2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın. Kavuştu Bebeğine

Gözün aydın

Neden oldu acaba

Bana serumlardan dolayı olmuştu

Öncelikle hayırlı olsun
Sanırım doğumun zor geçti
Çok mu sancı oldu
Suni sancının normalden daha ağır olduğu söyleniyo gerçi

Of yaa ne bu boyle ayni sorun bendede haber bekliyor neymis gelelim rahat etsin doguma kadar esime baski yapiyor sanirim esimde bana donuyor gelsinler diye. Iyide kimse sormuyor doguma kadar+bu kadinla evde nasil zaman gecircen diye. Kv ile cok iyiyim sorun yok ama yalnizligin rahati gibi var mi. Garip garip diziler izliyoruz tum gun o var diye komsuya falanda gidemiyorum yani doguma kadar lafi zaten sitres yaratiyor. Cok doldum bu durua insan dogumdan cok oncesi ve sonrasindan korkar mi ya

Herkes iyi çok şükür..
doğumu bekliyoruz :)
Burcu da bebeğini buyutuyor çok tatlı bi kız masaallah :)
Cesurarya nin ikizlerinin eve çıkmasi suan 4 gözle bekledigimiz şey..
Annelik duygusunu bize de taddirsin Rabbim..
sana da yardım etsin bebeğini büyütürken :)

Amin inşallah cümlemizin
Anne olmak zormuş valla öyle deliksiz uykulara hasret kaldım
En uzun uyuduğu 2-3 saat sonra ağlıyo hop fırlıyorum ki ben davul çalsa uyanmazdım ama annelik demek böyle bişey ben bile uyanıyorum duyup

Bebek için bi tane kullandık
Bişey yemediğinden kusmadı da yani İkra
Ama yedek ikincisiyi de koymuştum

Benim de 2 taneydi ben kullandım
Anestezinin etkisi tam gitmeden tuvalet ihtiyacın olsa da anlamıyosun
3 4 takım koymaya gerek yok yani . gerçi koyarsın ihtiyaç olmaz, koymazsın ihtiyaç olur neyse ortalama 2-3 yeter.

gözün aydı. Hayırlı olsun bebeğiniz

Oo gwcmis olsun evet be yazikki iyiyim diye hemen fildir fildir olmamak gerek dikisler yeni oldugundan bira daman taninmali zorlanmamali , ama tahmin ediuorum sende yatamayanlardansin dimi:)

Cesuryanin bebekleri hastanedemi
Sagliklari nasil iyidir ins
Rabbim yardim etsin herkesi kavustursun bebislerine Rabbim

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Zor bir dogum olmus anlasilan ama bebegini alinca unutuyo galiba insan. Insallah sende en kisa zamanda sagligina kavusursun. Yagiz beyi bizim icinde kokla annesi

Benim de yarın kontrolüm. Merakla bekliyor insan di mi :) genelde kendim giderim kontrollere. Ama şimdi az kalınca eşine dedim bu hafta sen de gel. Ama bizimki çoook uzun zamandır yüzünü göstermiyor

Evet ya insan cok heyecan yapiyo, ben su ana kadar iki kere yalniz gittim esim isini ayarlayabiliyo cok sukur hemde gelmeyi cok istiyo oda cok merak ediyo zaten. Bizim kizda gecen ay gosterdi yuzunu ama simdi gormek zor oluyo kafasi baya asagida bakalim yarin ilk defa nst ye girecem onun sonucunuda merak ediyorum cunku kasik agrim oluyo. Hepimiz hayirlisiyla aliriz kucagimiza insallah

iyi akşamlar herkese. ben de bugün hastanede dağıtacağım lohusa şerbeti için bardak süsleme yaptım. bakalım beğenecek misiniz :))
Eki Görüntüle 1427460

Eline saglik canim cok guzel gorunuyoo ben hastane icin birsey hazirlamadim kapi susumu goturecem birkac balon alacam esimde lokum alacak ikram icin, o halde onlari dusunebilirsem tabii

Cekirge bn de dogurdm. yazdm ama sen fark etmdn herhlde rahtszlgndan dolayi. Kizima kavustm bn de. Yarin nufus kagdni cikrck esim. Bugn ismni koyduk Zeynep Erva norml dogum oldgu icin rahat gecti sukur. Darsi butun hamilelrn basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…