2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Csnim nasil oldun leke devam ettimi insallah bebisin birazcik daha dayanir, seninle gunlerimiz ayni bende hergun doguruyorum korkusunu yasiyorum. Rabbim en hayirli zamanda saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
cnm iyiyim dun gercekten cok korktum leke devam etmedi cok sukur ve cantam falan hazir degil ne yapicam diye falan dusundum esimde korkma falan dedi ama ins bisey olmaz gelen sey sumuksu olmasi gerekiyormus herhalde benim oyle degildi ya icim rahatladi biraz

kizlar nasilsiniz dun gece oglusumun kiyafetlerini yikadim esimle beraber astik cok heyecanlandik ve bugunde utuleyecegiz cantami hazirliyacagim ne olur ne olmaz dun cok korktum zaten. birazdanda kendime emzirme sutyeni falan almaya cikicam

Gunaydin eger biraz ayakta dolanirsam sari akinti geliyo ama uzanip yattigimda falan geceleri gelmiyor
bendede cok akinti var surekli camasirimi degistirmektn yoruldum gunluk pedde kullanmiyorum enfeksiyon yapar diye ama olsun bebisler icin katlanicagiz :)

Bazı anneler gece çok sık wc ye gittiğini söylemiş ve uyuyamadığını. Ben yeterince su içmeme rağmen gece wc ye 1 kez ancak kalkıyorum ve uyku problemim yok. Benim bebek gelmeye niyetli değil sanırım Bebişin başı aşağıda ama henüz kanalda değill.çok sıkıldım bi an önce kucağıma almak istiyorum

Bu gece 6 kere wc ye kalktım. Üstüne birde saat 6 idi ben hala uyanıktım

Gunaydin kizlar;
Bu saatte anca kahvaltiya oturabiliyorum.. Cogunluk gibi butun gece su wc ikileminden uyuyamiyorum..
Kizlar sizden de kokusuz sapsari akinti geliyo mu normal mi??

Bence normal, bende de geliyor. Her hafta idrar testi ve 2 haftada bir de doktorum alttan muayene ediyor. Herhangi bir olumsuzluk yok simdiye kadar

doktora gitmedinmi başka bişe olmasın

cok skildm beklemekten...
dogumu tetiklemesi icin birseyler onerseniz ya kizlar :))
Hurma .. Adaçayı .. Yürüyüş ... Merdiven inip Çıkma... Belki ilişki :) bunlar aynı zamanda Doğumu kolaylaştıran şeylermiş.. Şuanda benim uzak durduklarım aynı zamanda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…