2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi bakalim hayirlisi olsun, zamaninda gelsin bebislerimiz. Ben cantayi hazirladim ne olu ne olmaz esimede herseyin yerini tarif ettim yarin kontrolum var bakalim doktor ne diycek nst ye girecem

Merhaba kızlar herkes iyidir inşallah bizde bugün iyiyiz cok şükür herkes sabırsız sabırsız bebeklerini bekliyor bir an önce gelselerde kavussak yavrucaklara inşallah çok ozlettiler kendilerini

Ben hem dogsun istiyorum hem de vicdan yapıyorum sabirsizligim yüzünden..
ama bu hamilelik hali bunaltti beni.
bebeğimi de görmek kucağıma almak istiyorum artık..

oturup kalkmak bile işkence..
ya her şey bi yana insan artıkbebegını gormek ıstıyor.
öyle ama arkadaşlarımda beni korkutuyo karnında daha iyi doğunca görcem seni diyolar. keyfine bak diyolar. bende en azından hareketlerim kısıtlı değil alır kucağıma tv izlerim diyorum :)

öyle ama arkadaşlarımda beni korkutuyo karnında daha iyi doğunca görcem seni diyolar. keyfine bak diyolar. bende en azından hareketlerim kısıtlı değil alır kucağıma tv izlerim diyorum :)

Annelik kolay değil tabi.
Ben söylenenlere kulak asmıyorum :)
Zorluğuyla güzelliğiyle istedik bu bebekleri :)

Hic ummadgnz anda gelio doguma giderkn ne evim temzdi ne de besik kuruluydu. Gelnce annmle esim halletti hepsini. Bn annelgn tadni cikariyrm
benim kaba temizliğim bitti ama ne kadr temizlesende yinede bi süpürge açmak gerekiyor heryer toz oluyo. beşiği yatak odama geçirmedim daha.

Hamilelk guzel ama annelk cok daha guzel evladma kavustgum icin allha sukredip duruyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…