Gözün aydın. Kavuştu BebeğineSelam kızlar. Baya uzun bir süredir giremedim. Çünkü oğlumuzdan fırsatım olmadı geçtiğimiz pazar doğum yaptım. Bugün bebeğim sekizinci gününde.sata göre 3, doktorun hesaplarına göre iki hafta erken geldi yağızım. Normal ve dikişli bir doğum oldu benimki. Suyum geldi hastaneye gittim ve suni sancıyla doğum yaptım. Doğum hakkındaki fikirlerimi yazmıyım ama bebek sahibi olmak tarif edilemez bir duygu. Son iki gündür daha iyi hissediyorum kendimi. Dikişlerden kalkıp oturmak emzirmek baya bi sorun oldu. Sağlık problemimiz yok şükür ki. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah.
Selam kızlar. Baya uzun bir süredir giremedim. Çünkü oğlumuzdan fırsatım olmadı geçtiğimiz pazar doğum yaptım. Bugün bebeğim sekizinci gününde.sata göre 3, doktorun hesaplarına göre iki hafta erken geldi yağızım. Normal ve dikişli bir doğum oldu benimki. Suyum geldi hastaneye gittim ve suni sancıyla doğum yaptım. Doğum hakkındaki fikirlerimi yazmıyım ama bebek sahibi olmak tarif edilemez bir duygu. Son iki gündür daha iyi hissediyorum kendimi. Dikişlerden kalkıp oturmak emzirmek baya bi sorun oldu. Sağlık problemimiz yok şükür ki. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah.
Neden oldu acaba
Öncelikle hayırlı olsunSelam kızlar. Baya uzun bir süredir giremedim. Çünkü oğlumuzdan fırsatım olmadı geçtiğimiz pazar doğum yaptım. Bugün bebeğim sekizinci gününde.sata göre 3, doktorun hesaplarına göre iki hafta erken geldi yağızım. Normal ve dikişli bir doğum oldu benimki. Suyum geldi hastaneye gittim ve suni sancıyla doğum yaptım. Doğum hakkındaki fikirlerimi yazmıyım ama bebek sahibi olmak tarif edilemez bir duygu. Son iki gündür daha iyi hissediyorum kendimi. Dikişlerden kalkıp oturmak emzirmek baya bi sorun oldu. Sağlık problemimiz yok şükür ki. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah.
Of yaa ne bu boyle ayni sorun bendede haber bekliyor neymis gelelim rahat etsin doguma kadar esime baski yapiyor sanirim esimde bana donuyor gelsinler diye. Iyide kimse sormuyor doguma kadar+bu kadinla evde nasil zaman gecircen diye. Kv ile cok iyiyim sorun yok ama yalnizligin rahati gibi var mi. Garip garip diziler izliyoruz tum gun o var diye komsuya falanda gidemiyorum yani doguma kadar lafi zaten sitres yaratiyor. Cok doldum bu durua insan dogumdan cok oncesi ve sonrasindan korkar mi yaGunaydinlar..
Wc ye kalkmaktan nefret eder oldum 1bck saattir uyuyamyrm
Bir de kafamda bi suru soru dusunup duruyorum.. Dogumu gectm benmde derdm evmde kalacak kisiler en az 1 ay beni yalnz birakmayacakms kv
@alingirli cok gecmis olsun cnm gogusten hic emziirrmedenmi kan geldi ? Doktorun bakmadimi cnm ?
Herkes iyi çok şükür..Bende şeker vs süslicem diyodum ya ani olunca öyle kaldı
Ama yorduğuma da değmezmiş
Birden ablamlar filan balonlarla süslediler odayı çiçekte almışlardı
Napıyosunuz
Herkes iyi mi ben pek giremiyorum
Burcuyu hiç görmemiştim haber var mı
Bi de Cesurarya nın ikiz ya Allah yardım etsin diyorum hep aklıma geldikçe insan 1 taneye zor yetişiyo
Herkes iyi çok şükür..
doğumu bekliyoruz :)
Burcu da bebeğini buyutuyor çok tatlı bi kız masaallah :)
Cesurarya nin ikizlerinin eve çıkmasi suan 4 gözle bekledigimiz şey..
Annelik duygusunu bize de taddirsin Rabbim..
sana da yardım etsin bebeğini büyütürken :)
3 4 takım koymaya gerek yok yani . gerçi koyarsın ihtiyaç olmaz, koymazsın ihtiyaç olur neyse ortalama 2-3 yeter.Bebek için bi tane kullandık
Bişey yemediğinden kusmadı da yani İkra
Ama yedek ikincisiyi de koymuştum
Benim de 2 taneydi ben kullandım
Anestezinin etkisi tam gitmeden tuvalet ihtiyacın olsa da anlamıyosun
gözün aydı. Hayırlı olsun bebeğinizSelam kızlar. Baya uzun bir süredir giremedim. Çünkü oğlumuzdan fırsatım olmadı geçtiğimiz pazar doğum yaptım. Bugün bebeğim sekizinci gününde.sata göre 3, doktorun hesaplarına göre iki hafta erken geldi yağızım. Normal ve dikişli bir doğum oldu benimki. Suyum geldi hastaneye gittim ve suni sancıyla doğum yaptım. Doğum hakkındaki fikirlerimi yazmıyım ama bebek sahibi olmak tarif edilemez bir duygu. Son iki gündür daha iyi hissediyorum kendimi. Dikişlerden kalkıp oturmak emzirmek baya bi sorun oldu. Sağlık problemimiz yok şükür ki. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah.
Oo gwcmis olsun evet be yazikki iyiyim diye hemen fildir fildir olmamak gerek dikisler yeni oldugundan bira daman taninmali zorlanmamali , ama tahmin ediuorum sende yatamayanlardansin dimi:)Selam kızlar
Dikiş yerimde bi şişlik vardı
Korkuyodum doktora gitmeye, geçsin diye bekledim geçmedi
Dün hatta ufak bi yanı patlamış sızıntı vardı
Doktoru aradım görmeden yorum yapamam dedi
İkra ile tektim hava da kar zaten
Annemi aradım İkra'nın yanında dursun diye
Eşimde işten hastaneye geçti
Sıktılar pek iltihapta yok neden olmuş anlamadık ama yüzeysel bişey merak etme dediler
Pansuman yaptılar, hergün pansumana gel dediler
Bebeğim var hergün gelemem siz yazın ben evde pansuman yaparım o malzemelerle dedim
Sen yapamazsın zor olur dedi, annem ya da eşim yapar dedim ama attım biraz
Annem her gün yok eşimde kandan yaradna korkar kendim yapıcam artık
Bi de antibiyotik yazdı
Ben hiç yatıp dinlenmedim doğru dürüst
Zorladım galiba
Siz öyle yapmayın
Cesuryanin bebekleri hastanedemiHerkes iyi çok şükür..
doğumu bekliyoruz :)
Burcu da bebeğini buyutuyor çok tatlı bi kız masaallah :)
Cesurarya nin ikizlerinin eve çıkmasi suan 4 gözle bekledigimiz şey..
Annelik duygusunu bize de taddirsin Rabbim..
sana da yardım etsin bebeğini büyütürken :)
Neden erken sezeryan demi ?doğuma canım erken olacak normal zamanına göre 2 mart a gün verdi dr.
Selam kızlar. Baya uzun bir süredir giremedim. Çünkü oğlumuzdan fırsatım olmadı geçtiğimiz pazar doğum yaptım. Bugün bebeğim sekizinci gününde.sata göre 3, doktorun hesaplarına göre iki hafta erken geldi yağızım. Normal ve dikişli bir doğum oldu benimki. Suyum geldi hastaneye gittim ve suni sancıyla doğum yaptım. Doğum hakkındaki fikirlerimi yazmıyım ama bebek sahibi olmak tarif edilemez bir duygu. Son iki gündür daha iyi hissediyorum kendimi. Dikişlerden kalkıp oturmak emzirmek baya bi sorun oldu. Sağlık problemimiz yok şükür ki. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah.
Benim de yarın kontrolüm. Merakla bekliyor insan di mi :) genelde kendim giderim kontrollere. Ama şimdi az kalınca eşine dedim bu hafta sen de gel. Ama bizimki çoook uzun zamandır yüzünü göstermiyor
iyi akşamlar herkese. ben de bugün hastanede dağıtacağım lohusa şerbeti için bardak süsleme yaptım. bakalım beğenecek misiniz :))
Eki Görüntüle 1427460
Geçmiş olsun çekirge kaçırdım ben sanırımEşim kandan yaradan korkar
Kendim yapıyorum evet
Oturur vaziyetteyken yapabiliyorum
Mecbur yapcam çünkü hergün hastaneye gidip gelmem daha zor hem uzak hem kızım durmaz
Aa 2 martmi ay az kalmis hadi hayirlisiyla saglikla al kucagina insallah canimdoğuma canım erken olacak normal zamanına göre 2 mart a gün verdi dr.
Hadi baklm ins rast gider islern hayrlsyla kavusrsun oglusunabugün doğan bebek haberi yok galiba.
saatler kaldı doğuma
lohusa şerbetimi hazırladım bir tek kurabiye kaldı azıcık dinlenip onuda halledecegim.son kez valizide gözden geçiririm.
Amin cnm allh razi olsn :)ne güzel allah mutluluğunu sonsuz eylwsin. bizlerede hayırlısıyla nasip etsin
Bn de hazrlmdm bugn ilk misafirmz geldi esim pastnden bisylr aldi annm de kahve yapti oyle agirldk.ben ikramlık hiçbişe hazırlamadım eşim alsn pastaneden gelen olursa aldırırm napim amann onu al bunu yap yetti gari :)
Cekirge bn de dogurdm. yazdm ama sen fark etmdn herhlde rahtszlgndan dolayi. Kizima kavustm bn de. Yarin nufus kagdni cikrck esim. Bugn ismni koyduk Zeynep ErvaBende şeker vs süslicem diyodum ya ani olunca öyle kaldı
Ama yorduğuma da değmezmiş
Birden ablamlar filan balonlarla süslediler odayı çiçekte almışlardı
Napıyosunuz
Herkes iyi mi ben pek giremiyorum
Burcuyu hiç görmemiştim haber var mı
Bi de Cesurarya nın ikiz ya Allah yardım etsin diyorum hep aklıma geldikçe insan 1 taneye zor yetişiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?