2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayir canim kendim istedim normal dogumdan daha cok korktugum icin.. sadece kesilecegimi düsünmek geriyo beni sag salim atlatsak insallah
İnsallah canim senin benden once.. Benim de sezeryan hem kendim istedim hem sonra zorunlu sezeryana donustu.. Daha tarihim belli degil belki ptesi verir.. Ben cok korkuyorum genel anestezi alicam onun hakkinda da dun sacma bisey okudum ama hicbiseyin farkinda olmak ostemiyorum uyuyup uyanip bebegimi gormk isttyorm

Sende mi dogum yaptin gozun aydin normal mi sezeryan mi?

Slm kızlar.
Malum bebelerim hastanede,hergün süt götürüyorum pek bakamıyorum o yüzden.maşallah doğuranlar olmuş,mart annesi kalmıcak nerdeyse:) tüm bebeklerimiz güzel ömürlü olsun,analı babalı büyüsün inşallah.
Benim paşalar gittikçe iyileşiyo,hafta içi kilolu doğanı vericekler sanırım diper haftada ufaklığımı inşallah.dün benim kontrolüm vardı,bant vardı karnımda onu açtı doktor,gayet iyi dikişim biraz kaşınıyo.sadece iz kalmasın diye bi krem verdi onu kullanıcam.hastaneden sonra bende daldım direk günlük hayata pek dinlenmedim,hergün de hastaneye git gel e malum bide soğuk...sıkıntı yaşamam inşallah dikişlerden yana...
Kendinize iyi bakın,gönlünüzdeki doğumu yaşatsın Allah,görüşürüz...

Gecms olsn dikkat et bari. Insllh cabucak duzelrsn

Iyi haftasonlari kizlar:) 1 haftadır ellerim sis uyaniyorum gece çok uyusuyo sabah da bileklerim çok ağrıyor aynı durumu yaşayan var mı normal mi acaba:)

trombofili varsa normal doğum riskli olabilir.
Trombofili nedir ? Doktor iğne yi normal doğum için hiç engel olur tarzında bişi demedi bana .. Hani engel olarak görse Söylerdi normal mi istiyorsun diye bana sormazdı sanırım demi !!

doktorlarda ne işse sezeryan için gaz vermeye meyilliler. sezeryan desem hemen atlıcak benimki. işlerine gelmiyo normali sanki kendileri giriyoda doğuma herşeyi ebeler yapıyo
Evet aynen canım ... Tek soru 38-39 haftada çatı muayenesine kaldı kesinlik için... O zamanlara Kadarda burdaki kızlar gibi açılmalarım evde başlasada normal doğuruversem ... hayırlısı artık diyorum

Âmin canım ... Kilosu biraz az mı ki benimkinin !! Gerçi normal doğum için çok kilolu olmasa daha iyi sonra doktorlar yine bebek çok kilolu diye sezeryan diyor.. 4 kg filan olursa sezeryana hayır demem zaten :)

Geçmiş olsun canım..
Azıcık akıllı uslu durmayı ogren artık :/

Alttan muayene nasıl geçti ? Acı Sancı oldu mu ? Çatı muayenesi mi sadece açılmaya mı baktılar ...

evet canim benim sezeryan tarihim 2 mart kismetse.. ama ben spinal anestezi ile olucam.. acil durum olmadigi sürece genel yapmiyoruz dedi doktor.. bende istemedim zaten bebegimi hemen görmek istiyorum :) bosver canim hic bisey okuma allahtan hayirlisini dile okudukca tedirgin olursun..

Cekirgee cok gecmis olsun insallah bir an önce düzelir dikis yerin..

Cesurarya ne güzel bir bebegine kavusmana az kalmis digerinide bir an önce cikartirsiniz insallah

Evet aynen canım ... Tek soru 38-39 haftada çatı muayenesine kaldı kesinlik için... O zamanlara Kadarda burdaki kızlar gibi açılmalarım evde başlasada normal doğuruversem ... hayırlısı artık diyorum
ÇATImuayenesi doğumu tetikliyomuş yaptıktan 2 gün sonra doğum oluyomuş

slm annecikler ....
bizdede temizlik var bende yemek yaptım.belim ağrısı 2 gündür çok zorluyor oğluşum 2 gün daha sabreder inşallah.annelerde yolda geliyorlar .şafak 2

gunaydın kızlar nasılsınız doğum kasılmaları nasıl oluyor yaaa sabahtan beri karnım bi sert bi yumuşak bebekte hareket edince bi tuhaf oluyo. kasılma dedikleri şey nasılki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…