2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun gözün aydın Güle güle büyüt bebeğini canım. Benim ilki sezaryen ikincide de zorunlu sezaryen olacak. Normal dogurmayi çok isterdim ama nasip olmadı. Bak ne güzel geçti gitti diyorsun.
Canım geçti gitti ama bugün sekizinci günüm ve bunu bugün söyleyebiliyorum. Bilmiyorum sezaryen olsaydım nasıl olurdu ama çok zor bir olaymış gerçekten çatır çatır doğurmak deyiminin nerden geldiğini anlıyorsun

Kolay olur inşallah
Psikolojik olarak ben de hazır değilim ama hayırlısı
Senin ıkınma evresi mi zor geçti?

Cok sagol canim. Anladim. Kendi uzerime almak icin de sgk ile isim yok o zaman. Onu da kurumumm hslledecek degil mi

Buyuturuz Allahin izniyle ins diger dogumlardan daha farkli oluyoor erken olunca maalesef ama onemli olan saglikli olmasi benim kizim emmiyor umariim seninki emer haftan iyi senin bana dediler 35 den sonra dogursaydin emme refleksi gelismis olurdu emme refleksi var ama mememi almiyo sut sagip iciriyorum sutumde cok az cogunlukla mama yiyo ama napim saglikli olsunda aglama sakin bende cok agliyodum sutum azaldi bak yanina almiyolarmi sizi

Evet bebeğini koklayınca unutuyorsun gerçekten. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Seve seve koklarım

Bebek icin 2 takim koymstm ama 1 tanesi yetti bize. Bez 5 tane faln kullndk. Ama siz fazldn koyun 1 gun kaldk bz o yuzden yedeklre gerek kalmdi
2 tane alt üst takım mı yoksa tulum da var mıydı ben de kararsızım alt üst mü koysam tulum da koysam mı kızlar sayılarla detay verir misiniz örn 1 önlük 2 alt 2 zıbın 1 battaniye vs

Kolay olur inşallah
Psikolojik olarak ben de hazır değilim ama hayırlısı
Senin ıkınma evresi mi zor geçti?
Evet o kısımda tüm gücünle sadece bebeği ittirmen gerekiyor ama senin ittirmen yeterli gelmediği için ebede karından ittirerek destekliyor. Birde bu olay sancının en şiddetli yerinde olması gerekiyor. Ve aynı zamanda orda saatlerce bekleyemiyorsun çünkü bebeğin dışarı çıkması gerekli. Yani kısaca çok kısa bir sürede bütün işi güçlü ve cesur bir şekilde yapmak lazım. Nazlanma gibi bir şansın olmuyor. Bu süreç beni çok sarstı.

2 tane alt üst takım mı yoksa tulum da var mıydı ben de kararsızım alt üst mü koysam tulum da koysam mı kızlar sayılarla detay verir misiniz örn 1 önlük 2 alt 2 zıbın 1 battaniye vs
Canım hiç boş yere panik olma çünkü hastanede herşey var. Sen iki takım hastane çıkışı koy Tulum altüst farketmez. bir ince bir kalın battaniye koy. Kendine de iki takım koy iç çamaşırı koy üç tane. Yeter.

Teşekkürler cnm. Tekrar gözün aydın ve geçmiş olsun . suni sancıyı neden ve ne zaman veriyorlar yani sancı sonradan gelmez mi bekleseler ? Senin suyun mu gelmişti su gelince fazla beklenmemesi gerekiyor galiba

Anladım canım
Neyse sonuç olarak sağ salim bebeğine kavuştun
Çektiğin acıları unutur gidersin
Benim yerime de kokla bebişini bol bol

ur, post: 39571400, member: 615769"]devlette 37den sonrası aktarılmıyo zaten.
Erken dogumu her turlu aktariyosun devlet ssk farketmez bende devlet memuruyum erken dogurdugum icin aktarildi kac hafta erken dogurursan o kadar dogumsonrasina aktarilir

Cok sagol canim. Anladim. Kendi uzerime almak icin de sgk ile isim yok o zaman. Onu da kurumumm hslledecek degil mi
Valla onu bilmiyorum insan kaynaklarinda calisan biri burda sgk ya git yazmis ama esime sordum onun icin bisey yaptirmamis bizim herseyi ik halletti sizin kurumda nasildir bilemem o bolumde calismadigim icin uygulamayi bilmiyorum memurlarda nasil ama dedigim gibi biz hicbisey yapmafik

32 de çalışamaz raporu aldım ben.öyle olunca eklenmiyormuş öyle dediler bende çok inanmak istemedim
Canım ne kadar çalışırsak okadar veriyorlar yoksa hİçbir durumda yok benim 15 tatilde de gitti günlerim çalışabilir alsamda

arkadaşlar merabalar.doğum yapan bi çok arkadaş olmuş allah sağ salim büyütmeyi nasip etsin inş.doğumu bekleyenlere de hayırlı doğumlar diliyorum.size soracaklarım var doktorum en son gittiğim kontrolde çatı muayenemi yaptı rahmin yumuşamış bile dedi rahim yumuşamasından sonra ne kdar sürede doğum olabilir bunu bileniniz varmı doktorum bişe sölemedi bununla ilgili.bide idrarla ilgili büyük sıkıntılarım var sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı duyuyorum ve ağrılı oluyo alt tarafımı çok rahatsız hissediyorum.bebeğin aşağı inmesinden dolayımı böyle yoksa enfeksiyon mu var sizde de böyle oluyomuydu.? çok soru sordum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…