- 14 Ocak 2015
- 111
- 109
- 48
- 28
cnm iyiyim dun gercekten cok korktum leke devam etmedi cok sukur ve cantam falan hazir degil ne yapicam diye falan dusundum esimde korkma falan dedi ama ins bisey olmaz gelen sey sumuksu olmasi gerekiyormus herhalde benim oyle degildi ya icim rahatladi biraz
Yutkunuyor cnm bugn daha ii masallh sutum artmya basldi sankiYutkunuyorsa süt geliyor çık çık diye ses cikartiyorsa hava yutuyordur demişti kurs ebesi pratikte anlaşılıyor mu bilmem :)
Sabret kizcok skildm beklemekten...
dogumu tetiklemesi icin birseyler onerseniz ya kizlar :))
Hic ummadgnz anda gelioTemizlik de yaptım yürüyüş de yine dogmaya niyeti yok bizim kızın
günü var daha ama artık kavusmak istiyorummm
bende cok bunaldım valla hayırlısıyla bi doğsalarBen hem dogsun istiyorum hem de vicdan yapıyorum sabirsizligim yüzünden..
ama bu hamilelik hali bunaltti beni.
bebeğimi de görmek kucağıma almak istiyorum artık..
Hic ummadgnz anda geliodoguma giderkn ne evim temzdi ne de besik kuruluydu. Gelnce annmle esim halletti hepsini. Bn annelgn tadni cikariyrm
bende cok bunaldım valla hayırlısıyla bi doğsalar
öyle ama arkadaşlarımda beni korkutuyo karnında daha iyi doğunca görcem seni diyolar. keyfine bak diyolar. bende en azından hareketlerim kısıtlı değil alır kucağıma tv izlerim diyorum :)oturup kalkmak bile işkence..
ya her şey bi yana insan artıkbebegını gormek ıstıyor.
öyle ama arkadaşlarımda beni korkutuyo karnında daha iyi doğunca görcem seni diyolar. keyfine bak diyolar. bende en azından hareketlerim kısıtlı değil alır kucağıma tv izlerim diyorum :)
benim kaba temizliğim bitti ama ne kadr temizlesende yinede bi süpürge açmak gerekiyor heryer toz oluyo. beşiği yatak odama geçirmedim daha.Hic ummadgnz anda geliodoguma giderkn ne evim temzdi ne de besik kuruluydu. Gelnce annmle esim halletti hepsini. Bn annelgn tadni cikariyrm
evet herkes aynı şeyi söylüyoröyle ama arkadaşlarımda beni korkutuyo karnında daha iyi doğunca görcem seni diyolar. keyfine bak diyolar. bende en azından hareketlerim kısıtlı değil alır kucağıma tv izlerim diyorum :)
1 hafta neye kaldı ? Doğuma mı ? Izne filan mı çıkacaksın.. Doğum için erken olsa gerekson zamanlarda insan artık iyice sabırsızlanıyor. benim bir haftam kaldı çok heyecanlıyım
Doğum ne zaman canım...Günaydın..
wc ye kalk sonra su ic sonra yine wc :/
Bütün gece böyle geçiyor..
sonra da sabahın köründe uyaniyorum..pff :/
Hamilelk guzel ama annelk cok daha guzelöyle ama arkadaşlarımda beni korkutuyo karnında daha iyi doğunca görcem seni diyolar. keyfine bak diyolar. bende en azından hareketlerim kısıtlı değil alır kucağıma tv izlerim diyorum :)
dimi ya minnoş minnoş seversin ne güzel :)Hamilelk guzel ama annelk cok daha guzelevladma kavustgum icin allha sukredip duruyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?