İnsallah canim senin benden once.. Benim de sezeryan hem kendim istedim hem sonra zorunlu sezeryana donustu.. Daha tarihim belli degil belki ptesi verir.. Ben cok korkuyorum genel anestezi alicam onun hakkinda da dun sacma bisey okudum ama hicbiseyin farkinda olmak ostemiyorum uyuyup uyanip bebegimi gormk isttyormhayir canim kendim istedim normal dogumdan daha cok korktugum icin..sadece kesilecegimi düsünmek geriyo beni sag salim atlatsak insallah
Sende mi dogum yaptin gozun aydin normal mi sezeryan mi?herkese iyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Allahım hepimizin yavrularını korusun sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inşallah. Şimdi annanemiz gelecek heyecanla onu bekliyoruz bizden şimdilik bukadar öpüyorum hepinizi.
Gecms olsn dikkat et bari. Insllh cabucak duzelrsnSelam kızlar
Dikiş yerimde bi şişlik vardı
Korkuyodum doktora gitmeye, geçsin diye bekledim geçmedi
Dün hatta ufak bi yanı patlamış sızıntı vardı
Doktoru aradım görmeden yorum yapamam dedi
İkra ile tektim hava da kar zaten
Annemi aradım İkra'nın yanında dursun diye
Eşimde işten hastaneye geçti
Sıktılar pek iltihapta yok neden olmuş anlamadık ama yüzeysel bişey merak etme dediler
Pansuman yaptılar, hergün pansumana gel dediler
Bebeğim var hergün gelemem siz yazın ben evde pansuman yaparım o malzemelerle dedim
Sen yapamazsın zor olur dedi, annem ya da eşim yapar dedim ama attım biraz
Annem her gün yok eşimde kandan yaradna korkar kendim yapıcam artık
Bi de antibiyotik yazdı
Ben hiç yatıp dinlenmedim doğru dürüst
Zorladım galiba
Siz öyle yapmayın
Tüp bebek olması normal doğuma engel değil ki, embriyo konulduktan sonra normal bir hamilelikten farkı yok. Yani senin ve bebeğin sağlık durumun da herhangi bir olumsuzluk yoksa, neden olmasın :) inşallah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Âmin canım inşallah doğumlarımız sağlıklı ve güzel geçer hepimizin de bebişlerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla ...inşallah Allah gönlüne göre verir ve istediğin şekilde sağlıkla kavuşursun yavruna
Trombofili nedir ? Doktor iğne yi normal doğum için hiç engel olur tarzında bişi demedi bana .. Hani engel olarak görse Söylerdi normal mi istiyorsun diye bana sormazdı sanırım demi !!trombofili varsa normal doğum riskli olabilir.
Evet aynen canım ... Tek soru 38-39 haftada çatı muayenesine kaldı kesinlik için... O zamanlara Kadarda burdaki kızlar gibi açılmalarım evde başlasada normal doğuruversem ... hayırlısı artık diyorumdoktorlarda ne işse sezeryan için gaz vermeye meyilliler. sezeryan desem hemen atlıcak benimki. işlerine gelmiyo normali sanki kendileri giriyoda doğuma herşeyi ebeler yapıyo
Âmin canım ... Kilosu biraz az mı ki benimkinin !! Gerçi normal doğum için çok kilolu olmasa daha iyi sonra doktorlar yine bebek çok kilolu diye sezeryan diyor.. 4 kg filan olursa sezeryana hayır demem zaten :)İnşallah istediğin gibi normal doğum olur.benim de 27 mart doğum.seninle aynı fikirdeyim.benimde yarın doktor kontrolüm var.benim 3 hafta önce 2200 gr demişti.bakalım yarın ne diyecek.hakkımızda hayırlısı olsun.
Selam kızlar
Dikiş yerimde bi şişlik vardı
Korkuyodum doktora gitmeye, geçsin diye bekledim geçmedi
Dün hatta ufak bi yanı patlamış sızıntı vardı
Doktoru aradım görmeden yorum yapamam dedi
İkra ile tektim hava da kar zaten
Annemi aradım İkra'nın yanında dursun diye
Eşimde işten hastaneye geçti
Sıktılar pek iltihapta yok neden olmuş anlamadık ama yüzeysel bişey merak etme dediler
Pansuman yaptılar, hergün pansumana gel dediler
Bebeğim var hergün gelemem siz yazın ben evde pansuman yaparım o malzemelerle dedim
Sen yapamazsın zor olur dedi, annem ya da eşim yapar dedim ama attım biraz
Annem her gün yok eşimde kandan yaradna korkar kendim yapıcam artık
Bi de antibiyotik yazdı
Ben hiç yatıp dinlenmedim doğru dürüst
Zorladım galiba
Siz öyle yapmayın
Alttan muayene nasıl geçti ? Acı Sancı oldu mu ? Çatı muayenesi mi sadece açılmaya mı baktılar ...Iyi geceler kizlar.bu aksam adet agrisi gibi sancim oldu.
duzenli bi sekilde.doktora gittik.nst de az sanci cikti.alttan muayene olmak zorunda kaldim.aciklik yokmus diye evegeldim.simdi agrilari takipteyiz eger 3 dakikada 1 e duserse doktor bebegi alacak
Normalde haftaya cumartesi sezeryanim vardi.bakalim beklicekmi bebegimiz
Ay inşallah canım ya çok imrendim sana zaten :))) keşşşşkeeeee benimde öyle olsa :)Yaparsn yaparsnbiz yaptysak sen niye yapamayasnki
evet canim benim sezeryan tarihim 2 mart kismetse.. ama ben spinal anestezi ile olucam.. acil durum olmadigi sürece genel yapmiyoruz dedi doktor.. bende istemedim zaten bebegimi hemen görmek istiyorum :) bosver canim hic bisey okuma allahtan hayirlisini dile okudukca tedirgin olursun..İnsallah canim senin benden once.. Benim de sezeryan hem kendim istedim hem sonra zorunlu sezeryana donustu.. Daha tarihim belli degil belki ptesi verir.. Ben cok korkuyorum genel anestezi alicam onun hakkinda da dun sacma bisey okudum ama hicbiseyin farkinda olmak ostemiyorum uyuyup uyanip bebegimi gormk isttyorm
ÇATImuayenesi doğumu tetikliyomuş yaptıktan 2 gün sonra doğum oluyomuşEvet aynen canım ... Tek soru 38-39 haftada çatı muayenesine kaldı kesinlik için... O zamanlara Kadarda burdaki kızlar gibi açılmalarım evde başlasada normal doğuruversem ... hayırlısı artık diyorum
Evet onu duymuştum bende .. 38-39 haftalarda yapınca çatı muayenesini doğum olsa da sıkıntı olmaz sanırım bebek açısından ..ÇATImuayenesi doğumu tetikliyomuş yaptıktan 2 gün sonra doğum oluyomuş
ben doktoruma yapın artk falan dedimde 39da falan yaparım dedi.Evet onu duymuştum bende .. 38-39 haftalarda yapınca çatı muayenesini doğum olsa da sıkıntı olmaz sanırım bebek açısından ..
Sende mi normal doğum istiyorsunben doktoruma yapın artk falan dedimde 39da falan yaparım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?