2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Trombofili nedir ? Doktor iğne yi normal doğum için hiç engel olur tarzında bişi demedi bana .. Hani engel olarak görse Söylerdi normal mi istiyorsun diye bana sormazdı sanırım demi !!
pıhtılaşma problemin yok mu canım? o iğne onun için veriliyor diye biliyorum. benim arkadaşım hem kan sulandırıcı iğne hem de koraspin kullanıyor her gün. dr normal yapamazsın demiş. kanama riski daha fazla old için. sezaryan olacak mecburen.

Canim o agriyi 22, haftadan beri cekiyorum ben.bebegim hic pozisyon değiştirmedi. Ters duruyor.birde okiloncesi ogretmeniyim.dusunki hic oturamiyordum ise giderken.aksamlari resmen felc olup geceler i uyuyamiyorum hala...allah yarfimcimiz olsun
amin cnm Allah kolaylik versin sanada
Son döneme yaklaştıkça hepimize aynı şikayetler oluyor sanırım bende ayniyim ağrı ve yürürken zorlanıyorum.
evet bebek baskisindan oluyor galiba ama zor bi agriymis

2 marta ne günü verdi cnm sezeryan değil heralde takviminde 30 mart yazıyorya
2 mart sezeryan günü canım. Bende plesanta previa var o yüzden erken alınacak dahada erken gelmezse.

Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün

slm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba
Hayırlı olsun bebeğin inş en kısa sürede kavuşurdunyz

amin inşallah canım tebrik ederim

Işte ondan kullanıyorum zaten o iğneyi sorduğumda ne zaman bırakacam diye doğamdan iki gün önce bırakırsın Demişti iğne kullandığımı da biliyor yani doktorum çünkü o iğnenin devam edip etmeyeceğini anlamak için tahlil isteyen oydu ... Bunu da risk olarak Görmüyor ki hani senin tüp bebek ve kan sulandırıcı kullanıyorsun bunun için illa sezeryan olacaksın demiyor .. Nasıl doğum istiyorsun diye bana soruyor ben mi normali isteyerek hata yapıyorum

yok canım. öyle olsa doktorum yapmaz. 37. haftada yapıcam dedi
valla bende cok yapsın erkenden kurtulayım dedimde bebeğin şuanki kilosuyla zaten normal doğar dedi. doğuma doğrdu kilo alcak ozaman bakmam lazm dedi. bende eve geldim baktım nette yazıyo çatı muayenesinden sonra doğum oluyo falan diye buna bağladım doktorum geç yapmasını. geçen muayanede açıklığa baktılar onda bile kan geldi benden

Bilmiyorum. Bence onemli bir durum bu. Iyice emin ol derim. Ama burada doktoruna da guven cok onemli. Guveniyorsan sorun yok. Ben sadece bildigimi paylaştım canim

Kontrolde soracsgim bunu doktoruma. Dogrulugu varsa ben de daha gec tercih ederım

Canim sgk da calisan benim ustune alman icin sgk ya ccocugun ve kendi kimligini goturuyosun dogum parasini sen devlet memuru oldugun icin alamazsiniz bu yardimlar ssk li anneye anne calismiyosa ssk li babaya verilir sen maasini kurumdan almaya devam etcen zaten ozelde calisito olsaydin 16 haftalik maasini isyeri vermedigi icin sgk dan alcaktin dogum parasida dedigim gibi alamitosun ama cocugun dogunca kuruma bildiriyosun agide degisiklik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…