2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen oglunu nasıl uyutuyorsun ben nerdeyse kac aydır uykuya karışmıyorum eşim aralarına yatıp kıtap okuyor
Evde cocuk olunca yenı bebek heyecanından da bışey anlamıyorsun hıc tadını cıkaramadım bende 4 martta alacagım kızımı kucagıma inşallah, ama hepsıne yetememekten korkuyorum,
Hamılelık cok zor doguralım hayırlısıyla daha enerjık daha guclu olacagız ınsallaah
Bende bebegın beşiğini salona kurdum gece oglanları uyandırmasın dıye,

Ben yanına yatıyorum sarılıp uyuyoruz. Babamız hiç Karışmaz. Bazen kv geliyor o uyutuyor. Bende küçük park yatak aldım yaza kadar odamda olsun sonra karyolasına geciririm diye.
Oğlum uyku konusunda doğduğundan beri çok hassas bakalım kızım gelince ne yapacağız.
Hamilelik sanada çok zor geliyor değil mi. Her türlü zorluğa rağmen biran önce doğsun diyorsun

Bende 187 yazcaktim 87 olmus kurumdan kuruma degisiyor demek ben 187 tl aldim devlet memurlarinin saglik aktivasyonunu kendi kurumlarinin yapmasi
87 degil 187 olcakti telden yazitom eksik olmus bende sgk dayim devlet memurlarina islem yapmadigimiz icin detaylari bilniyorum ssk liya islem yapiyoruz biz kendi uzerimden bilgi verdim bizim herseyi insan kaynaklarimiz halletti aktivasyonda dahil sizin kurum farkli ise bilemem dogum parasida 187 tl aldim

="ruveyda12, post: 39571822, member: 360963"]Ben yanına yatıyorum sarılıp uyuyoruz. Babamız hiç Karışmaz. Bazen kv geliyor o uyutuyor. Bende küçük park yatak aldım yaza kadar odamda olsun sonra karyolasına geciririm diye.
Oğlum uyku konusunda doğduğundan beri çok hassas bakalım kızım gelince ne yapacağız.
Hamilelik sanada çok zor geliyor değil mi. Her türlü zorluğa rağmen biran önce doğsun diyorsun[/QUOTE]
Bizimkıler mumkun degıl ben ve baba dışında kımseyle uyumaz, babannemız yanımızda ama onla sadece oynuyorlar, eskıden ıkısını bır parka avm ye gotururdum şimdi hamılelıkten gucum yetmıyor buda benı uzuyor, haksızlık edıyormuşum gıbı gelıyor. En azından bebek dogunca gucum enerjım geri gelecek bebegı babanneye bırakıp oğluşlarımla ilgilenmeyı duşunuyorum
Zaman neyı gosterır bılmem de sut sagma makınesı bıle almayı planlıyorum sut sagıp babanneye bırakıcam arada bır dışarı cıkacam

Öncelikle hayırlı olsun
Sanırım doğumun zor geçti
Çok mu sancı oldu
Suni sancının normalden daha ağır olduğu söyleniyo gerçi
Benim sancım gelmediği için mecburen suni sancı verdiler. Normal sancıyla suni sancıyı karşılaştıramıyotum o yüzden. Sancının da bir yere kadar çekilebilirliği var tabi. Ama ben normal doğumda nerdeyse bütün rolün annede olduğunun farkında değilmişim açıkçası. Bebeğin sancıyla birlikte yavaş yavaş geldiğini zannediyordum. Ama tamamen annenin ıkınmasıyla alakalı birşeymiş. Ve o süreçte inanılmaz bir enerji gerekiyor bebeği ittirebilmek için. Hayatımda yaşadığım en büyük imtihandı. Kimsenin de gözünü korkutmak istemiyorum ama normal doğum yapacak insanların biraz daha cesaretli olması gerekiyor sanırım. Allaha şükür geçti bitti. Şimdi bir sıkıntımız yok. Aslında bakıldığında adı üstünde normal doğum yani önceden herkes bu şekilde doğurmuş. Biz biraz nazlıyız sanırım

Evet canım aynen öyle
Ben de nazlıyımdır ve canım tatlıdır ama kendi isteğimle sezeryan olmak istemiyorum
Normal doğuma engel bi durum olmadıkça denemek istiyorum

Neden erken sezeryan demi ?
plesanta previa var canım bende o yüzden erken alınıyor.

Aa 2 martmi ay az kalmis hadi hayirlisiyla saglikla al kucagina insallah canim
Senden 1 hafta sonrada ben
Genel anestezimi olacaksin konustunmu dr la
evet canım az kaldı. amin inşallah. Dr aslında genel anestezi olsun istiyor çünkü durumumdan ötürü herhangi acil bi durumda heyecan yaparım kötü etkilenirim diye,
bende ama bebeğimi görmek istiyorum dedim sonra tamam dedi önce spinal epidural yaparız herhangi bir durum olursa hemen uyuturuz dedi.
kararım değişmezse böyle olacak herhalde ...

Bn bi gecelk kullandm. Pijama takmlrma gerek bile kalmdi. Norml oldgu icin 1 gun kaldk zaten. Pansumn yapilio alttn birkc defa gecelkle o yuzden cok rahat ettm.
Ben hiç gecelik almadım normalde de rahat edemiyorum. pijama aldım

E

erken dogumun calisabilirr yada calismaz raporuyla ilgisi yok canim ne kadar erken dogurursan o kadar eklenir bende erken dogurdum hepsini dogumsonrasi kullaniyorum simdi
sevindim bu duruma sağolsın...

Bizimkıler mumkun degıl ben ve baba dışında kımseyle uyumaz, babannemız yanımızda ama onla sadece oynuyorlar, eskıden ıkısını bır parka avm ye gotururdum şimdi hamılelıkten gucum yetmıyor buda benı uzuyor, haksızlık edıyormuşum gıbı gelıyor. En azından bebek dogunca gucum enerjım geri gelecek bebegı babanneye bırakıp oğluşlarımla ilgilenmeyı duşunuyorum
Zaman neyı gosterır bılmem de sut sagma makınesı bıle almayı planlıyorum sut sagıp babanneye bırakıcam arada bır dışarı cıkacam[/QUOTE]
Benim manuel pompam var. Bende oğlumu parka götürmek için sagip bırakırım bizim babaanne ben çalışırken uyutuyor o bakıyordu ona alışkın. Bende üzülüyorum şuan çok ilgilenemiyorum oğlum la

Gözün aydın Güle güle büyüt bebişini darısı başımıza

Çok teşekkürler darısı gününü bekleyen tüm arkadaşların başına. İnşallah hepinizin sağlıklı bebekleri kolay doğumları olur
Geçmiş olsun gözün aydın Güle güle büyüt bebeğini canım. Benim ilki sezaryen ikincide de zorunlu sezaryen olacak. Normal dogurmayi çok isterdim ama nasip olmadı. Bak ne güzel geçti gitti diyorsun.

Evet canım aynen öyle
Ben de nazlıyımdır ve canım tatlıdır ama kendi isteğimle sezeryan olmak istemiyorum
Normal doğuma engel bi durum olmadıkça denemek istiyorum
Bende aynen senin gibi düşündüm. Allaha şükür bir sıkıntı çıkmadı. Yaptım bitti geçti ama ben psikolojik olarak çok etkilendim onu atmak biraz zor oluyor. Yoksa fiziksel açıdan ikisi de doğum sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…