yazini okuyunca cok moral oldu bana tesekkur ederim..hergun hastaneye gidip sut sagiyorum veriyorum simdi benim sutumude almaya baslamis bugun kuvezde 5.gun saglik durumu iyi diyolar baska bi gelisme olmadigini soyluyolar ins en kisa zamanda cikar hergun agliyorum nolcak nasil kucagima alip buyutcem diye.Allah sanada guc ve sabir versin..Canim gozunaydin bende erken dogum yaptim hemde 33 haftaliktim bebegimin gelisimi 31 hafta cikiyoken 1730 gr dogdu saglik sorunu yoktu kilo almasini beklediler 19 gun kaldi seninkinin haftasida kilosuda benden daha iyi daha az kalir heralde saglik sorunu yoksa icini ferah tut hafta olarak cok iyi bi hafta 35 i gecmissin zayif bi bebek oldugu icin zorlu bi surec seni bekliyor ama moralini yuksek tut saglik sorunu olmamasi cok guzel yavas yavas kilo alir merak etme bebegimi teslim ettiklerinde 2100 gr di seninki simdiden 1900 mus cok surmeden bebegini kucagini alirsin ins Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun he bide bebegin kuvezdeyken surekli sut sag sutun yoksada sag zamanla gelecek bebegini aldiginda sutun olmus olur 3 saatte bir 15 dk sag canim
kizlar acil yardimmm!! az once lavaboya gittim gunluk ped alerji yaptigi icin pecete kullaniyorum ve cok az nokta gibi kahverengiye yakin bisey gordym cok korkuyorum
evet ben de en çok yaz mevsimini düşünüyorum. kış olsa çok fark etmez. hala eksiklerim var bir sürü. ona da bakıcam inşallah yakın zamanda. her şeyin olmadığı bir ilçede yaşayınca merkeze gittiğinde bir güne her şeyi sığdıramıyosun. sürekli de gidilmiyor. önce erken dedik şimdi geç kaldık :))
Günaydın kızlar dün kontrolümüz vardı bizimde bebiş doğum pozisyonunu almış normal doğumu denemek istermisin dedi doktor isterim dedim bende 37. Haftada çatı muayenesi yapcaz bakalım ne olcak ona göre netleştiricez sanırım
evet ben de öyle yaptım. sadece bebek olsa yine iyiydi ama yeni ev taşınma halısı perdesi eksikler hepsi bu son 1 ayda oldu. bu durumda ne ev ne bebek eksiği bitti. hayırlısı artık. kolayca doğumda olursa o ne mutlu bize :))Ben ara ara aldım koydum kenara bebeğin eşyaları da dahil ki hala bitmiyor iyi ki almışım diyorum.Şimdi agirlastim. Yurumekte bıle zorlanıyorum. Ama eksikler bitmiyor cnm.En olmadı eğer geliyorsa netten siparis verirsin.Ben ist.olmama rağmen netten de aldığım şeyler oldu.
ben de reflu vardı ondan gaz cıkardım.bulantı yoktu canım.korkmacok güzeeel ellerine saglik..
gözün aydin canim allah anali babali büyütsün insallah.. spinalden sonra bulanti oldumu sende? bende spinal olucam kismetse o yüzden merak ettim..
aa ne güzel yanliz degilim demekki :) gerci bi arkadasin daha tarihi 2 martti :)
Sapsarı değil ama sarıya yakın akıntım oluyo benim deGunaydin kizlar;
Bu saatte anca kahvaltiya oturabiliyorum.. Cogunluk gibi butun gece su wc ikileminden uyuyamiyorum..
Kizlar sizden de kokusuz sapsari akinti geliyo mu normal mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?