2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet cnm yarın sabah 9 da
Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin..kolay doğum nasip etsin sana ve diģer mart annelerine...martta düşük yapan ve kalp atışı duran bütün kızçeler tekrar gebe kaldı yine darısı özlemahmet ti sanırım ona hazal nickli arkadaşa ve bana inşallah kızlar...

Doğum ne zaman olur bilmem ama cuma günü 35.hafta

Devamı :))) cuma gunü kontrolüm vardı doktor kan idrar baktı enfeksiyon var dedi ve tek kullanımlık bir suda eriyen toz verdi .. Çok dik tuvalete Çıkma olayım yoktu ama demek ki varmış bi sıkıntı .. Tahlil yaptır bi bu sıkıntını Dr a dedin mi ?

evet söyledim doktora ama bebek doğum kanalına girmiş o yüzden olabilir dedi ama ben hala nefes alıp vermekte çok güçlük çekiyorum göğsümde ağırlık hissediyorum devamlı nasıl doğum kanalına inmekse bu pek anlayamadım:))

Arkadaşlar iyigeceler hepinize, bi sorum olacaktı, sömestr tatilindeki iki hafta doğum sonrasına aktarılmıyo diye duydum öyle mi , ben 15 tstilden sonra 1 hafta çalıştım 36 hafta bitince ayrıldım toplamda sömestrdeki iki haftada dahil 4 hafta aktarılacak mı

bende kv severim fakat bende kalacak olmasi beni skntiya sokuyor sadece o degil bi baskasinin kalmasi bile beni skntiya sokar benm annemde yok malesef mecburumda biri yanmda kalacak ve bu kv olcak.. Ama ben rahatima ve ozgurlugume o kadar duskunumki yatip yuvarlanmak esimle bebekten firsat buldukca da ilgi gormek isterim nasil olcak napcaz bilmyrm belkide abartyrm hersey guzel olcak bilemiyorm yasamadan anlamak zor.. Ama bence dogum oncesi kimseyi alma yanina gerekte yok bence son basbasa kocalarmzla ozgur yasayalim

malesef yanina almiyolar belirli gunler var o gunlerde goruyorum..sutu sagip veriyorum biberonla beslenmiyo siringayla veriyolarmis bakalim bugun 6.gunumuz ins hersey yolunda giderde bir an once cikar

2 tane alt üst takım mı yoksa tulum da var mıydı ben de kararsızım alt üst mü koysam tulum da koysam mı kızlar sayılarla detay verir misiniz örn 1 önlük 2 alt 2 zıbın 1 battaniye vs
10 lu hastne cikisi koy cnm 2 tane yeter. Bn oyle yaptm. Bi takimi kullnmdm bile. kalin battaniye koydum bide.
2 tane alt üst takım mı yoksa tulum da var mıydı ben de kararsızım alt üst mü koysam tulum da koysam mı kızlar sayılarla detay verir misiniz örn 1 önlük 2 alt 2 zıbın 1 battaniye vs

Herkesn bunyesi farkli demkki bn bu surecte zorlnmdm bi anda oldu bitti sanki bna sanci cekmk zor geldi. Hele son 1 saat cok siklsio sancilr ve de siddeti dayanlck gbi degl. Derin nefes aldm annmn ellerni sikmktan mahfettm. O saatlr gecmk bilmdi

Canım başı aşağıda ama ayaklar popo mide tarafında demek ki baskı yapıyor zor nefes almalar normal sanırım ama sıklaşırsa Dr a yine görün derim

Aynen annem aradi geleyim diye dogum oncesi kabul etmedim yani ozgurluk onemli birde kendi kendine zaman geciriyorsan yaninda birini aramiyorsan fazla zorlamamalilar ama iste olmuyor hakkimizda hayirlisi oncesi ve sonrasi gerilimsiz gecsin insallah dogumlarimizin

iyiaksamlar arkadaslar.Bende dun sezeryanla oglumu dunyaya getirdim.darisi isteyen herkesin basina...sabirsiz oglum bi hafta daha bekleyemedii
gözün aydin canim allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah.. genel anesteziylemi oldun sezeryan? senin normalde tarihin haftayaydi yanlis hatirlamiyorsam dimi?

Iyi geceler herkese ufak ufak gecmise baktim biraz. Tum dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum bebislerinizi saglikla buyutun insallah. Bebisleri kuvezde olan arkadaslara sabir diliyorum saglikla tez zamanda kucaginiza alip opup koklamayi nasip etsin Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…