Canım hayırlı olsun bebişin.Allah uzun ömürler versin. İnşallah sutunde en kisa zamanda gelirkizlar 12 saat dogum sancisi cektim.ama acilma yoktu.planli sezeryanim 28 subatti.fakat sabah 5 te doktorumuzu aradik apar topar geldi.spinal sezeryan oldum.cok basariliydi.bos yere gerilmisim.uykularim kacmis.ikinciyide dogurabilirim:)))benim 2 de miyomuk vardi onlarida aldi doktor bayagi buyuklerdi o yuzden biraz agrim oldu ama yasasin agri kesicilerrrr:)buarada b3begin kordonuda dugum olmus.iyiki zararsiz bisekilde atlattik.tek sorunum gaz ve gelmek bilmeyen sut.sutum gelmiyor bebek agliyorherkese kolay dogumlar dilerim
Hadi hayırlısı canım. Bende wc ye kalktım vede uyuyamadım. Sabah kontrol var benim de. 37.0 iz.Belki sezeryan günü verebilir banadaSelam kızlar bugün hazırlıklardan pek giremedim bu sabaha sezeryan ile doğuyor inş. benim bebiş sabah 8 gibi kucağımızda olacak Rabbim izin verirse Ada hanım :) ben hala uyuyamadım biraz heyecan biraz merak biraz korku karışık duyguşar içerisindeyim bakalım doğumu nasıl atlatacağım:) dua edin benim için kolay bi doğum olur inş. Hastaneden çıkınca yazarım tekrardan size merak ettikleriniz varsa cevaplarım, inş uslu bi bebiş olur Ada kız da bizi yormaz öpüyorum herkesi şimdilik görüşmek üzere ...
Gozun aydin. HAyirli olsuniyiaksamlar arkadaslar.Bende dun sezeryanla oglumu dunyaya getirdim.darisi isteyen herkesin basina...sabirsiz oglum bi hafta daha bekleyemedii
Güzel haberlerle gelirsin inşallahhhhh ... herşey yolunda gider...Selam kızlar bugün hazırlıklardan pek giremedim bu sabaha sezeryan ile doğuyor inş. benim bebiş sabah 8 gibi kucağımızda olacak Rabbim izin verirse Ada hanım :) ben hala uyuyamadım biraz heyecan biraz merak biraz korku karışık duyguşar içerisindeyim bakalım doğumu nasıl atlatacağım:) dua edin benim için kolay bi doğum olur inş. Hastaneden çıkınca yazarım tekrardan size merak ettikleriniz varsa cevaplarım, inş uslu bi bebiş olur Ada kız da bizi yormaz öpüyorum herkesi şimdilik görüşmek üzere ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?