Âmin canım ... Kilosu biraz az mı ki benimkinin !! Gerçi normal doğum için çok kilolu olmasa daha iyi sonra doktorlar yine bebek çok kilolu diye sezeryan diyor.. 4 kg filan olursa sezeryana hayır demem zaten :)
Kasilma faln bn anlmdm cnm belli aralklrla gelen agri vardi sadce. Ama hastnde dogumdn once karnmi elledm tas gbiydi. Kasilma o herhldegunaydın kızlar nasılsınız doğum kasılmaları nasıl oluyor yaaa sabahtan beri karnım bi sert bi yumuşak bebekte hareket edince bi tuhaf oluyo. kasılma dedikleri şey nasılki ?
Dün kavuştum oğluma.bugun de evimize döndük.spinal Sezeryan oldum.3,5 kilo 51 cm.eski Sezeryan yerim yırtılmış bi gün daha ıyıkı geç kalmamışız dedi doktor.hayırlısıyla atlattık dogumu.allah sizleri kurtarsın inşallah
gelen misafirler için sigara böreği,mozaik pasta,kurabiye ve simit yaptım birazda yaprak sardımAnneler doğum sonrası kolaylık için buzluğa neler koydunuZ ya da koymayı düşünüyorsunuz?
Ben kurabiyeyi de pogacayi da pişirmeden koyuyorum. Çıkarıp fırına koyunca yeni yapılmış gibi oluyor..Evet canim kurabiyeyi ve pogacayida pisirerek koyuyorum ama bu sefer pogacayi pisirmeden koyacam komsu o sekilde yapip koymustu dogum oncesi ve pisince cok guzel olmustu
Aynen kızlar normal doğum yaptıkça bende o gazla doktora normal istiyorum diyorum :)))SENİNKİNİN AZ DEĞİL DE BENİMKİNİN BİRAZCIK FAZLA GİBİ:)BUGÜN KONTROLE GİTTİM 2800 OLMUŞ.NORMAL DOĞUMU ETKİLEMEZ İNŞALLAHH. DOKTOR 2 HAFTA SONRA DOĞUMLA İLGİLİ KONUŞABİLİRİM DEDİ.37 NİN DOLMASINI BEKLEYECEK.HAKKIMIZDA HAYIRLISI ARTIK. BURDAN NORMAL DOĞUMLARI OKUDUKÇA UMUTLANIYORUM.
geçmiş olsun cnm tam zamanında olmuş demekki .hayırlı olsun oğluşunDün kavuştum oğluma.bugun de evimize döndük.spinal Sezeryan oldum.3,5 kilo 51 cm.eski Sezeryan yerim yırtılmış bi gün daha ıyıkı geç kalmamışız dedi doktor.hayırlısıyla atlattık dogumu.allah sizleri kurtarsın inşallah
dinlenmene ve beslenmenede dikkat et cnm onlarda etkiliyor.bol sıvı tüket zamanla artacaktır hep olumlu düşünmeye çalış birdeAnnisler sut gelmsi icin napmak lazm. Bi cay tarifu verilmsti rezene , kimyon, anason vs onu yaptm bugn insllh faydsi olur. Baska ne yapabilirm?
habersiz çat kapı gelen olursa pişmesinimi bekliyecez.Ben kurabiyeyi de pogacayi da pişirmeden koyuyorum. Çıkarıp fırına koyunca yeni yapılmış gibi oluyor..
ayyy ne güzel benimde son 1 hafta.. heyecan varmi? ben simdiden heyecandan ölüyorummm...doğuma son 1 gün pazartesi bu saatlerde oğluş yanımda olacak
pişirmeden nasıl koyuyosun buzdolabı poşetinemi. çözdürüpmü pişiriyodunBen kurabiyeyi de pogacayi da pişirmeden koyuyorum. Çıkarıp fırına koyunca yeni yapılmış gibi oluyor..
sıcak duş al. bide göğüs pompasıda süt getiriyomuşAnnisler sut gelmsi icin napmak lazm. Bi cay tarifu verilmsti rezene , kimyon, anason vs onu yaptm bugn insllh faydsi olur. Baska ne yapabilirm?
Canım ben insan kaynakları şubesinde çalışıyorum SGK ya gidip bebeğinin yükümlülüğünü üzerine al, bunu insan kaynaklarına bildir doğum belgenle birlikte, doğum yardımı alıcan 198 küsür 87 değil her ayda 39 küsür çocuk parası eklenecek maaşına, agin asgari geçim indirimi demek buda 103 lira olması gerekir, senin durumunda olan arkadaşıma yaptım ondan biliyorumMeB de ogretmenim canım. O zaman ben asgari geçim indirimi alıcam. Esimin alacağı bir ücret yok. Bebeğin sağlık Hizm açısından emekli sandığına tabi olması için de sgkya başvuru yapıcam. Bu başvuruyu benim kimliğimle eşim yapabilir mi? Doğum parası zaten alamiyoruz. Doğru anladım di mi
Dus aldm bugn. Hastnde 1 gun kaldk. Dun aksam da evimze geldk. Erva emio ama cok anlmyrm sut geliodr insllh.sıcak duş al. bide göğüs pompasıda süt getiriyomuş
bel dusmesi diyorlar orasi agriyinca Allah korusn oyle bisey olabilir cnm gecmis olsun bebisler saglikli dogsundaAllah hepimizin yardımcısı olsun dişimizi sıkıcaz artık benim bir de kuyruk sokumum kırık gibi acıyo felaket
masallah cnm bebise ozellikle bisey yiyormusun kilo almasi icin ben 34+3 te gittim dr a 2500 kg di bi dahakine 36+3 te gidicem ins kilosu iyi olur ama boyunu cok merak ediyorumBenim de en Son cçarşamba günü (36+2 de) kontrole gittim. 2950gr dedi kkızıma. 3 haftada 500 Gr aalmış. 3-4 gun kadar da onden gidiyor dedi ama boyunu hiç soylemiyor
evet ben de en çok yaz mevsimini düşünüyorum. kış olsa çok fark etmez. hala eksiklerim var bir sürü. ona da bakıcam inşallah yakın zamanda. her şeyin olmadığı bir ilçede yaşayınca merkeze gittiğinde bir güne her şeyi sığdıramıyosun. sürekli de gidilmiyor. önce erken dedik şimdi geç kaldık :))Cnm çantası makina da yikayamazmisin ben olsam öyle yapardım!
Yeni incinin var çok güzel havuzlu handa 30 tl idi almamistim. Şimdi pişman oldum bulursam bende alcam bir tane yazın ince giyindigimizde rahat ederim die düşünüyorum.
masallah cnm bebise ozellikle bisey yiyormusun kilo almasi icin ben 34+3 te gittim dr a 2500 kg di bi dahakine 36+3 te gidicem ins kilosu iyi olur ama boyunu cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?