2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar 12 saat dogum sancisi cektim.ama acilma yoktu.planli sezeryanim 28 subatti.fakat sabah 5 te doktorumuzu aradik apar topar geldi.spinal sezeryan oldum.cok basariliydi.bos yere gerilmisim.uykularim kacmis.ikinciyide dogurabilirim:)))benim 2 de miyomuk vardi onlarida aldi doktor bayagi buyuklerdi o yuzden biraz agrim oldu ama yasasin agri kesicilerrrr:)buarada b3begin kordonuda dugum olmus.iyiki zararsiz bisekilde atlattik.tek sorunum gaz ve gelmek bilmeyen sut.sutum gelmiyor bebek agliyorherkese kolay dogumlar dilerim

Selam kızlar bugün hazırlıklardan pek giremedim bu sabaha sezeryan ile doğuyor inş. benim bebiş sabah 8 gibi kucağımızda olacak Rabbim izin verirse Ada hanım :) ben hala uyuyamadım biraz heyecan biraz merak biraz korku karışık duyguşar içerisindeyim bakalım doğumu nasıl atlatacağım:) dua edin benim için kolay bi doğum olur inş. Hastaneden çıkınca yazarım tekrardan size merak ettikleriniz varsa cevaplarım, inş uslu bi bebiş olur Ada kız da bizi yormaz öpüyorum herkesi şimdilik görüşmek üzere ...

Canım hayırlı olsun bebişin.Allah uzun ömürler versin. İnşallah sutunde en kisa zamanda gelir

Hadi hayırlısı canım. Bende wc ye kalktım vede uyuyamadım. Sabah kontrol var benim de. 37.0 iz.Belki sezeryan günü verebilir banada

Merhabalar öncelikle bebislerine kavusan arkadaslari tbrk ediorum masallah cogu mart annesi subatta aldilar kucaklarina bebekleriniBenim terminim 5 mart ve bende artikkk cok agirlastim az evvel wc kalktim ve bebegim de öyle hareketliki resmen icimde cirpindi yattim ama mumkun degil uyutmuyor beni o hareketliliginin arasinda birde hickiriyor acikcasi kormuyor da degilim bu ucuncu hamileligim ama oncekilerden hicbirsey hatirlamiyorum herneyse bu arada tansiyonum 129/90 cikti cuma gunkk kontrolumde fakat doktorum endiselenecek bir durum yok dedi onuda kafama taktim bilmiorum bu on gun eger bebegim oncesinde gelmek istemesse nasil gececek cok fazla yoruldum ve hersey iskence gibi gelmeye basladi(((

Herkese merhaba. Uyku duzensizligim arttı benimde. Saçma sapan saatlerde uyuyorum. İlk hamielligimde uyku sorunum yoktu. Bunda parça parça uyuyorum. Bugünden beri ateş basmasi başladı bir de. Velhasılı son günler zor. :)

gunaydin..

Bu gece esim cok hasta ve onun badinda bekledim.cumartedi koye kayinvalideme gitmistik.guya bir hafta oradakalancaktim.onlar kiximla ilgilenecek bende biraz dinlrnecektim.esim dun bizi birakip donecekti.aniden atesi yükseldi. Midyata donduk.kizim koyde kaldi.halasindan ayrilmak istemedi.
Dun serum delan uygulandi.antibiyotik verildi ama
Gece boyu atesini 39.5 ta seyretti.simdi birde ishal eklendi.bu halimle tum gecem cok kotuydu..

Günaydın kızlar. Normalde bugün bebısıme kavusacaktım.ama de sezeryanımı yarına erteledi. Hayırlısı olsun...bugün nebîlerine kavuşacak tüm arkadaslarıma hayırlı Doğumlar dılıyorum...Allah sağlıkla kavustursun

günaydın kızlarr yeni doğum yapmış ve yapacak olanlar var Allah güç kuvvet ve sağlık versin hepimize.
rüyamda kızımı gördüm biraz önce. Okadar güzel bakıyordu ki gözlerimin içine.. O kadar güzel uykuya dalıyordu ki kucağımda.. rüyada böyle hissettiysem...
Doğumu bekleyenler Allah sağlıkla en uygun zamanda yaşatsın inşallah bu duyguyu bize :) yalnız bebiş bize hiç benzemiyordu o ayrı

Güzel haberlerle gelirsin inşallahhhhh ... herşey yolunda gider...

Günaydın kızlar..
bir doğdum mujdesiyle daha karşınızdayiz

@demetriaa arkadasimiz oglunu kucağına aldı sag salim..

Gece suyu gelince hastaneye gitti fakat açılmasi ve sancisi yoktu.
suni sanci verip acilmayi beklediler sabaha kadar. Değişen bi sey olmayinca genel anestezi ile sezeryan oldu. oglu 2950 gr masaallah :)
Darisi biz bekleyenlerin basina :)
Selamlari var.. sizi haberdar etmemizi kendisi istedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…