2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gozunzaydin, saglikli gunlerde buyusun bebisiniz

Eline saglik canim cok guzel gorunuyoo ben hastane icin birsey hazirlamadim kapi susumu goturecem birkac balon alacam esimde lokum alacak ikram icin, o halde onlari dusunebilirsem tabii

ben de pek bişey hazırlamayı düsünmuyodum ama etraftakiler gaza getirdi canım :)) zaten cok seye de gerek yok bence :)

ben de pek bişey hazırlamayı düsünmuyodum ama etraftakiler gaza getirdi canım :)) zaten cok seye de gerek yok bence :)

Bencede canim, gecen bi akrabanin bebegi oldu hastanede ziyarete gittim sadece kapida susu vardi iceride hicbirsey yoktu zaten insanin gozu aramiyo bile, minik yavruyu gormek yetiyo

Bencede canim, gecen bi akrabanin bebegi oldu hastanede ziyarete gittim sadece kapida susu vardi iceride hicbirsey yoktu zaten insanin gozu aramiyo bile, minik yavruyu gormek yetiyo
bende hastaneye bişe hazrlamadım inşallah fazla kalmamda hemen cıkarım. sadece doktora ebeler vermek için çikolata alıcam o kadr

E

erken dogumun calisabilirr yada calismaz raporuyla ilgisi yok canim ne kadar erken dogurursan o kadar eklenir bende erken dogurdum hepsini dogumsonrasi kullaniyorum simdi
devlette 37den sonrası aktarılmıyo zaten. 37den önce doğurursan sonraya aktarır diye biliyorum

Hadi bakalim hayirlisi olsun, zamaninda gelsin bebislerimiz. Ben cantayi hazirladim ne olu ne olmaz esimede herseyin yerini tarif ettim yarin kontrolum var bakalim doktor ne diycek nst ye girecem
ıyı yapmıssın cnm cantanı hazırlamakla hayırlısı artık bebıslerı beklıyoruz inş yarın bi sorun olmaz cnm :)

Merhaba kızlar herkes iyidir inşallah bizde bugün iyiyiz cok şükür herkes sabırsız sabırsız bebeklerini bekliyor bir an önce gelselerde kavussak yavrucaklara inşallah çok ozlettiler kendilerini
aynen oyle zaman cabuk gecsın ıstıyor ınsan cok mersk edııyorum bebısımı kıme benzıycek acaba dıye soruyorum kendı kendıme :)

3 4 takım koymaya gerek yok yani . gerçi koyarsın ihtiyaç olmaz, koymazsın ihtiyaç olur neyse ortalama 2-3 yeter.
Bebek icin 2 takim koymstm ama 1 tanesi yetti bize. Bez 5 tane faln kullndk. Ama siz fazldn koyun 1 gun kaldk bz o yuzden yedeklre gerek kalmdi

Canim yazdiklarim biraz sacma olmus kusura bakma sen kurumuna basvurcan butun islemler icin dogum paeasini kurumdan alcan sgk dan alinan emzirme yardimi var dogum parasi diyede geciyor onu alamican ssk lilara sgk memurlara kurumu odeme yapiyor o yuzden esin odeme alamicak bide asgari gecim indirimi var agi onun icin yone kurumunda form doldircann yani sgk ile isin yok herseyi kendi kurumunla halletcen

Senin kokunu duyarak uyumak ister canım. Annelik hem mesakkatli hemde çok güzel bir şey. Benim oğlum gece tuvalete gitsem hissediyor ve uyanıyor. Kızım gelince artık evin içinde huni ile dolaşırim eşim hiç yardımcı değil buna rağmen hamilelik daha zor geliyor. Bizim de sezaryen tarihimiz 6 Mart

Oyle bisey yok canim o calisman gereken 5 haftanin icinde dogum yaparsan aktarirsin yine ben 32 haftadayken c37, haftaya kadar calisir aldim ama 33 de dogurdum hepsi aktarildi dogumsonrasi 16 hafta kullancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…