2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu saat oldu ben daha uyuyamadım. Bir türlü rahAt pozisyon bulamıyorum tam buldum diyorum hop wc ye git gel yine başa sarıyorum. Benimle birlikte oğlumda uyanık oda canımı acıtıyor.

Günaydın..
wc ye kalk sonra su ic sonra yine wc :/
Bütün gece böyle geçiyor..
sonra da sabahın köründe uyaniyorum..pff :/

yazini okuyunca cok moral oldu bana tesekkur ederim..hergun hastaneye gidip sut sagiyorum veriyorum simdi benim sutumude almaya baslamis bugun kuvezde 5.gun saglik durumu iyi diyolar baska bi gelisme olmadigini soyluyolar ins en kisa zamanda cikar hergun agliyorum nolcak nasil kucagima alip buyutcem diye.Allah sanada guc ve sabir versin..

Gunaydin hayirli pazarlar herkese, yatak tuvalet ikilemesini yine sonlandirdik bu sabah sukur

kizlar acil yardimmm!! az once lavaboya gittim gunluk ped alerji yaptigi icin pecete kullaniyorum ve cok az nokta gibi kahverengiye yakin bisey gordym cok korkuyorum

Csnim nasil oldun leke devam ettimi insallah bebisin birazcik daha dayanir, seninle gunlerimiz ayni bende hergun doguruyorum korkusunu yasiyorum. Rabbim en hayirli zamanda saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Günaydın kızlar dün kontrolümuz vardı. 49 cm 2950gr olmuşuz. Progestan kullanıyordum dr bıraktırdı. 6 Mart sezaryen tarihimiz tabii kızım o kadar bekler mi bilmem. Ayağa kalktigimda kasılmalarım oluyor sürekli yatamiyorum oğlum "kalk " diye sürekli komut veriyor.
Siz nasılsınız bilmem ama son zamanlar hiç çekilmez oldu.
Kimler doğurdu geçmişi okuyamadim ama yarın doğuracak olanların Allah yardımcısı olsun inşallah

Ben ara ara aldım koydum kenara bebeğin eşyaları da dahil ki hala bitmiyor iyi ki almışım diyorum.Şimdi agirlastim. Yurumekte bıle zorlanıyorum. Ama eksikler bitmiyor cnm.En olmadı eğer geliyorsa netten siparis verirsin.Ben ist.olmama rağmen netten de aldığım şeyler oldu.

merhabalar ben subat anneleri gurubundanım dogum hikayemi paylaşmak istedim sizle belki aynı durumda olan biri vardır ve yardımım dokunur her zaman normal dogum istedım ama bebegımın iri bebek oldugu risk olusabilecegi söylendi ve spinal sezeryan gecirdim 4600 gr denilen kızım 3700 dogdu sonrasında yasananlarda cabası agrılar sızılar ikl bi hafta sütüm hiç gelmedi bugun 14 gun oldu ve damla damla siz siz olun her söylenene inanmayın sezeryandan o kadar korkuyodumki basıma geldi kesinlikle ve kesinlikle mecburiyet olmadıgı sürece herseyın en güzeli normal olanı hayırlı gunler

Bende pazartesi 37 haftaya gircem kuvvet ve muhtemelen çatı muaynesi olur bende merak içindeyim ne diyecek Dr.

evet ben de öyle yaptım. sadece bebek olsa yine iyiydi ama yeni ev taşınma halısı perdesi eksikler hepsi bu son 1 ayda oldu. bu durumda ne ev ne bebek eksiği bitti. hayırlısı artık. kolayca doğumda olursa o ne mutlu bize :))

ben de reflu vardı ondan gaz cıkardım.bulantı yoktu canım.korkma

Gunaydin kizlar;
Bu saatte anca kahvaltiya oturabiliyorum.. Cogunluk gibi butun gece su wc ikileminden uyuyamiyorum..
Kizlar sizden de kokusuz sapsari akinti geliyo mu normal mi??

Gunaydin kizlar;
Bu saatte anca kahvaltiya oturabiliyorum.. Cogunluk gibi butun gece su wc ikileminden uyuyamiyorum..
Kizlar sizden de kokusuz sapsari akinti geliyo mu normal mi??
Sapsarı değil ama sarıya yakın akıntım oluyo benim de
Enfeksiyon kaynaklı olabilir
Bi tahlil yaptır istersen
Ben de enfeksiyon vardı ona bağlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…