...
Bide Doğumu konuştuk yine nasıl istiyorsun dedi aynı cevap bebek normal ise bende normal isem normal isterim dedim o da 38-39 haftada muayene yaparız karara bağlarız dedi .. Eğer sezeryan istemezsen çatı muayenesi hiç yapmam dedi bende normal istiyorum dedim " artık o cesaret nerden geliyor bana anlamıyorum " doktora da aynısını dedim hani biraz gaz verirseniz Yaparım gibi geliyor dedim :))) o da müsaitsen yardımcı olurum dedi :)) çok mu iddialıyım ya ...
Bi de burda normal doğumları okudukça cesaretim çoğalıyor galiba... Bana gaz veren aslında sizsiniz :))
Ilk gebelkte sanci daha cok hissedilirms. Bnm gece 2.30 da basldi sancim hastnye vardgmzda 11 e geliydu 4 cm acilms anca. 14.30 da dogurdm. Yani 12 saat sanci cekmism.nişandan sonra sancı cok olmuyormu ben cok sancı olursa korkar hemen hastaneye giderim gibi geliyo
Bnm karnm hic inmden doguma gittm. herkesnki farkldr illa incek diye bisey yokMerhaba kızlar benim karnım hala çok yukarda ne normal oturabiliyorum ne sırtustü uzanabiliyorum sadece yan yatabiliyorum başka türlü nefesim kesiliyor ve mide yanmalarım tam gaz devam ediyor. Karnı inenler ne zaman indi kaçıncı hafta?
normal doğumla mı alıcak yoksa sezeryan mi yapıcak cnm, hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın yavrunuIyi geceler kizlar.bu aksam adet agrisi gibi sancim oldu.
duzenli bi sekilde.doktora gittik.nst de az sanci cikti.alttan muayene olmak zorunda kaldim.aciklik yokmus diye evegeldim.simdi agrilari takipteyiz eger 3 dakikada 1 e duserse doktor bebegi alacak
Normalde haftaya cumartesi sezeryanim vardi.bakalim beklicekmi bebegimiz
Hayirlisi bekler ins ama zaten yakinmis dogumunda bebekte buyudu zaten stres yapma ve bol su icIyi geceler kizlar.bu aksam adet agrisi gibi sancim oldu.
duzenli bi sekilde.doktora gittik.nst de az sanci cikti.alttan muayene olmak zorunda kaldim.aciklik yokmus diye evegeldim.simdi agrilari takipteyiz eger 3 dakikada 1 e duserse doktor bebegi alacak
Normalde haftaya cumartesi sezeryanim vardi.bakalim beklicekmi bebegimiz
Canim o agriyi 22, haftadan beri cekiyorum ben.bebegim hic pozisyon değiştirmedi. Ters duruyor.birde okiloncesi ogretmeniyim.dusunki hic oturamiyordum ise giderken.aksamlari resmen felc olup geceler i uyuyamiyorum hala...allah yarfimcimiz olsunbende oyleyım cnm zaten gunlaerımızde aynı benım sımdı bacak aramdakı kemıkler agrıyor yurumekte bıle zorlanmaya basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?