- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
evet pisiripte koyuyorum cnm mikroda isitinca taze oluyoBende yaprak sardım. Buzluk böreği yapmayı düşünüyorum. Kurabiye hiç koymamıştım. Kurabiyeleri pişirip koyuyorsunuz dimi
gunaydın kızlar nasılsınız doğum kasılmaları nasıl oluyor yaaa sabahtan beri karnım bi sert bi yumuşak bebekte hareket edince bi tuhaf oluyo. kasılma dedikleri şey nasılki ?
insallah gecer dogumdan sonra benimde bacagim ve belimin sag tarafi cok agriyor benim dogumuma daha varBu bel ağrısı doğumdan sonra hemen geçer inşallah ben de çok kötüyüm belimi çekip ayırıyolar sanki hareket edemiyorumşafak az kalmış ne güzel darısı başımıza
Nasıl olmus kızım ve oğlum icin
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünDün kavuştum oğluma.bugun de evimize döndük.spinal Sezeryan oldum.3,5 kilo 51 cm.eski Sezeryan yerim yırtılmış bi gün daha ıyıkı geç kalmamışız dedi doktor.hayırlısıyla atlattık dogumu.allah sizleri kurtarsın inşallah
Süt getirenlere mi verceksiniz
merhaba arkadaslar
hepinize iyi geceler..
dün kontroldeydik 37,+2 deyiz 3230gram olmus oglumuz 53 cm umarim cok beklemeden gelir...
Dün kavuştum oğluma.bugun de evimize döndük.spinal Sezeryan oldum.3,5 kilo 51 cm.eski Sezeryan yerim yırtılmış bi gün daha ıyıkı geç kalmamışız dedi doktor.hayırlısıyla atlattık dogumu.allah sizleri kurtarsın inşallah
Çok sağol canimher zamanki gibi çok hoş eline sağlık
32 de çalışamaz raporu aldım ben.öyle olunca eklenmiyormuş öyle dediler bende çok inanmak istemedimyönetmeliğe göre doğum beklenen 40.haftadan üç hafta önce olmuşsa son üç hafta doğumdan sonraya eklenir. yani sizin 3 hafta doğumdan sonraya eklenecek
insallah gecer dogumdan sonra benimde bacagim ve belimin sag tarafi cok agriyor benim dogumuma daha var
Dün kavuştum oğluma.bugun de evimize döndük.spinal Sezeryan oldum.3,5 kilo 51 cm.eski Sezeryan yerim yırtılmış bi gün daha ıyıkı geç kalmamışız dedi doktor.hayırlısıyla atlattık dogumu.allah sizleri kurtarsın inşallah
Sgk dan alinan dogum parasini alamiyosun ama kendi kurumundan aliyosun cannim 87 tl olmasi lazim dogum belgesi veriyosun insan kaynaklarina sen calismasaydin esin sgk dan alcakti 100 tl.bide agin degiscek ama kac tl artcak onu tam bilmiyorumsağol canım. yardımcı oldun
Canim mal beyaninin bu konuyla alakasi yok hangi kurumdadin bilmiyorum ama insan kaynaklariyla gorus butun islemlerini kendi kurumun yapcak bu islemlerde bayan onceliklidir sen calistigin icin sana yapilir odemeler esin alamaz esinde devlet memuru olsaydi ikinizden birine yapilirdi benim esimde devlet memuru bizim odemeler ona yapildi mesela ssk li erkek sadece esi calismazsa odeme alir tercih hakkiniz yok yanianlamadım ya :) mal beyanı ayrı bir şey. şimdi çocuk doğunca okula dilekçe vericez ve doğum belgesini ekleyeceğiz. çocuk sağlık hizmetlerini benim üzerimden alacak diye değil mi? çocuk ve aile yardımı için de hangimiz avantajlı ise o mu başvuracak?
MeB de ogretmenim canım. O zaman ben asgari geçim indirimi alıcam. Esimin alacağı bir ücret yok. Bebeğin sağlık Hizm açısından emekli sandığına tabi olması için de sgkya başvuru yapıcam. Bu başvuruyu benim kimliğimle eşim yapabilir mi? Doğum parası zaten alamiyoruz. Doğru anladım di miCanim mal beyaninin bu konuyla alakasi yok hangi kurumdadin bilmiyorum ama insan kaynaklariyla gorus butun islemlerini kendi kurumun yapcak bu islemlerde bayan onceliklidir sen calistigin icin sana yapilir odemeler esin alamaz esinde devlet memuru olsaydi ikinizden birine yapilirdi benim esimde devlet memuru bizim odemeler ona yapildi mesela ssk li erkek sadece esi calismazsa odeme alir tercih hakkiniz yok yani
Agin nedir peki?Sgk dan alinan dogum parasini alamiyosun ama kendi kurumundan aliyosun cannim 87 tl olmasi lazim dogum belgesi veriyosun insan kaynaklarina sen calismasaydin esin sgk dan alcakti 100 tl.bide agin degiscek ama kac tl artcak onu tam bilmiyorum
Canim simdi dogumdan once 8hafta iznimiz var bunun 5ini calisirsan aktarirsin yoksa aktarilmaz ama son uc hafta yonetmelige gore calismamiZ yasak bu yuzden maddede acik birsekilde dogumun erken olmasi halinde son uc hafta aktarilir tabi mesela 38de yaptin 2hafta aktarilir32 de çalışamaz raporu aldım ben.öyle olunca eklenmiyormuş öyle dediler bende çok inanmak istemedim
masallah bebise cok cok iyi kilosu ve boyu :) benim dr um hic boyunu soylemiyor bana galiba ultrason aleti ile alakali
Anneler doğum sonrası kolaylık için buzluğa neler koydunuZ ya da koymayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?