Dus aldm bugn. Hastnde 1 gun kaldk. Dun aksam da evimze geldk. Erva emio ama cok anlmyrm sut geliodr insllh.
Bizim burda doğumla mevlüt arası geçmiş olsun annrnin sütü olsun niyetine süt getirirler. Akrabalar ve onlar mevlüde çağırılır. Hasta ziyareti gibi fazka oturmazlarsüt getirenler ?? doğumdan sonra süt mü getiriliyor ilk defa duyuyorum
Canim gozunaydin bende erken dogum yaptim hemde 33 haftaliktim bebegimin gelisimi 31 hafta cikiyoken 1730 gr dogdu saglik sorunu yoktu kilo almasini beklediler 19 gun kaldi seninkinin haftasida kilosuda benden daha iyi daha az kalir heralde saglik sorunu yoksa icini ferah tut hafta olarak cok iyi bi hafta 35 i gecmissin zayif bi bebek oldugu icin zorlu bi surec seni bekliyor ama moralini yuksek tut saglik sorunu olmamasi cok guzel yavas yavas kilo alir merak etme bebegimi teslim ettiklerinde 2100 gr di seninki simdiden 1900 mus cok surmeden bebegini kucagini alirsin ins Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun he bide bebegin kuvezdeyken surekli sut sag sutun yoksada sag zamanla gelecek bebegini aldiginda sutun olmus olur 3 saatte bir 15 dk sag canimslm kizlar 35+2 gunluk dogum yaptim bebegim 1.900 gr oldu kuveze aldilar sagligi iyi diyolar baskada bilgi vermiyolar 3 gundur kuvezde kac gun kalacagi belli degilmis bu durumda olanlar varmi acaba
Yok eklenir senin durumun farklı. 40. Dığum haftandan sonra 8haftan zaten var. Diyelim 38de doğum yaptın 8+2 olacak doğum belgende. Yönetmelik 40. Haftayı dikkate alıyor. Ama doğuö belgene yazılsın32 de çalışamaz raporu aldım ben.öyle olunca eklenmiyormuş öyle dediler bende çok inanmak istemedim
Benimde son 2 hafta gecmıyorr zamannnnn :)ayyy ne güzel benimde son 1 hafta.. heyecan varmi? ben simdiden heyecandan ölüyorummm...
doğuma son 1 gün pazartesi bu saatlerde oğluş yanımda olacak
pişirmeden nasıl koyuyosun buzdolabı poşetinemi. çözdürüpmü pişiriyodun
Bizim burda doğumla mevlüt arası geçmiş olsun annrnin sütü olsun niyetine süt getirirler. Akrabalar ve onlar mevlüde çağırılır. Hasta ziyareti gibi fazka oturmazlar
İzmir canım.. ben de annemden duyuyorum bizim mahalleye mi ait acaba.. hatta annemi arayanlar var doğum oldu mu?olunca haber verin. Sen bize gelmiştin bizm de gelmemiz lazım fln diye.. geçmiş olsun gibi olduğu için ilk hafta bile gelenler oluyr o zor oluo tabi. Buarada ben hiç gitmedim. Ben hediyemle bi süre sonra giderm.Canim ben pogacayi koyucam, seklini verip tepsiye dizecem o sekilde biraz donduracam sonrasinda alip buzdolabi posetine koyacam, kullanacagim zamanda direk cikarip firin isinana kadar disarda duracak sonrada firina verecem. Ama kurabiyeleri pisirip koyarim
Hic duymamistim cok degisik bir gelenekmis, sizin orasi neresiymis merak ettim
Çatı muayenesi olmuş muydun?kizlar acil yardimmm!! az once lavaboya gittim gunluk ped alerji yaptigi icin pecete kullaniyorum ve cok az nokta gibi kahverengiye yakin bisey gordym cok korkuyorum
yok cnm olmadim 36 ya yeni girdimÇatı muayenesi olmuş muydun?
Eğer sancın yoksa bi sıkıntı yokyok cnm olmadim 36 ya yeni girdim
Sagol canim. Aciklayici olduCanım ben insan kaynakları şubesinde çalışıyorum SGK ya gidip bebeğinin yükümlülüğünü üzerine al, bunu insan kaynaklarına bildir doğum belgenle birlikte, doğum yardımı alıcan 198 küsür 87 değil her ayda 39 küsür çocuk parası eklenecek maaşına, agin asgari geçim indirimi demek buda 103 lira olması gerekir, senin durumunda olan arkadaşıma yaptım ondan biliyorum
ins nisan degildir yaa daha cok erken Allah korusunEğer sancın yoksa bi sıkıntı yok
Belki nişanın gelmiş olabilir
Akıntını takip et
Ulaşma imkanın varsa sabah doktorunu ara bir sor
İnşallah canımins nisan degildir yaa daha cok erken Allah korusun
Ilk gebelkte sanci daha cok hissedilirms. Bnm gece 2.30 da basldi sancim hastnye vardgmzda 11 e geliydu 4 cm acilms anca. 14.30 da dogurdm. Yani 12 saat sanci cekmism.
Bnm karnm hic inmden doguma gittm. herkesnki farkldr illa incek diye bisey yok
Benim hiç inmedi ama 38 haftada doğum yaptım
Yani herkesin inmiyo demek ki
ben bekliyorum cok dert olmuyor.habersiz çat kapı gelen olursa pişmesinimi bekliyecez.
Önce tepside doldurup sonra posete koyuyorum.pişirmeden nasıl koyuyosun buzdolabı poşetinemi. çözdürüpmü pişiriyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?