Ben yine de 3-4 takım koydum3 4 takım koymaya gerek yok yani . gerçi koyarsın ihtiyaç olmaz, koymazsın ihtiyaç olur neyse ortalama 2-3 yeter.
Canım geçti gitti ama bugün sekizinci günüm ve bunu bugün söyleyebiliyorum. Bilmiyorum sezaryen olsaydım nasıl olurdu ama çok zor bir olaymış gerçekten çatır çatır doğurmak deyiminin nerden geldiğini anlıyorsunGeçmiş olsun gözün aydın Güle güle büyüt bebeğini canım. Benim ilki sezaryen ikincide de zorunlu sezaryen olacak. Normal dogurmayi çok isterdim ama nasip olmadı. Bak ne güzel geçti gitti diyorsun.
Kolay olur inşallahBende aynen senin gibi düşündüm. Allaha şükür bir sıkıntı çıkmadı. Yaptım bitti geçti ama ben psikolojik olarak çok etkilendim onu atmak biraz zor oluyor. Yoksa fiziksel açıdan ikisi de doğum sonuçta.
Canim yazdiklarim biraz sacma olmus kusura bakma sen kurumuna basvurcan butun islemler icin dogum paeasini kurumdan alcan sgk dan alinan emzirme yardimi var dogum parasi diyede geciyor onu alamican ssk lilara sgk memurlara kurumu odeme yapiyor o yuzden esin odeme alamicak bide asgari gecim indirimi var agi onun icin yone kurumunda form doldircann yani sgk ile isin yok herseyi kendi kurumunla halletcen
Buyuturuz Allahin izniyle ins diger dogumlardan daha farkli oluyoor erken olunca maalesef ama onemli olan saglikli olmasi benim kizim emmiyor umariim seninki emer haftan iyi senin bana dediler 35 den sonra dogursaydin emme refleksi gelismis olurdu emme refleksi var ama mememi almiyo sut sagip iciriyorum sutumde cok az cogunlukla mama yiyo ama napim saglikli olsunda aglama sakin bende cok agliyodum sutum azaldi bak yanina almiyolarmi siziyazini okuyunca cok moral oldu bana tesekkur ederim..hergun hastaneye gidip sut sagiyorum veriyorum simdi benim sutumude almaya baslamis bugun kuden sonrde 5.gun saglik durumu iyi diyolar baska bi gelisme olmadigini soyluyolar ins en kisa zamanda cikar hergun agliyorum nolcak nasil kucagima alip buyutcem diye.Allah sanada guc ve sabir versin..
Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Zor bir dogum olmus anlasilan ama bebegini alinca unutuyo galiba insan. Insallah sende en kisa zamanda sagligina kavusursun. Yagiz beyi bizim icinde kokla annesi
Evet ya insan cok heyecan yapiyo, ben su ana kadar iki kere yalniz gittim esim isini ayarlayabiliyo cok sukur hemde gelmeyi cok istiyo oda cok merak ediyo zaten. Bizim kizda gecen ay gosterdi yuzunu ama simdi gormek zor oluyo kafasi baya asagida bakalim yarin ilk defa nst ye girecem onun sonucunuda merak ediyorum cunku kasik agrim oluyo. Hepimiz hayirlisiyla aliriz kucagimiza insallah
2 tane alt üst takım mı yoksa tulum da var mıydı ben de kararsızım alt üst mü koysam tulum da koysam mı kızlar sayılarla detay verir misiniz örn 1 önlük 2 alt 2 zıbın 1 battaniye vsBebek icin 2 takim koymstm ama 1 tanesi yetti bize. Bez 5 tane faln kullndk. Ama siz fazldn koyun 1 gun kaldk bz o yuzden yedeklre gerek kalmdi
Evet o kısımda tüm gücünle sadece bebeği ittirmen gerekiyor ama senin ittirmen yeterli gelmediği için ebede karından ittirerek destekliyor. Birde bu olay sancının en şiddetli yerinde olması gerekiyor. Ve aynı zamanda orda saatlerce bekleyemiyorsun çünkü bebeğin dışarı çıkması gerekli. Yani kısaca çok kısa bir sürede bütün işi güçlü ve cesur bir şekilde yapmak lazım. Nazlanma gibi bir şansın olmuyor. Bu süreç beni çok sarstı.Kolay olur inşallah
Psikolojik olarak ben de hazır değilim ama hayırlısı
Senin ıkınma evresi mi zor geçti?
plesanta previa var canım bende o yüzden erken alınıyor.
evet canım az kaldı. amin inşallah. Dr aslında genel anestezi olsun istiyor çünkü durumumdan ötürü herhangi acil bi durumda heyecan yaparım kötü etkilenirim diye,
bende ama bebeğimi görmek istiyorum dedim sonra tamam dedi önce spinal epidural yaparız herhangi bir durum olursa hemen uyuturuz dedi.
kararım değişmezse böyle olacak herhalde ...
Hadi hayirlisi ozamn canim Rabbim yardimcin olsun
Bende ins spinal olacagim
Tecrubeni anlatirsin ins ben olmadan
Ben hiç gecelik almadım normalde de rahat edemiyorum. pijama aldım
sevindim bu duruma sağolsın...
Canım hiç boş yere panik olma çünkü hastanede herşey var. Sen iki takım hastane çıkışı koy Tulum altüst farketmez. bir ince bir kalın battaniye koy. Kendine de iki takım koy iç çamaşırı koy üç tane. Yeter.2 tane alt üst takım mı yoksa tulum da var mıydı ben de kararsızım alt üst mü koysam tulum da koysam mı kızlar sayılarla detay verir misiniz örn 1 önlük 2 alt 2 zıbın 1 battaniye vs
Canım hiç boş yere panik olma çünkü hastanede herşey var. Sen iki takım hastane çıkışı koy Tulum altüst farketmez. bir ince bir kalın battaniye koy. Kendine de iki takım koy iç çamaşırı koy üç tane. Yeter.
Anladım canımEvet o kısımda tüm gücünle sadece bebeği ittirmen gerekiyor ama senin ittirmen yeterli gelmediği için ebede karından ittirerek destekliyor. Birde bu olay sancının en şiddetli yerinde olması gerekiyor. Ve aynı zamanda orda saatlerce bekleyemiyorsun çünkü bebeğin dışarı çıkması gerekli. Yani kısaca çok kısa bir sürede bütün işi güçlü ve cesur bir şekilde yapmak lazım. Nazlanma gibi bir şansın olmuyor. Bu süreç beni çok sarstı.
Şıkkkk:))) tepsiyi daha çok beğendim öyle bişi bende arıyorum :)iyi akşamlar herkese. ben de bugün hastanede dağıtacağım lohusa şerbeti için bardak süsleme yaptım. bakalım beğenecek misiniz :))
Eki Görüntüle 1427460
Evet cnm yarın sabah 9 daYarın mi senin doğumun?
Valla onu bilmiyorum insan kaynaklarinda calisan biri burda sgk ya git yazmis ama esime sordum onun icin bisey yaptirmamis bizim herseyi ik halletti sizin kurumda nasildir bilemem o bolumde calismadigim icin uygulamayi bilmiyorum memurlarda nasil ama dedigim gibi biz hicbisey yapmafikCok sagol canim. Anladim. Kendi uzerime almak icin de sgk ile isim yok o zaman. Onu da kurumumm hslledecek degil mi
Canım ne kadar çalışırsak okadar veriyorlar yoksa hİçbir durumda yok benim 15 tatilde de gitti günlerim çalışabilir alsamda32 de çalışamaz raporu aldım ben.öyle olunca eklenmiyormuş öyle dediler bende çok inanmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?