doğuma canım erken olacak normal zamanına göre 2 mart a gün verdi dr.1 hafta neye kaldı ? Doğuma mı ? Izne filan mı çıkacaksın.. Doğum için erken olsa gerek
bugün doğan bebek haberi yok galiba.
saatler kaldı doğuma
lohusa şerbetimi hazırladım bir tek kurabiye kaldı azıcık dinlenip onuda halledecegim.son kez valizide gözden geçiririm.
ne güzel allah mutluluğunu sonsuz eylwsin. bizlerede hayırlısıyla nasip etsinHamilelk guzel ama annelk cok daha guzelevladma kavustgum icin allha sukredip duruyrm.
Doğum ne zaman canım...
Ayy ne heyecanli darisi basimiza sag salim alirsin ins bebegini kucaginabugün doğan bebek haberi yok galiba.
saatler kaldı doğuma
lohusa şerbetimi hazırladım bir tek kurabiye kaldı azıcık dinlenip onuda halledecegim.son kez valizide gözden geçiririm.
ben ikramlık hiçbişe hazırlamadım eşim alsn pastaneden gelen olursa aldırırm napim amann onu al bunu yap yetti gari :)bugün doğan bebek haberi yok galiba.
saatler kaldı doğuma
hayırlısıyla vakti zamanında sağlıkla alırsın kucağına inş.15 inde günüm dolacak bekliyoruz Valla :)
Nasıl oldun. Yapabiliyormusun pansumanını
hayırlısıyla vakti zamanında sağlıkla alırsın kucağına inş.
Ben de sözde bugun dolaba bi şeyler daha koyacaktım ama hiç halim yoktu..
Ben gelen giden için hazır kurabiye aldırdım eşime
Zaten hem annem hemde kayınvalidem arada bişeyler yapıp getiriyor sağ olsunlar
Yorma kendini sende arada eşlerimizde yapsın biz neler çekiyoruz burda
İşim gücüm bitti annem de yaptı bi şeyler ama ben de yapayım diyorum..
İyi oldugumda yapıcam artık..
Çek hastanade bebek için kaç takım kıyafet kullandınız. birde kendin içinBen gelen giden için hazır kurabiye aldırdım eşime
Zaten hem annem hemde kayınvalidem arada bişeyler yapıp getiriyor sağ olsunlar
Yorma kendini sende arada eşlerimizde yapsın biz neler çekiyoruz burda
Çek hastanade bebek için kaç takım kıyafet kullandınız. birde kendin için
Ben de öyle. hazır Alırım. Ya da annem bikaç bişey yapar. Gelen eli boş gelmesin :)ben ikramlık hiçbişe hazırlamadım eşim alsn pastaneden gelen olursa aldırırm napim amann onu al bunu yap yetti gari :)
Yarın mi senin doğumun?bugün doğan bebek haberi yok galiba.
saatler kaldı doğuma
Benim de yarın kontrolüm. Merakla bekliyor insan di mi :) genelde kendim giderim kontrollere. Ama şimdi az kalınca eşine dedim bu hafta sen de gel. Ama bizimki çoook uzun zamandır yüzünü göstermiyorHadi bakalim son hazirliklar demek darisi basimiza, insallah yarin sizden guzel haberler aliriz.
Bende bugun dondurucuya biseyler koydum yarinda kontrolum var cok merak ediyorum ne kadar olmus kizim diye
Neden oldu acabaHamilelkte hic olmayan odem dogumdn sonra oldu. Ayaklrm ve backlrm cok sis. Insllh gecer bi an once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?