Geçmiş olsun . Enkısa sürede iyileşir umarımSelam kızlar
Dikiş yerimde bi şişlik vardı
Korkuyodum doktora gitmeye, geçsin diye bekledim geçmedi
Dün hatta ufak bi yanı patlamış sızıntı vardı
Doktoru aradım görmeden yorum yapamam dedi
İkra ile tektim hava da kar zaten
Annemi aradım İkra'nın yanında dursun diye
Eşimde işten hastaneye geçti
Sıktılar pek iltihapta yok neden olmuş anlamadık ama yüzeysel bişey merak etme dediler
Pansuman yaptılar, hergün pansumana gel dediler
Bebeğim var hergün gelemem siz yazın ben evde pansuman yaparım o malzemelerle dedim
Sen yapamazsın zor olur dedi, annem ya da eşim yapar dedim ama attım biraz
Annem her gün yok eşimde kandan yaradna korkar kendim yapıcam artık
Bi de antibiyotik yazdı
Ben hiç yatıp dinlenmedim doğru dürüst
Zorladım galiba
Siz öyle yapmayın
evet canim benim sezeryan tarihim 2 mart kismetse.. ama ben spinal anestezi ile olucam.. acil durum olmadigi sürece genel yapmiyoruz dedi doktor.. bende istemedim zaten bebegimi hemen görmek istiyorum :) bosver canim hic bisey okuma allahtan hayirlisini dile okudukca tedirgin olursun..
@Cekirgee cok gecmis olsun insallah bir an önce düzelir dikis yerin..
@Cesurarya ne güzel bir bebegine kavusmana az kalmis digerinide bir an önce cikartirsiniz insallah
Gözün aydı. Hayırlı olsun bebişinDün kavuştum oğluma.bugun de evimize döndük.spinal Sezeryan oldum.3,5 kilo 51 cm.eski Sezeryan yerim yırtılmış bi gün daha ıyıkı geç kalmamışız dedi doktor.hayırlısıyla atlattık dogumu.allah sizleri kurtarsın inşallah
Canım bende biley sormak istiyorum ben 36+0 doğuma giricem geriye kalan 3 yada 4 haftalık kısmı doğum sonrasına aktaraçbiliyormuyum.Canim sgk da calisan benim ustune alman icin sgk ya ccocugun ve kendi kimligini goturuyosun dogum parasini sen devlet memuru oldugun icin alamazsiniz bu yardimlar ssk li anneye anne calismiyosa ssk li babaya verilir sen maasini kurumdan almaya devam etcen zaten ozelde calisito olsaydin 16 haftalik maasini isyeri vermedigi icin sgk dan alcaktin dogum parasida dedigim gibi alamitosun ama cocugun dogunca kuruma bildiriyosun agide degisiklik oluyor
Gozun aydin. Hayırlı olsunDün kavuştum oğluma.bugun de evimize döndük.spinal Sezeryan oldum.3,5 kilo 51 cm.eski Sezeryan yerim yırtılmış bi gün daha ıyıkı geç kalmamışız dedi doktor.hayırlısıyla atlattık dogumu.allah sizleri kurtarsın inşallah
cok güzeeel ellerine saglik..Nasıl olmus kızım ve oğlum icin
gözün aydin canim allah anali babali büyütsün insallah.. spinalden sonra bulanti oldumu sende? bende spinal olucam kismetse o yüzden merak ettim..Dün kavuştum oğluma.bugun de evimize döndük.spinal Sezeryan oldum.3,5 kilo 51 cm.eski Sezeryan yerim yırtılmış bi gün daha ıyıkı geç kalmamışız dedi doktor.hayırlısıyla atlattık dogumu.allah sizleri kurtarsın inşallah
aa ne güzel yanliz degilim demekki :) gerci bi arkadasin daha tarihi 2 martti :)Allah ın izniyle aynı gün doğuma gireceğiz
Gözün aydın canım maşallah bebişinin kilosu da boyu da çok güzel Rabbim anneli babalı büyütsün inşallahDün kavuştum oğluma.bugun de evimize döndük.spinal Sezeryan oldum.3,5 kilo 51 cm.eski Sezeryan yerim yırtılmış bi gün daha ıyıkı geç kalmamışız dedi doktor.hayırlısıyla atlattık dogumu.allah sizleri kurtarsın inşallah
Allah analı babalı büyütsün :)Dün kavuştum oğluma.bugun de evimize döndük.spinal Sezeryan oldum.3,5 kilo 51 cm.eski Sezeryan yerim yırtılmış bi gün daha ıyıkı geç kalmamışız dedi doktor.hayırlısıyla atlattık dogumu.allah sizleri kurtarsın inşallah
Bende yaprak sardım. Buzluk böreği yapmayı düşünüyorum. Kurabiye hiç koymamıştım. Kurabiyeleri pişirip koyuyorsunuz dimi
canın acıdımı pekiÇatı kontrolünün doğumu tetiklediğini bende okudum vede duydum ama bana geçen hafta pazartesi yapıldı leke felan gelmedi bende hala bi belirti de yok,
Evet canim a101 den almıştım hiç bir işe yaramayinca süsleme ye karar verdik kızımla bu sonuca ulaştıkBu yastıklar A101 e gelmişti onlardan mı ?? Çok güzel olmuşlar
yönetmeliğe göre doğum beklenen 40.haftadan üç hafta önce olmuşsa son üç hafta doğumdan sonraya eklenir. yani sizin 3 hafta doğumdan sonraya eklenecekCanım bende biley sormak istiyorum ben 36+0 doğuma giricem geriye kalan 3 yada 4 haftalık kısmı doğum sonrasına aktaraçbiliyormuyum.
Merhaba kızlar
Dün gece başlayan kasık ağrıları ve karında sertlesmelerle başlayan doğum serüvenim normal dogumla sabah 7 de bebeğimi kucağıma almamla son buldu. Rabbime şükürler olsun sağlıkla sıhhatle kucagima aldim. 3 hafta kadar erken doğdu. Neyseki herhangi bir sorunumuz yok yarın hastaneden cikicaz inşallah
Rabbim en kisa zamanda siz de yavrulariniza kavuştursun
38 bitip 39 dan gün almak lazım en azındanKizlar sezeryan genellikle kacinci haftada oluyo? Ben 36'dayim hazirliklar bitti haftaya persembe temizlikci gelicek temizlik de bitti mi hazirim.. Ama bugun yeni dogum yapmis bi arkadasim o kadar bekletmez 37'de alir sezeryana dedi.. Ya o zamana kadar yetistiremem ki temizligimi bi anda panik basti:S
Doğum sonrası evde pratik bulunsun misafirlere ikramda bulunmak için tatlımmSüt getirenlere mi verceksiniz
Yok canım hiç abartıldığı gibi değil irkildim ilk başta ki bu gayet normal ama sonrasında hiç acı hissetmedim üstelik iki kere baktı bi rahmin yumuşaklığına bide çatıyacanın acıdımı peki
Maşallah canım senin bebiş de uzun olacak inşallah :)merhaba arkadaslar
hepinize iyi geceler..
dün kontroldeydik 37,+2 deyiz 3230gram olmus oglumuz 53 cm umarim cok beklemeden gelir...
slm annecikler ....
bizdede temizlik var bende yemek yaptım.belim ağrısı 2 gündür çok zorluyor oğluşum 2 gün daha sabreder inşallah.annelerde yolda geliyorlar .şafak 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?