- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Oyle yapiyrm da dikis yerlri aciosu iç bolbol sürekli wc ye git. eğitimde öyle demişlerdi
Canım sen oglunu nasıl uyutuyorsun ben nerdeyse kac aydır uykuya karışmıyorum eşim aralarına yatıp kıtap okuyorSenin kokunu duyarak uyumak ister canım. Annelik hem mesakkatli hemde çok güzel bir şey. Benim oğlum gece tuvalete gitsem hissediyor ve uyanıyor. Kızım gelince artık evin içinde huni ile dolaşırimeşim hiç yardımcı değil buna rağmen hamilelik daha zor geliyor. Bizim de sezaryen tarihimiz 6 Mart
Herkes erken doğurmuş kızlardan şubatta doğuran doğurana..senin doğum normal mi olcak..15 inde günüm dolacak bekliyoruz Valla :)
Ben yanına yatıyorum sarılıp uyuyoruz. Babamız hiç Karışmaz. Bazen kv geliyor o uyutuyor. Bende küçük park yatak aldım yaza kadar odamda olsun sonra karyolasına geciririm diye.Canım sen oglunu nasıl uyutuyorsun ben nerdeyse kac aydır uykuya karışmıyorum eşim aralarına yatıp kıtap okuyor
Evde cocuk olunca yenı bebek heyecanından da bışey anlamıyorsun hıc tadını cıkaramadım bende 4 martta alacagım kızımı kucagıma inşallah, ama hepsıne yetememekten korkuyorum,
Hamılelık cok zor doguralım hayırlısıyla daha enerjık daha guclu olacagız ınsallaah
Bende bebegın beşiğini salona kurdum gece oglanları uyandırmasın dıye,
Bende 187 yazcaktim 87 olmus kurumdan kuruma degisiyor demek ben 187 tl aldim devlet memurlarinin saglik aktivasyonunu kendi kurumlarinin yapmasiCanım ben insan kaynakları şubesinde çalışıyorum SGK ya gidip bebeğinin yükümlülüğünü üzerine al, bunu insan kaynaklarına bildir doğum belgenle birlikte, doğum yardımı alıcan 198 küsür 87 değil her ayda 39 küsür çocuk parası eklenecek maaşına, agin asgari geçim indirimi demek buda 103 lira olması gerekir, senin durumunda olan arkadaşıma yaptım ondan biliyorum
87 degil 187 olcakti telden yazitom eksik olmus bende sgk dayim devlet memurlarina islem yapmadigimiz icin detaylari bilniyorum ssk liya islem yapiyoruz biz kendi uzerimden bilgi verdim bizim herseyi insan kaynaklarimiz halletti aktivasyonda dahil sizin kurum farkli ise bilemem dogum parasida 187 tl aldimCanım ben insan kaynakları şubesinde çalışıyorum SGK ya gidip bebeğinin yükümlülüğünü üzerine al, bunu insan kaynaklarına bildir doğum belgenle birlikte, doğum yardımı alıcan 198 küsür 87 değil her ayda 39 küsür çocuk parası eklenecek maaşına, agin asgari geçim indirimi demek buda 103 lira olması gerekir, senin durumunda olan arkadaşıma yaptım ondan biliyorum
acıcakmış ama yapcakmışsın klozetin suyunu açıp yapın genede yapın diyolardı.Oyle yapiyrm da dikis yerlri aciotedirgn oluyrm o yuzden wc biraz skinti. Su dikislr gecse de rahtlsam. Raht raht cis kaka yapmyi ozledim
İlk defa duydum farklı bir adetmiş :)Bizim burda doğumla mevlüt arası geçmiş olsun annrnin sütü olsun niyetine süt getirirler. Akrabalar ve onlar mevlüde çağırılır. Hasta ziyareti gibi fazka oturmazlar
Benim sancım gelmediği için mecburen suni sancı verdiler. Normal sancıyla suni sancıyı karşılaştıramıyotum o yüzden. Sancının da bir yere kadar çekilebilirliği var tabi. Ama ben normal doğumda nerdeyse bütün rolün annede olduğunun farkında değilmişim açıkçası. Bebeğin sancıyla birlikte yavaş yavaş geldiğini zannediyordum. Ama tamamen annenin ıkınmasıyla alakalı birşeymiş. Ve o süreçte inanılmaz bir enerji gerekiyor bebeği ittirebilmek için. Hayatımda yaşadığım en büyük imtihandı. Kimsenin de gözünü korkutmak istemiyorum ama normal doğum yapacak insanların biraz daha cesaretli olması gerekiyor sanırım. Allaha şükür geçti bitti. Şimdi bir sıkıntımız yok. Aslında bakıldığında adı üstünde normal doğum yani önceden herkes bu şekilde doğurmuş. Biz biraz nazlıyız sanırımÖncelikle hayırlı olsun
Sanırım doğumun zor geçti
Çok mu sancı oldu
Suni sancının normalden daha ağır olduğu söyleniyo gerçi
Çok teşekkürler darısı gününü bekleyen tüm arkadaşların başına. İnşallah hepinizin sağlıklı bebekleri kolay doğumları olurGozunzaydin, saglikli gunlerde buyusun bebisiniz
Asagidsn dikis kolay degil yani. Kesiyi dr rutin mi yaptı, mecburen mi? Ben rutin kesi istemiyorum. Doktoruma da net olatak ifade edicem.Oyle yapiyrm da dikis yerlri aciotedirgn oluyrm o yuzden wc biraz skinti. Su dikislr gecse de rahtlsam. Raht raht cis kaka yapmyi ozledim
Evet canım aynen öyleBenim sancım gelmediği için mecburen suni sancı verdiler. Normal sancıyla suni sancıyı karşılaştıramıyotum o yüzden. Sancının da bir yere kadar çekilebilirliği var tabi. Ama ben normal doğumda nerdeyse bütün rolün annede olduğunun farkında değilmişim açıkçası. Bebeğin sancıyla birlikte yavaş yavaş geldiğini zannediyordum. Ama tamamen annenin ıkınmasıyla alakalı birşeymiş. Ve o süreçte inanılmaz bir enerji gerekiyor bebeği ittirebilmek için. Hayatımda yaşadığım en büyük imtihandı. Kimsenin de gözünü korkutmak istemiyorum ama normal doğum yapacak insanların biraz daha cesaretli olması gerekiyor sanırım. Allaha şükür geçti bitti. Şimdi bir sıkıntımız yok. Aslında bakıldığında adı üstünde normal doğum yani önceden herkes bu şekilde doğurmuş. Biz biraz nazlıyız sanırım
plesanta previa var canım bende o yüzden erken alınıyor.Neden erken sezeryan demi ?
evet canım az kaldı. amin inşallah. Dr aslında genel anestezi olsun istiyor çünkü durumumdan ötürü herhangi acil bi durumda heyecan yaparım kötü etkilenirim diye,Aa 2 martmi ay az kalmis hadi hayirlisiyla saglikla al kucagina insallah canim
Senden 1 hafta sonrada ben
Genel anestezimi olacaksin konustunmu dr la
Ben hiç gecelik almadım normalde de rahat edemiyorum. pijama aldımBn bi gecelk kullandm. Pijama takmlrma gerek bile kalmdi. Norml oldgu icin 1 gun kaldk zaten. Pansumn yapilio alttn birkc defa gecelkle o yuzden cok rahat ettm.
sevindim bu duruma sağolsın...E
erken dogumun calisabilirr yada calismaz raporuyla ilgisi yok canim ne kadar erken dogurursan o kadar eklenir bende erken dogurdum hepsini dogumsonrasi kullaniyorum simdi
Bizimkıler mumkun degıl ben ve baba dışında kımseyle uyumaz, babannemız yanımızda ama onla sadece oynuyorlar, eskıden ıkısını bır parka avm ye gotururdum şimdi hamılelıkten gucum yetmıyor buda benı uzuyor, haksızlık edıyormuşum gıbı gelıyor. En azından bebek dogunca gucum enerjım geri gelecek bebegı babanneye bırakıp oğluşlarımla ilgilenmeyı duşunuyorum="ruveyda12, post: 39571822, member: 360963"]Ben yanına yatıyorum sarılıp uyuyoruz. Babamız hiç Karışmaz. Bazen kv geliyor o uyutuyor. Bende küçük park yatak aldım yaza kadar odamda olsun sonra karyolasına geciririm diye.
Oğlum uyku konusunda doğduğundan beri çok hassas bakalım kızım gelince ne yapacağız.
Hamilelik sanada çok zor geliyor değil mi. Her türlü zorluğa rağmen biran önce doğsun diyorsun
Serum neden veriyorlar? Sonda fslan mi bagladilar? Gecmis olsun yaMalesef dogumdn sonra cisimi yapamadm. Serumlrdn dolayi olurmus oyle. O da sisirdi beni. Simdi yapiyrm ama odem oldu ellerm ayaklrm.
Gözün aydın Güle güle büyüt bebişini darısı başımızaSelam kızlar. Baya uzun bir süredir giremedim. Çünkü oğlumuzdan fırsatım olmadı geçtiğimiz pazar doğum yaptım. Bugün bebeğim sekizinci gününde.sata göre 3, doktorun hesaplarına göre iki hafta erken geldi yağızım. Normal ve dikişli bir doğum oldu benimki. Suyum geldi hastaneye gittim ve suni sancıyla doğum yaptım. Doğum hakkındaki fikirlerimi yazmıyım ama bebek sahibi olmak tarif edilemez bir duygu. Son iki gündür daha iyi hissediyorum kendimi. Dikişlerden kalkıp oturmak emzirmek baya bi sorun oldu. Sağlık problemimiz yok şükür ki. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah.
Hadi baklm ins rast gider islern hayrlsyla kavusrsun oglusuna[/QUOT
En son ben dogurcam sanırım
Geçmiş olsun gözün aydın Güle güle büyüt bebeğini canım. Benim ilki sezaryen ikincide de zorunlu sezaryen olacak. Normal dogurmayi çok isterdim ama nasip olmadı. Bak ne güzel geçti gitti diyorsun.Çok teşekkürler darısı gününü bekleyen tüm arkadaşların başına. İnşallah hepinizin sağlıklı bebekleri kolay doğumları olur
Bende aynen senin gibi düşündüm. Allaha şükür bir sıkıntı çıkmadı. Yaptım bitti geçti ama ben psikolojik olarak çok etkilendim onu atmak biraz zor oluyor. Yoksa fiziksel açıdan ikisi de doğum sonuçta.Evet canım aynen öyle
Ben de nazlıyımdır ve canım tatlıdır ama kendi isteğimle sezeryan olmak istemiyorum
Normal doğuma engel bi durum olmadıkça denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?