2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydin arkadaslar agrisiz bir gün olsun insallah
uyandigimdan beri basim dönüyor anlamadim niye.. tansiyonumu ölctüm 9/6

Gunaydin kizlar bwnde bugun uyuyamayanlardanim sag tarafima yatmisim bugun kalktigimda sag kaaigima krap girmisti agriyla uyandim sirt ustu hic yatamiyorum saga solo sonup surdugum kuzumuda uyutmadim oda rahatsiz olsu sanirim kipir kipir hic durmadi

hayırlı olsun canım sende doğum yapmış anneler kervanına girdin

Günaydııın hamişleeerrr ve bebişlerine kavuşmuş anneler ne mutlu size doğum yapan tüm arkadaşlarımı kutluyorum uzun bir ömür diliyorum, sağlıklı hayırlı evlat olsunlar.Darısı başımıza :)

Ne mutlu size geçmiş olsun ıkınızede allah uzun ömür versin, hayırlı evlat olsun.Normal dogum sanirim doğum anı tecrubelerini de bizimle paylas cnm.Darısı başımıza

bende oyleyım cnm zaten gunlaerımızde aynı benım sımdı bacak aramdakı kemıkler agrıyor yurumekte bıle zorlanmaya basladım

Son döneme yaklaştıkça hepimize aynı şikayetler oluyor sanırım bende ayniyim ağrı ve yürürken zorlanıyorum.

Ah o masaja benim de ihtiyacım var ama eşim o kadar yorgun geliyor ki ben yine kala kalıyorum. Ara ara mide yanmaları, gece reflü yüzünden yüksek yastiklar....Kadin olmak, anne olmak yarabbim ne zor ne yuce biseymis

doktorlarda ne işse sezeryan için gaz vermeye meyilliler. sezeryan desem hemen atlıcak benimki. işlerine gelmiyo normali sanki kendileri giriyoda doğuma herşeyi ebeler yapıyo
ben bu konuda çok şanslıyım sanırım gecen ay ki kontrolümde doğumdan konuşalım dedim doktoruma konuşmaya gerek yok normal olacak dedi herşey normal görünüyo çatı muayenesinden sonrada tam kararı verecek. Bu konuşmadan sonra aklıma sezeryanı getirmiyorum

Cnm çantası makina da yikayamazmisin ben olsam öyle yapardım!
Yeni incinin var çok güzel havuzlu handa 30 tl idi almamistim. Şimdi pişman oldum bulursam bende alcam bir tane yazın ince giyindigimizde rahat ederim die düşünüyorum.

Selam kızlar
Dikiş yerimde bi şişlik vardı
Korkuyodum doktora gitmeye, geçsin diye bekledim geçmedi
Dün hatta ufak bi yanı patlamış sızıntı vardı
Doktoru aradım görmeden yorum yapamam dedi
İkra ile tektim hava da kar zaten
Annemi aradım İkra'nın yanında dursun diye
Eşimde işten hastaneye geçti
Sıktılar pek iltihapta yok neden olmuş anlamadık ama yüzeysel bişey merak etme dediler
Pansuman yaptılar, hergün pansumana gel dediler
Bebeğim var hergün gelemem siz yazın ben evde pansuman yaparım o malzemelerle dedim
Sen yapamazsın zor olur dedi, annem ya da eşim yapar dedim ama attım biraz
Annem her gün yok eşimde kandan yaradna korkar kendim yapıcam artık
Bi de antibiyotik yazdı

Ben hiç yatıp dinlenmedim doğru dürüst
Zorladım galiba
Siz öyle yapmayın

Gözün aydın hayırlı olsun canım Rabbim uzun ömür nasip etsin kuzucuğa :)

gözünüz aydin canim hayirli olsun allah anali babali büyütsün seninle tahmini dogum tarihlerimiz ayniydi ama beklememis kuzun :)

hayirli olsun canimm

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun, darisi basimiza. Hurma da sut yapiyormus birde gecen gun tv de doktor vardi o anne neyi severek yerse o sut yapar dedi. Insallah kuzucuguna yeter sutun

hayırlı olsun bebeğiniz. sağlıklı sıhhatli büyütün inş.
herkese iyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Allahım hepimizin yavrularını korusun sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inşallah. Şimdi annanemiz gelecek heyecanla onu bekliyoruz bizden şimdilik bukadar öpüyorum hepinizi.

Bende zorlanıyorum yataktan kalkarken bebeği alırken ama mecbur dikkat edilemiyor inşallah bişey olmaz.

Bende zorlanıyorum yataktan kalkarken bebeği alırken ama mecbur dikkat edilemiyor inşallah bişey olmaz.

Ben görmedim gözün aydın sağ salim kurtulmuşsun
Bi de sezeryansan doğrulması daha zor oluyor dikişlerden ama mecbur doğrulup emzircez yavrularımızı
Sonra da gelen giden oluyo herkesin içinde de boylu boyunca yatamam ki ben napim

Pıtırcık gözün aydın

38 haftadasın çok şükür üzülmene gerek yok ki
Benim de 38 de geldi

Benim hiç inmedi ama 38 haftada doğum yaptım
Yani herkesin inmiyo demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…