hayir canim kendim istedim normal dogumdan daha cok korktugum icin..Canim senin zorunlu sezwryan mi?
hayırlı olsun canım sende doğum yapmış anneler kervanına girdinGünaydın kızlar biz hala hastanedeyiz Babamız çıkış işlemlerini yapıyo evimize gidicez artık.
Iyi dilekleriniz için tsk ederim. Benim 2. Hamileligim olduğu için doğum daha kısa sürede oldu. Ağrıları gece 1 gibi hissetmeye başladım bebek sanki göbek deligimin orda her toplanisinda beline ağrı giriyordu sabah 5.5 olduğunda ağrı tavan yaptı 5 dk da 1 e düştü hemen eşimi uyandırdım ve hastaneye geldik. Zaten doğum başlamak üzereymış 1 saat sonra bebisim dogdu.
Ara ara bakabiliyorum kaçırdığım şeyler olursa kusura bakmayın kızlar
Günaydın kızlar biz hala hastanedeyiz Babamız çıkış işlemlerini yapıyo evimize gidicez artık.
Iyi dilekleriniz için tsk ederim. Benim 2. Hamileligim olduğu için doğum daha kısa sürede oldu. Ağrıları gece 1 gibi hissetmeye başladım bebek sanki göbek deligimin orda her toplanisinda beline ağrı giriyordu sabah 5.5 olduğunda ağrı tavan yaptı 5 dk da 1 e düştü hemen eşimi uyandırdım ve hastaneye geldik. Zaten doğum başlamak üzereymış 1 saat sonra bebisim dogdu.
bende oyleyım cnm zaten gunlaerımızde aynı benım sımdı bacak aramdakı kemıkler agrıyor yurumekte bıle zorlanmaya basladım
Kizlar zaman yaklastikca hepimiz agirlasiyoruz, karnim asagiya indi ama migde yanmam daha da artti, nefes almakta zorlaniyorum ve kalcalarim cok agriyo. Az once esim masaj yapti saolsun o kadar agridiki dayanamadim agladim, bu agri beni aglatiyorsa dogum sancisinda ne yapacagim Rabbim yardimcimiz ol
ben bu konuda çok şanslıyım sanırım gecen ay ki kontrolümde doğumdan konuşalım dedim doktoruma konuşmaya gerek yok normal olacak dedi herşey normal görünüyo çatı muayenesinden sonrada tam kararı verecek. Bu konuşmadan sonra aklıma sezeryanı getirmiyorumdoktorlarda ne işse sezeryan için gaz vermeye meyilliler. sezeryan desem hemen atlıcak benimki. işlerine gelmiyo normali sanki kendileri giriyoda doğuma herşeyi ebeler yapıyo
stylo bebek bakım çantası almıştım. sildim havalandırdım ama kokusu çıkmıyor. çantayı hazırlicam bebek kıyafetlerine de siner diye hazıylayamıyorum. ne yapabilirim fikri olan var mı?
arkadaşlar bir de hala doğum sonrası için sütyen almadım. göğüslerim küçük olduğu için hep destekli dolgulu kullanıyordum. doğum sonrası için de o penye sütyenlerden almak istemiyorum. ama destekli sütyenleri de açmak emzirmek zor olacaktır. önerisi olan var mı? ne alabilirim?
Gözün aydın hayırlı olsun canım Rabbim uzun ömür nasip etsin kuzucuğa :)
gözünüz aydin canim hayirli olsun allah anali babali büyütsün seninle tahmini dogum tarihlerimiz ayniydi ama beklememis kuzun :)
hayirli olsun canimm
Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun, darisi basimiza. Hurma da sut yapiyormus birde gecen gun tv de doktor vardi o anne neyi severek yerse o sut yapar dedi. Insallah kuzucuguna yeter sutun
herkese iyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Allahım hepimizin yavrularını korusun sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inşallah. Şimdi annanemiz gelecek heyecanla onu bekliyoruz bizden şimdilik bukadar öpüyorum hepinizi.hayırlı olsun bebeğiniz. sağlıklı sıhhatli büyütün inş.
Bende zorlanıyorum yataktan kalkarken bebeği alırken ama mecbur dikkat edilemiyor inşallah bişey olmaz.Selam kızlar
Dikiş yerimde bi şişlik vardı
Korkuyodum doktora gitmeye, geçsin diye bekledim geçmedi
Dün hatta ufak bi yanı patlamış sızıntı vardı
Doktoru aradım görmeden yorum yapamam dedi
İkra ile tektim hava da kar zaten
Annemi aradım İkra'nın yanında dursun diye
Eşimde işten hastaneye geçti
Sıktılar pek iltihapta yok neden olmuş anlamadık ama yüzeysel bişey merak etme dediler
Pansuman yaptılar, hergün pansumana gel dediler
Bebeğim var hergün gelemem siz yazın ben evde pansuman yaparım o malzemelerle dedim
Sen yapamazsın zor olur dedi, annem ya da eşim yapar dedim ama attım biraz
Annem her gün yok eşimde kandan yaradna korkar kendim yapıcam artık
Bi de antibiyotik yazdı
Ben hiç yatıp dinlenmedim doğru dürüst
Zorladım galiba
Siz öyle yapmayın
Bende zorlanıyorum yataktan kalkarken bebeği alırken ama mecbur dikkat edilemiyor inşallah bişey olmaz.
Günaydın kızlar biz hala hastanedeyiz Babamız çıkış işlemlerini yapıyo evimize gidicez artık.
Iyi geceler kizlar.bu aksam adet agrisi gibi sancim oldu.
duzenli bi sekilde.doktora gittik.nst de az sanci cikti.alttan muayene olmak zorunda kaldim.aciklik yokmus diye evegeldim.simdi agrilari takipteyiz eger 3 dakikada 1 e duserse doktor bebegi alacak
Normalde haftaya cumartesi sezeryanim vardi.bakalim beklicekmi bebegimiz
Merhaba kızlar benim karnım hala çok yukarda ne normal oturabiliyorum ne sırtustü uzanabiliyorum sadece yan yatabiliyorum başka türlü nefesim kesiliyor ve mide yanmalarım tam gaz devam ediyor. Karnı inenler ne zaman indi kaçıncı hafta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?