2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugün doğan bebek haberi yok galiba.
saatler kaldı doğuma
lohusa şerbetimi hazırladım bir tek kurabiye kaldı azıcık dinlenip onuda halledecegim.son kez valizide gözden geçiririm.

Hadi bakalim son hazirliklar demek darisi basimiza, insallah yarin sizden guzel haberler aliriz.
Bende bugun dondurucuya biseyler koydum yarinda kontrolum var cok merak ediyorum ne kadar olmus kizim diye

Ben de sözde bugun dolaba bi şeyler daha koyacaktım ama hiç halim yoktu..

bugün doğan bebek haberi yok galiba.
saatler kaldı doğuma
lohusa şerbetimi hazırladım bir tek kurabiye kaldı azıcık dinlenip onuda halledecegim.son kez valizide gözden geçiririm.
ben ikramlık hiçbişe hazırlamadım eşim alsn pastaneden gelen olursa aldırırm napim amann onu al bunu yap yetti gari :)

Ben de sözde bugun dolaba bi şeyler daha koyacaktım ama hiç halim yoktu..

Ben gelen giden için hazır kurabiye aldırdım eşime
Zaten hem annem hemde kayınvalidem arada bişeyler yapıp getiriyor sağ olsunlar
Yorma kendini sende arada eşlerimizde yapsın biz neler çekiyoruz burda

İşim gücüm bitti annem de yaptı bi şeyler ama ben de yapayım diyorum..
İyi oldugumda yapıcam artık..

İşim gücüm bitti annem de yaptı bi şeyler ama ben de yapayım diyorum..
İyi oldugumda yapıcam artık..

Bende şeker vs süslicem diyodum ya ani olunca öyle kaldı
Ama yorduğuma da değmezmiş
Birden ablamlar filan balonlarla süslediler odayı çiçekte almışlardı

Napıyosunuz
Herkes iyi mi ben pek giremiyorum
Burcuyu hiç görmemiştim haber var mı
Bi de Cesurarya nın ikiz ya Allah yardım etsin diyorum hep aklıma geldikçe insan 1 taneye zor yetişiyo

Çek hastanade bebek için kaç takım kıyafet kullandınız. birde kendin için

Çek hastanade bebek için kaç takım kıyafet kullandınız. birde kendin için

Bebek için bi tane kullandık
Bişey yemediğinden kusmadı da yani İkra
Ama yedek ikincisiyi de koymuştum

Benim de 2 taneydi ben kullandım
Anestezinin etkisi tam gitmeden tuvalet ihtiyacın olsa da anlamıyosun

Selam kızlar. Baya uzun bir süredir giremedim. Çünkü oğlumuzdan fırsatım olmadı geçtiğimiz pazar doğum yaptım. Bugün bebeğim sekizinci gününde.sata göre 3, doktorun hesaplarına göre iki hafta erken geldi yağızım. Normal ve dikişli bir doğum oldu benimki. Suyum geldi hastaneye gittim ve suni sancıyla doğum yaptım. Doğum hakkındaki fikirlerimi yazmıyım ama bebek sahibi olmak tarif edilemez bir duygu. Son iki gündür daha iyi hissediyorum kendimi. Dikişlerden kalkıp oturmak emzirmek baya bi sorun oldu. Sağlık problemimiz yok şükür ki. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah.

Hadi bakalim son hazirliklar demek darisi basimiza, insallah yarin sizden guzel haberler aliriz.
Bende bugun dondurucuya biseyler koydum yarinda kontrolum var cok merak ediyorum ne kadar olmus kizim diye
Benim de yarın kontrolüm. Merakla bekliyor insan di mi :) genelde kendim giderim kontrollere. Ama şimdi az kalınca eşine dedim bu hafta sen de gel. Ama bizimki çoook uzun zamandır yüzünü göstermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…