2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun . Enkısa sürede iyileşir umarım

Allah ın izniyle aynı gün doğuma gireceğiz

Gözün aydı. Hayırlı olsun bebişin

Canım bende biley sormak istiyorum ben 36+0 doğuma giricem geriye kalan 3 yada 4 haftalık kısmı doğum sonrasına aktaraçbiliyormuyum.

Nasıl olmus kızım ve oğlum icin
cok güzeeel ellerine saglik..
gözün aydin canim allah anali babali büyütsün insallah.. spinalden sonra bulanti oldumu sende? bende spinal olucam kismetse o yüzden merak ettim..
Allah ın izniyle aynı gün doğuma gireceğiz
aa ne güzel yanliz degilim demekki :) gerci bi arkadasin daha tarihi 2 martti :)

Gözün aydın canım maşallah bebişinin kilosu da boyu da çok güzel Rabbim anneli babalı büyütsün inşallah

Bende yaprak sardım. Buzluk böreği yapmayı düşünüyorum. Kurabiye hiç koymamıştım. Kurabiyeleri pişirip koyuyorsunuz dimi

Evet canim kurabiyeyi ve pogacayida pisirerek koyuyorum ama bu sefer pogacayi pisirmeden koyacam komsu o sekilde yapip koymustu dogum oncesi ve pisince cok guzel olmustu

Canım bende biley sormak istiyorum ben 36+0 doğuma giricem geriye kalan 3 yada 4 haftalık kısmı doğum sonrasına aktaraçbiliyormuyum.
yönetmeliğe göre doğum beklenen 40.haftadan üç hafta önce olmuşsa son üç hafta doğumdan sonraya eklenir. yani sizin 3 hafta doğumdan sonraya eklenecek

Gözün aydın pıtırcık maşallah ikinize de kurtulmuşsunuz maşallah

38 bitip 39 dan gün almak lazım en azından

Bu bel ağrısı doğumdan sonra hemen geçer inşallah ben de çok kötüyüm belimi çekip ayırıyolar sanki hareket edemiyorum

slm annecikler ....
bizdede temizlik var bende yemek yaptım.belim ağrısı 2 gündür çok zorluyor oğluşum 2 gün daha sabreder inşallah.annelerde yolda geliyorlar .şafak 2

Bu bel ağrısı doğumdan sonra hemen geçer inşallah ben de çok kötüyüm belimi çekip ayırıyolar sanki hareket edemiyorum şafak az kalmış ne güzel darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…