- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
cnm iyiyim dun gercekten cok korktum leke devam etmedi cok sukur ve cantam falan hazir degil ne yapicam diye falan dusundum esimde korkma falan dedi ama ins bisey olmaz gelen sey sumuksu olmasi gerekiyormus herhalde benim oyle degildi ya icim rahatladi birazCsnim nasil oldun leke devam ettimi insallah bebisin birazcik daha dayanir, seninle gunlerimiz ayni bende hergun doguruyorum korkusunu yasiyorum. Rabbim en hayirli zamanda saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Gunaydin eger biraz ayakta dolanirsam sari akinti geliyo ama uzanip yattigimda falan geceleri gelmiyorGunaydin kizlar;
Bu saatte anca kahvaltiya oturabiliyorum.. Cogunluk gibi butun gece su wc ikileminden uyuyamiyorum..
Kizlar sizden de kokusuz sapsari akinti geliyo mu normal mi??
bendede cok akinti var surekli camasirimi degistirmektn yoruldum gunluk pedde kullanmiyorum enfeksiyon yapar diye ama olsun bebisler icin katlanicagiz :)Gunaydin eger biraz ayakta dolanirsam sari akinti geliyo ama uzanip yattigimda falan geceleri gelmiyor
Bu gece 6 kere wc ye kalktım. Üstüne birde saat 6 idi ben hala uyanıktımBazı anneler gece çok sık wc ye gittiğini söylemiş ve uyuyamadığını. Ben yeterince su içmeme rağmen gece wc ye 1 kez ancak kalkıyorum ve uyku problemim yok. Benim bebek gelmeye niyetli değil sanırım Bebişin başı aşağıda ama henüz kanalda değill.çok sıkıldım bi an önce kucağıma almak istiyorum
Allah yardımcın olsun tatlımm. Merak ettiğim doğum yaklaştıkça mı sık wc ye gidiliyorBu gece 6 kere wc ye kalktım. Üstüne birde saat 6 idi ben hala uyanıktım
Gecms olsn dikkat et bari. Insllh cabucak duzelrsn
Geçmiş olsun canım..
Azıcık akıllı uslu durmayı ogren artık :/
Geçmiş olsun . Enkısa sürede iyileşir umarım
Sagol canım. Ben uzun süredir wc konusunda aynıyım ama uyku sorunu 1 2 haftadır var.Allah yardımcın olsun tatlımm. Merak ettiğim doğum yaklaştıkça mı sık wc ye gidiliyor
Nasıl oldun. Yapabiliyormusun pansumanınıÇok teşekkür ederim
Allah yardımcın olsun tatlımm. Merak ettiğim doğum yaklaştıkça mı sık wc ye gidiliyor
Yutkunuyorsa süt geliyor çık çık diye ses cikartiyorsa hava yutuyordur demişti kurs ebesi pratikte anlaşılıyor mu bilmem :)Dus aldm bugn. Hastnde 1 gun kaldk. Dun aksam da evimze geldk. Erva emio ama cok anlmyrm sut geliodr insllh.
Gunaydin kizlar;
Bu saatte anca kahvaltiya oturabiliyorum.. Cogunluk gibi butun gece su wc ikileminden uyuyamiyorum..
Kizlar sizden de kokusuz sapsari akinti geliyo mu normal mi??
:) şu ev temizliğini halledim bende tetiklicem :) hurma aldım egzersizler falan var onları yapıcam gelsin artık dimi amacok skildm beklemekten...
dogumu tetiklemesi icin birseyler onerseniz ya kizlar :))
doktora gitmedinmi başka bişe olmasıncnm iyiyim dun gercekten cok korktum leke devam etmedi cok sukur ve cantam falan hazir degil ne yapicam diye falan dusundum esimde korkma falan dedi ama ins bisey olmaz gelen sey sumuksu olmasi gerekiyormus herhalde benim oyle degildi ya icim rahatladi biraz
:) şu ev temizliğini halledim bende tetiklicem :) hurma aldım egzersizler falan var onları yapıcam gelsin artık dimi ama
Hurma .. Adaçayı .. Yürüyüş ... Merdiven inip Çıkma... Belki ilişki :) bunlar aynı zamanda Doğumu kolaylaştıran şeylermiş.. Şuanda benim uzak durduklarım aynı zamanda :)))cok skildm beklemekten...
dogumu tetiklemesi icin birseyler onerseniz ya kizlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?