2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba
Canim gozunaydin bende erken dogum yaptim hemde 33 haftaliktim bebegimin gelisimi 31 hafta cikiyoken 1730 gr dogdu saglik sorunu yoktu kilo almasini beklediler 19 gun kaldi seninkinin haftasida kilosuda benden daha iyi daha az kalir heralde saglik sorunu yoksa icini ferah tut hafta olarak cok iyi bi hafta 35 i gecmissin zayif bi bebek oldugu icin zorlu bi surec seni bekliyor ama moralini yuksek tut saglik sorunu olmamasi cok guzel yavas yavas kilo alir merak etme bebegimi teslim ettiklerinde 2100 gr di seninki simdiden 1900 mus cok surmeden bebegini kucagini alirsin ins Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun he bide bebegin kuvezdeyken surekli sut sag sutun yoksada sag zamanla gelecek bebegini aldiginda sutun olmus olur 3 saatte bir 15 dk sag canim

32 de çalışamaz raporu aldım ben.öyle olunca eklenmiyormuş öyle dediler bende çok inanmak istemedim
Yok eklenir senin durumun farklı. 40. Dığum haftandan sonra 8haftan zaten var. Diyelim 38de doğum yaptın 8+2 olacak doğum belgende. Yönetmelik 40. Haftayı dikkate alıyor. Ama doğuö belgene yazılsın

Son düzenleme:
doğuma son 1 gün pazartesi bu saatlerde oğluş yanımda olacak

benimde aynı, pazartesi bu saatlerde kızçenin sesini dinliyo olacağız muhtemelen pazartesine son 1 gün sabah 8 de spinal sezeryan ile bebiş doğuyor inş. doğuma son gün...heyecan dorukta ...

pişirmeden nasıl koyuyosun buzdolabı poşetinemi. çözdürüpmü pişiriyodun

Canim ben pogacayi koyucam, seklini verip tepsiye dizecem o sekilde biraz donduracam sonrasinda alip buzdolabi posetine koyacam, kullanacagim zamanda direk cikarip firin isinana kadar disarda duracak sonrada firina verecem. Ama kurabiyeleri pisirip koyarim

Bizim burda doğumla mevlüt arası geçmiş olsun annrnin sütü olsun niyetine süt getirirler. Akrabalar ve onlar mevlüde çağırılır. Hasta ziyareti gibi fazka oturmazlar

Hic duymamistim cok degisik bir gelenekmis, sizin orasi neresiymis merak ettim

İzmir canım.. ben de annemden duyuyorum bizim mahalleye mi ait acaba.. hatta annemi arayanlar var doğum oldu mu?olunca haber verin. Sen bize gelmiştin bizm de gelmemiz lazım fln diye.. geçmiş olsun gibi olduğu için ilk hafta bile gelenler oluyr o zor oluo tabi. Buarada ben hiç gitmedim. Ben hediyemle bi süre sonra giderm.

kizlar acil yardimmm!! az once lavaboya gittim gunluk ped alerji yaptigi icin pecete kullaniyorum ve cok az nokta gibi kahverengiye yakin bisey gordym cok korkuyorum

Sagol canim. Aciklayici oldu

Ilk gebelkte sanci daha cok hissedilirms. Bnm gece 2.30 da basldi sancim hastnye vardgmzda 11 e geliydu 4 cm acilms anca. 14.30 da dogurdm. Yani 12 saat sanci cekmism.

Bnm karnm hic inmden doguma gittm. herkesnki farkldr illa incek diye bisey yok

Benim hiç inmedi ama 38 haftada doğum yaptım
Yani herkesin inmiyo demek ki

Annemin de aynı şekilde hiç inmemiş ama etrafımızdaki herkes çok bilmiş oldukları için sürekli ne zaman ineceği ile ilgili yorum yapıyolar...

Iyi geceler kizlar dogumuma son 1 hafta kaldi hala hastaliklarla mucadele halindeyimm. Oglus obstetrik ultrasonda daha iri cikti doktorum hep geriden geldigini soyluyodu icime su serpildi 3 kiloyu gecmis gorunuyor. Bizden haberler boyle _awez_ i merak ettim dogum yapti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…